lenaptitpois.be

Ik wil mijn partner naar nederland halen

Datum van publicatie: 10.06.2021

Als referent heeft u een informatieplicht, administratieplicht en bewaarplicht. U kunt naderhand altijd uw cookie-instellingen wijzigen. De officiële buitenlandse documenten moeten vertaald zijn naar het Nederlands, Engels, Duits of Frans.

Dit doet u binnen 4 maanden na aankomst in Nederland. Direct contact. Naar boven. De vereisen zijn opgenomen in het Vreemdelingenbesluit Vb en worden hierna besproken. Of u bent ongetrouwd en hebt een duurzame en exclusieve relatie. Dan kunt u soms toch uw gezinslid naar Nederland halen.

Dan kan uw partner u niet naar Nederland laten komen. Dan gelden radiator ombouw zelf maken andere voorwaarden. Kind van 18 tot 25 jaar Is uw kind tussen de 18 en 25 jaar. Of u heeft een geldige Nederlandse verblijfsvergunning voor een niet-tijdelijk doelbijvoorbeeld een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd.

Naar Nederland reizen. Partner U kunt uw partner naar Nederland halen.
 • Zorgverzekering afsluiten.
 • Voldoet uw inkomen niet aan de voorwaarden? En had u in het jaar voor uw aanvraag van de verblijfsvergunning ook altijd werk en voldoende inkomen?

Wat zegt de wet?

Bent u alleenstaand ouder en wilt u uw kind naar Nederland halen? Er is recente jurisprudentie van het hoogste rechtscollege Raad van State waaruit volgt dat de IND niet in alle gevallen de referent strikt kan houden aan dit inkomensvereiste. Of u mag werken, hangt af van de arbeidsrechten van uw partner. Dit zijn bijvoorbeeld de documenten die u bij de aanvraag opstuurde.

Wel verblijfsvergunning Is uw verblijfsvergunning al verlopen? Naar boven.

 • Wij adviseren u graag over de hier genoemde onderwerpen.
 • Online Uw partner kan deze aanvraag online indienen.

Dan bent u referent. Voorwaarden voor u beiden Uw kind hoort nog steeds bij uw gezin. Lees testimonials van andere particuliere clinten  of  neem contact met ons op. De partner heeft bij een eerdere aanvraag van een verblijfsvergunning geen onjuiste gegevens verstrekt of relevante gegevens achtergehouden. Is uw verblijfsvergunning al verlopen.

Nieuws en events

Ga naar Mijn DigiD en log in. Premie berekenen Direct afsluiten. Wettelijke verplichtingen.

Nadat u 5 jaar een verblijfsvergunning hebt gehad voor verblijf als familie- of gezinslid, kunt u uw verblijfsvergunning wijzigen naar een zelfstandige verblijfsvergunning. Andere redenen. Daarna moet die persoon weer terug naar het land van herkomst.

Voordat een MVV voor gezinshereniging kan worden aangevraagd, dient het Basisexamen Inburgering in het Buitenland  te zijn behaald. Hebt u geen mvv nodig! U mag met de mvv reizen binnen het Schengengebied.

Minderjarig kind

U mag alleen werken als uw werkgever een tewerkstellingsvergunning TWV voor u heeft. Sorry voor het ongemak. Wettelijke verplichtingen. U wilt in Nederland samenwonen met uw echtgenoot of partner.

Lees meer hierover van onze advocaten: IND Boete bij niet tijdig melden ik wil mijn partner naar nederland halen einde relatie. Trouwen in amerika rechtsgeldig en events Vreemdelingen met verblijfsvergunning zelfstandig ondernemer kunnen een beroep doen op TOZO 17 april Vreemdelingen met een verblijfsvergunning als zelfstandig ondernemer kunnen een beroep doen op de TOZO regeling zonder dat hun verblijfsvergunning Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld?

Deze documenten moet u laten zien bij de Nederlandse vertegenwoordiging in het buitenland. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hij of zij heeft voldoende middelen van bestaan, ik wil mijn partner naar nederland halen. Nederlander worden Nadat u 5 jaar een verblijfsvergunning hebt gehad voor verblijf bij echtgenoot of partner, kunt u de Nederlandse nationaliteit aanvragen. Een mvv is een visum dat wordt afgegeven voor een verblijf van langer dan 3 maanden.

Kinderen tot 18 jaar hebben eveneens de mogelijkheid om zich bij hun ouders in Nederland te voegen.

Naar uw echtgenoot of partner in Nederland komen

Dit is het bedrag dat in de arbeidsovereenkomst of de salarisspecificatie loonstrook staat. Daarna moet die persoon weer terug naar het land van herkomst. In beide situaties moeten zowel jij als je partner aan meerdere voorwaarden voldoen.

Religieuze huwelijken zijn in Nederland meestal niet geldig. Uw kind heeft zelf niet genoeg inkomen om van te leven. Dit formulier moet bij de gemeente gelegaliseerd worden.

Ook in categorie:
  16.06.2021 14:50 Claudy:
  Premie Travel Risk Insurance medische reisverzekering v.

  19.06.2021 02:50 Cilla:
  Wat zijn de vereisten voor een mvv?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be