lenaptitpois.be

Home deco verf action op glas

Datum van publicatie: 10.06.2021

Hadden ze nog meer kleurtjes? Om het werkstuk watervast te maken aflakken met Home Deco Varnish. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This beautiful and simple game has been created out of a slab of locally grown Ash wood. Ik ben zelf ook tevreden met het eindresultaat! Gebruiksklaar; snel en makkelijk met een kwast aan te brengen. Pas wassen in de wasmachine op maximaal 40 graden als de vlek er uit is. Oh leuk effect! Je kunt het lekker grof laten of met water gladder strijken, naar behoefte.

Echt ideaal hoor. Volg mij op: Bloglovin Facebook Instagram Pinterest. Na drie lagen verf was het bij mij goed gedekt. Plafond in de slaapkamer en in de hal ermee bewerkt, ideaal als je oneffenheden wilt wegwerken. Gebruiksklaar; snel en makkelijk met een kwast aan te brengen.

Leuk he, deze verf!
  • Ik denk dat dit mooi zou zijn om bijvoorbeeld een houten kastje te verven ofzo! Zoals ik het graag wilde.
  • Ik hou niet zo van structuurverf geloof ik..

Technieken en instructies

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Daarbij staat veiligheid voorop. Action Facebook fansite. Volg mij op: Bloglovin Facebook Instagram Pinterest. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Twee glazen vazen gekocht action wit geverfd met mat wit. Dank je wel, Anne!

En dat voor dat geld. Dank je wel. Vraag Vernis: Hoe werkt vernissen. Alle Home Deco producten voldoen aan de internationale wetgeving en eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Hester blogde laatst over… Het is wennen aan september. Vraag postcode loterij spel naar keuze Verf: Moet ik het oppervlak schuren voordat ik een Home Deco verflaag aanbreng.

Home Deco assortiment

Laat dit goed drogen; 1 tot 2 dagen bij 20 graden. Leuk gedaan!! Ik heb thuis ook echt nog wat flesje met home deco verf van de Action staan. En deze DIY is ook nog een super makkelijk te maken, wat wil je nog meer?!

De opbergdoos is leuk geworden! Home deco verf action op glas 5: Verf: Kan ik Home Deco ook op een glazen ondergrond gebruiken. De verf is watervast, maar voor een optimaal resultaat kun je het blad beter aflakken met een matte vernis zoals Home Deco Ultra Matt Varnish. Wat een leuk spul. Twee glazen vazen gekocht action wit geverfd met mat wit. Delen vastzetten en oppervlak gladstrijken met water!

Varnish Ultra Matt Transparant Transparante en ultra matte vernis op waterbasis voor een zeer matte afwerking. Ik maakte waxinelichthouders met een grove steenlook.

Het droge product zal bij vochtige omstandigheden vocht opnemen en eventueel weer zacht kunnen worden. Wasadvies tot 30˚C.

Te gebruiken geen dank in spaans natuurlijke en synthetische textielsoorten.

Deze Home Deco krijtverf wordt de komende periode vervangen door de Vintage Paint home deco verf action op glas. Lees hier verder. Alle Home Deco producten voldoen aan de internationale wetgeving en eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Vraag 4: Verf: Is de verf geschikt om het blad van de eettafel mee te beschilderen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Super leuk.

Uiteraard voldoen alle Home Deco producten aan de internationale wetgeving en eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit! Meest gestelde vragen Staat uw vraag er niet tussen.

Sabine blogde laatst over… Essence — 24h hand protection balm. Vraag 5: Verf: Kan ik Home Deco ook op een glazen ondergrond gebruiken? Bedankt voor je enthousiaste reactie! Bij onze Action hadden ze alleen deze!

X Frauke blogde laatst over… Snapshots Sunday Te gebruiken op natuurlijke en synthetische textielsoorten. Wat een gaaf idee, het ziet er echt heel mooi uit. Dat geeft een heel erg leuk resultaat.

Ook in categorie:
    14.06.2021 08:46 Dimitri:
    Ik heb zelf twee kasten die geverfd zijn met dat soort verf. Deze waxinelichthouders staan inderdaad erg leuk bij de betonnen lamp!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be