lenaptitpois.be

Te koop in echtenerbrug

Datum van publicatie: 11.03.2021

De woonboerderij is totaal gerenoveerd ook de fundering en smaakvol afgewerkt met moderne eigentijdse materialen. Het vrije uitzicht richting. En waterrijke omgeving kunt u prachtig wandele.

Trovit by:. En badgelegenheid op de begane grond, een carport, blokhut en een keurig aangelegde pr. Zeer smaakvol en goed onderhouden chalet op eigen grondDirect aan het water en heerlijke veranda op het westenOpen vaarverbinding naar Terkaplest. Toplocaties Inloggen makelaars. Op de donderdagavonden wordt er dan iets op of rond de brug en het water georganiseerd, zoals zakslaan, spijkerbroekhangen, kanoracen, live-muziek en veel meer.

Je stapt zo je bootje in om te varen over al het moois dat Friesland te bieden heeft. De hal heeft vervolgens veel lichtinval door een kozijn en buitendeur aan de zijgevel.

Op de overloop is een ruime voorraadkast gemaakt. Onze zoekmachines, te koop in echtenerbrug. De woning beweegt met de seizoenen mee, altijd voelt het er als thuis. Op de begane grond is er de mogelijkheid om in plaats van de tv-kamer te In de buurt.

Onderhoudsarme en keurige stacaravan bouwjaar op een perceel eigen grond van wel m.

Plezierig dorp, fijne mensen, een geweldige golf course, leuke winkels, fijne eet.

Om er zeker van te zijn dat uw verwachtingen meer dan waargemaakt worden, zijn we bij ieder onderdeel van het project betrokken: het vinden van de beste locatie, het architectontwerp, de bouw, de oplevering, de inrichting en service.

Begane grond: De woonboerderij is toegankelijk met een ruime entree en voordeur; u betreedt vervolgens een brede voorhal met ruime garderobe.

Deze woning is inmiddels verkocht. Oudehaske is een dorp in de gemeente De Friese Meren. Het rieten dak oogt niet alleen mooi en knus, maar heeft ook nog eens een goede isolatiewaarde.

Met maar liefst vijf royale slaapkamers en vijf luxe badkamers ademt De Barkentijn ruimte en grandeur, te koop in echtenerbrug. Kenmerken Parkeerplaats  0. Het vrije uitzicht richting. Online huisregels Privacybeleid Disclaimer Copyright notice. De Woning. Er is een ruim parkeerterrein aangelegd voor meerdere auto's.

Duimstraat 55 57

Een siervolle en lieflijk met rietgedekte villa aan de rand van het Tjeukemeer. Naam ontvanger. Online huisregels Privacybeleid Disclaimer Copyright notice. Er is een ruim parkeerterrein aangelegd voor meerdere auto's.

Nieuwbouw  0. In prijs gedaald  0. Overig Sitemap Links Vacatures. Uw makelaar komt er graag. Aan de.

Omschrijving

Hoe het werkt Aanbod te koop Aanbod te huur Successen Contact. De ruimte is afgewerkt met marmoleum op de vloer en Velux dakramen. Een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Vervolgens komt u in de voorkamer in gebruik als studeerkamer 5. De woning beweegt met de seizoenen mee, altijd voelt het er als thuis. Op de donderdagavonden wordt er dan iets op of rond de brug en het water georganiseerd, kanor.

In prijs gedaald  0. Al enige jaren wordt het watersportseizoen afgesloten met een vlootschouw? Bezoekers van deze woning bekeken. En google agenda delen op android omgeving kunt u prachtig wandele, te koop in echtenerbrug.

Volg ons. Huis aan het water te koop Wij zijn specialist in de ontwikkeling en verkoop van luxe tweede woningen aan het water in Nederland.

Cookie melding

En als de woning dan ook nog in een gezellig klein dorp in de gemeente De Fryske Marren ligt, word. Een siervolle en lieflijk met rietgedekte villa aan de rand van het Tjeukemeer. Uw emailadres. Op een schitterende woonlocatie gelegen, onderhoudsvriendelijk vrijstaand woonhuis aan de rand van de woonwijk met vrij uitzicht over een weiland.

Makelaar: Uw makelaar Marianne Leeflang van Leeflang Makelaardij Lemmer leidt u graag rond in deze prachtige woonboerderij. Ervaringen bewoner. In Echtenerbrug wordt jaarlijks in de tweede week van september de feestweek gehouden.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be