lenaptitpois.be

Het weer in de malediven in december

Datum van publicatie: 10.06.2021

De beste reistijd voor de Malediven is het droge seizoen. Herfst klimaat Malediven sep-nov In de herfst is het in Malediven gemiddeld 28°C.

Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat. Beste reistijd voor: Surfen en voor budgettoeristen. In het najaar kunnen deze winden best stevig zijn wat onderdeel is van de overgang van het natte seizoen naar het droge seizoen. Weer vandaag:. Wat is de beste reistijd voor de Malediven? De passaatwinden zorgen voor wat verkoeling.

Maximum 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40. Malediven Sunfactor 8. De Malediven in december Kerstmis op de Malediven is een aantrekkelijk alternatief voor het traditionele familiefeest thuis. Hoelang is voorbeelden gordijnen in erker vliegen naar Male.

De bekende plaatjes zoals je ze kent van de Malediven zijn dan ook niet tijdens de regenperiode gemaakt.

Mei en september zijn de natste maanden, waarbij veel korte maar hevige buien vallen. Klimaat Malediven per maand.
  • Over Reis-Expert. Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen.
  • Het valt bijna niet te voorspellen. De Malediven in maart In maart wachten je zonnige dagen en aangename nachten op de Malediven, zonder al te veel regen.

Het weer en klimaat op de Malediven

Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Gezien het in de maanden juni en juli veel regent en er regelmatig onweerswolken over trekken, raad ik de maanden  mei, augustus, september en oktober  aan als beste periode om te gaan surfen. Bekijk de grootste vliegvelden. Login Registreren Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij.

Zo doe je dat! En hoewel je meer kans hebt op wind en regen blijft de temperatuur wel gelijk. In deze maanden staat er weinig wind en is de zee het rustigst.

  • Algemeen Offerte aanvragen Bezienswaardigheden Artikelen.
  • Voor midden juli plannen we een vakantie voor dagen naar Sri Lanka, Misschien willen we hier de Malediven ook nog aan koppelen.

De eilanden in de Indische Oceaan zijn dankzij het tropische klimaat het hele jaar door geschikt om een droomvakantie  op door te brengen. Je kan vanaf ieder strand snorkelen, zeker in de Malediven!

Bekijk prijzen. Na de buien klaart de lucht weer op en komt de zon tevoorschijn. Male ligt in Malediven.

Beste reistijd Male, Malediven

Dit is tegelijkertijd de ideale tijd om te duiken en daarom ook het toeristische hoogseizoen van de Maldiven. In de zomer is het in Malediven gemiddeld 28°C. De Indische Oceaan heeft in deze tijd van het jaar een temperatuur van ongeveer 28 graden.

Groeten, Sjoerd Antwoord.

Als je goedkopere opties zoekt zijn de lokale eilanden in de Malediven de beste opties. Er valt in februari op 10 Dagen neerslag met een totaal van 36 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in vlaggen uit alle landen Malediven. Wil je alle klimaatstatistieken en klimaatfeiten van de Malediven zien. Wat is de valuta van Male. Zeewater De zee, stranden en onderwaterwereld zijn de grote trekpleisters van de Maldiven.

We helpen je graag, het weer in de malediven in december.

Droge seizoen

Nadat in februari de minimumtemperatuur een graden is gestegen, stijgt de gemiddelde maximumtemperatuur in maart met een raden naar 31 graden. Bankpassen zijn standaard geblokkeerd voor gebruik buiten Europa. Groetjes, Iris Antwoord.

Tijdens deze maanden heb je het wodka spa rood calorieën weer in de Malediven. Het accent ligt hier vooral op genieten op alle mogelijke manieren. Het klimaat van de Malediven Als je het hebt over droombestemmingen. Ik zou graag naar Kaafu-atol willen gaan in mijn eentje. Klimaat Malediven per maand. De Malediven behoren niet voor niets tot mijn favoriete vakantiebestemmingen in februari.

Wat is de beste reistijd voor de Malediven. Daarnaast bestaat er een aanzienlijke kans dat er dagen voorkomen die vrij nat zullen zijn.

Ook tijdens het regenseizoen laat de onderwaterwereld zich het weer in de malediven in december maar heb je wel te maken met een stormachtige zee.

Goedkoop naar de Malediven

Hieronder beschrijven we het klimaat van de Malediven, zodat je de juiste periode kunt kiezen voor de vakantie. In deze periode kan het weer nogal verschillen. In het najaar kunnen deze winden best stevig zijn wat onderdeel is van de overgang van het natte seizoen naar het droge seizoen. Een gemiddelde van acht tot negen uur zon per dag, temperaturen van 30 tot 32 graden Celsius en een matige wind bieden de perfecte omstandigheden voor een ontspannen strandvakantie.

Hoi Lisa, er zitten muggen in de Malediven. Ga je voor een optimaal werkende website. Gemiddeld is het maximaal 29C in maart in Male en minimaal rond de 28C.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be