lenaptitpois.be

Twinny load koppelstuk tbv geleidehuls

Datum van publicatie: 11.06.2021

Twinnyload fietsendrager. Twinny Load oprijgoot Het plaatsen van de fiets op de fietsendrager vereist best wat spierkracht.

Veenendaal 3 okt. De pennen dienen minimaal 4 cm in de geleidebussen te vallen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Er zijn ook eventueel polen te gebru Deze fietsendrager voor 2 fietsen wordt door middel van één eenvoudige handelingvastgezet op de trekhaakkogel. Twinny Load trailerstekker De stekker is voor het aansluiten van caravans en aanhangers op een auto. Origineel twinny load koppelstuk - geleideset - trekhaakhulpstuk nieuw.

Twinny Load koppelstuk Traditional Deze koppeling is de basis om jouw fietsdrager op de trekhaak te monteren. Twinny Load trekhaak vierkante kogelhals Deze plaatjes klem je om de trekhaak en vormen zich licht naar de contouren, zodat jouw fietsendrager vrij van speling kan functioneren.

Deze basis koppeling moet in combinatie met een geleidebus worden gebruikt om een fietsdrager uit de Traditional serie solide op de auto te monteren! Twinny Load oprijgoot Het plaatsen van de fiets op de fietsendrager vereist best wat spierkracht. Twinny Load fietsendrager e Carrier Twinny load koppelstuk tbv geleidehuls Swing 2 fietsen.

Er zijn ook eventueel polen te gebru .

De totale hoogte tot aan de bovenkant van de kogel is 75 cm. Passingstype: Universele pasvorm Afmetingen verpakking: 9,0 x 18,4 x 14,2 W centimeters.

Productspecificaties

Irma Tiel. Deel dit product via E-mail. Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. De montage is supereenvoudig en op de Twinny Load e-Wing en e-Active fietsendragers toepasbaar.

De onderdelenvoorziening van Twinny Load is één van de beste in de markt. Twinny load koppelstuk traditional kompleet opening 10 cm hoh.

Bezoek website Vandaag. Twinny Load trailerstekker 7 polig zwart! De oplossissing als op uw nieuwe klik trekhaak uw vertrouwde twinny load niet meer past! Twinny load koppelstuk. Mobi Carsystems Ede Bezoek website.

Andere klanten kochten ook

Het hulpstuk is alleen geschikt als de caravan een open dissel heeft. Roden 5 okt. Tiel 3 okt.

Twinny Load muurbeugels dakkoffer zwart 2 stuks. De fi Strijen 24 aug. Deze oprijgoot maakt het plaatsen van de fiets op de fietsendrager makkelijk.

Gaat weg ivm nieuwe auto zonder trekhaak? Voor het monteren van een Classic fietsendrager van Twinny Load heeft u een koppelstuk op uw trekhaak nodig. De fietsendrager wordt afgemonteerd in de doos geleverd, twinny load koppelstuk tbv geleidehuls.

WINKELWAGEN

Onderdelen Twinny Load Koppelstuk t. De Wit Schijndel Schijndel Bezoek website. Zo kunt u de positie goed afstemmen. Twinny Load trailerstekker De stekker is voor het aansluiten van caravans en aanhangers op een auto. Inhoud: 1 Fietsklem 1 Sleutel.

 • Twinny Load trekhaak vierkante kogelhals Deze plaatjes klem je om de trekhaak en vormen zich licht naar de contouren, zodat jouw fietsendrager vrij van speling kan functioneren.
 • Hierdoor is de kogelhals van de trekhaak te hoog om een standaard adapter te monteren en vallen de pennen van de fietsdrager niet in de adapter.
 • Piet Soest.
 • Twinny load basic met koppelstuk enn geleidebuis.

Het monteren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde schroeven en pluggen. Extra spanbanden Twinnyload - set van 2 - Lengte: 45 centimeter - Rapid fix - Universeel toepasbaar Deze set geeft u net even de mogelijkheid om snel uw fiets extra stevig vast te zetten.

Ingeklapt is deze fietsendr Het frame van de fietsendrager is voorzien van een foam laag ter bescherming van twinny load koppelstuk tbv geleidehuls frame van uw fietsen. Onderdelen Twinny Load Geleidebus Variabel mm t, twinny load koppelstuk tbv geleidehuls. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Bronsvoort Nijverdal. Het frame van de fietsendrager is voorzien van een foam laag ter bescherming van het frame van uw fietsen.

Hierdoor is de kogelhals van de trekhaak te hoog om een standaard adapter te monteren en vallen de pennen van de fietsdrager niet in de adapter. Gerelateerde zoektermen. Twinny Load trekhaak adapter Traditional mm zilver.

Twinny Load trailerstekker De stekker is voor het aansluiten van caravans en aanhangers op een auto. Mobi Carsystems Ede Bezoek website? De oprijgoot is licht van gewicht en kan in de kofferbak of op de achterbank.

Ook in categorie:
  14.06.2021 04:19 Kadija:
  Geleidehuls Twinny Load Met vriendelijke groet, Etrias ". Merk: twinny load inclusief koppelstuk en geleidebus 75 mm kleur: zilver materiaal: staal lengte geleidebus: 75 mm breedte geleide.

  18.06.2021 10:01 Dieuwertje:
  Inhoud: 1 Fietsklem 1 Sleutel. Passingstype: Universele pasvorm Afmetingen verpakking: 9,0 x 18,4 x 14,2 W centimeters.

  20.06.2021 22:49 Seyda:
  De stekker heeft een bajonetsluiting, waardoor deze stekker altijd stevig in de contactdoos kan worden gedraaid. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Afmeting: 10 x 3,5 x 3,5 cm L x

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be