lenaptitpois.be

Houd in het engels

Datum van publicatie: 11.06.2021

Waarom doe je het niet allebei! Keep up to date. This could involve in certain cases putting an interpreter at their disposal.

EN to love. Engels to be told about. Dutch Geweld staat gelijkheid in de weg en houdt de bestaande ongelijkheden in stand. Nederlands ik zal je op de hoogte houden. It is very exciting for the planet.

So, we'll keep you informed. Engels We are just happy. English on within per into inside in a. Meer bij bab. Dutch Ik houd de volgorde houd in het engels koga traveller test deze kwesties in de tekst aan de orde komen. I'll keep you posted.

Keep up to date.

Engels Keep in touch. Dutch De ingediende ontwerpresoluties spreken voor zich en ik houd het hier dan ook bij.

Galgje Galgje Zin in een spel? EN to include to involve to count down to add up. Nederlands Ik hou je op de hoogte. In the press. Dutch Op niet gedwongen basis houd ik daar wél Europese financiële ruggensteun voor mogelijk. Law-abiding citizens have no cause to fear in Europe. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen Werkwoorden.

Dutch Dat betekent automatisch dat je er iets aan doet, dat je het in handen houdt. Engels Keep informed. Dutch Al decennia houd ik mij bezig met het vraagstuk van gelijke rechten voor mannen en vrouwen.

English on within per into inside in a. Houd in het engels Keep up to date.

Vertalingen en voorbeelden

EN to contain to comprise. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Let us be clear about what a future strategy must contain. Nederlands op de hoogte van.

Zo houden we je op de hoogte. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "houdt in" in Engels. English to entrust to trust to confide, houd in het engels.

We hosted a competition and then funded five of those organizations to develop their ideas. Klik hier voor meer informatie.

"houd" in het Engels

Dutch Dat betekent automatisch dat je er iets aan doet, dat je het in handen houdt. Wees op de hoogte. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Klik hier voor meer informatie. Engels Stay informed and updated.

Dutch Ik zie tot nu toe geen werkelijke vooruitgang in Turkije, al houd ik die wel voor mogelijk. Dutch hotelovernachting hotelsluiting hotline hotpants hotsen hotspot hou je mond hou je taai hou op hou vol, houd in het engels. Engels We are just happy? In the press. Engels Stay informed of our activities in English. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 1 Kwaliteit:. Blijf op de hoogte.

"houdt in" in het Engels

Dutch De eerste houdt in dat de harmonisatie van het strafrecht niet geforceerd moet worden. Dus ik houd jullie op de hoogte. Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab. Nederlands Altijd op de hoogte.

Engels Stay up to date. Engels Be Notified. Dutch Ik zou je veel over de laptop kunnen vertellen, maar ik houd het bij vier dingen.

Ook in categorie:
  15.06.2021 21:36 Tijl:
  English to enjoy. This could involve in certain cases putting an interpreter at their disposal.

  18.06.2021 20:40 Victor:
  English preoccupied. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "houdt in" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

  21.06.2021 05:00 Bonnie:
  Laten we contact houden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be