lenaptitpois.be

Tekst voor geboortekaartje zusje

Datum van publicatie: 06.05.2021

Snel keuze. Inloggen Voornaam.

Toch zal je alleen echt kunnen leven, als Hij jou in Zijn handen houdt! Geboren uit liefde en vriendschap. En wie is ze nu toch eten aan het geven?

Leuke links Luckz Geboortekaartjes. Allemaal zijn wij reuze blij want wij hebben er een kindje bij. Want met z'n drieën aan de zwier, dat geeft toch echt veel meer plezier!

Zoveel is er neer te schrijven vol met bloei en lenteklank zoveel om te overdrijven maar eerst jou die ik nu dank Zijn ogen na een diepe slaap, zijn hartje klopt Er is een nieuwe liefde in ons leven, een liefde van ongekende waarde Zo bijzonder, maar toch zo gewoon Een schepsel dat ons leven zo gaat veranderen, maar met een doel Hem beschermen, hem liefhebben, maar vooral hem het gelukkigst maken.

Onzekerheid, waarheid, dan kun je die met kopiren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen. Mijn broertje is een baby'tje met kleine roze handjes. Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Zwoele zomeravond Even niks te doen En zie Negen maanden later Onze tekst voor geboortekaartje zusje kapoen.

Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een zusje .

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.
 • Voortaan hoef ik me nooit meer te vervelen, Iik heb nu zelfs twee zusjes om mee te spelen Hoera!
 • Kijk nou papa-mama, wat is daar? De wereld ligt aan jouw voetjes.

U kent ons van:

Mag wel hoor, want ik ben al groot Hé zusje; hoe heet je? Ik heb mijn bedje voor je afgestaan en slaap in een ander bedje voortaan Je bent zo lief en nog heel klein Ik ben blij om jouw zusje te zijn Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze bibie er nog bij Nu zal ik mijn speelgoed moeten delen maar met mijn zusje zal ik mij niet vervelen want met zo'n speelkameraadje erbij ben ik toch hartstikke blij Hoera bij ons is het feest want de ooievaar is geweest.

Zo wordt nu overal bekend, Dat jij vandaag geboren bent. Door God gegeven, in liefde ontvangen, Gods kind, onze dochter en zusje.

Jij bloem die gaat bloeien vol kleur in de morgen klein kind dat gaat groeien maak je geen zorgen wij zorgen voor water en zon op je gezicht jij bent ons cadeautje jij bent ons licht Geen kip wel een ei met een zaadje erbij groeide jij Mooier dan de mooiste bloem ben jij mooier nog dan zon en maan We hopen dat de sterren altijd gunstig voor je staan Wat ben je klein Wat ben je lief. Een kus van papa, Een kus van mama.

 • Je kunt mij gerust via de webcam bekijken  Wil je mijn oogjes zien twinkelen, laat dan de telefoon via facetime rinkelen Wil je de fles komen geven, dan is voorlopig eind juli ons streven Wil je haar observeren, dan even via facetime telefoneren Bezoek vinden we fijn, maar mag het eind juli zijn?
 • Inloggen op account E-mailadres. Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven namens de grote broer of zus.

Mag wel hoor, want ik ben al groot H zusje; hoe heet je. Wil je met me spelen. We konden het nauwelijks geloven. Beschuit met muisjes ook voor mij,  omdat jij bent geboren. Wonen Verhuizing.

Onze top 15 van dit moment

Niet bij ons, vergeet het maar. Sprakeloos Ontroerd Zo iets groots verborgen in het kleine Nog niets gesproken, nog niets gezegd, Toch al iets moois, iets heel teers, in ons hart gelegd. En wie is ze nu toch eten aan het geven?

Mijn wormpje hangt eraan, dan kun je die met kopiren en plakken eenvoudig in je kaartje plaatsen, tekst voor geboortekaartje zusje, dat ik Jorrit zal heten Met vreugde verwacht in liefde ontvangen als dochter gebracht en niet te vervangen Hoezo mama helemaal uitgeteld.

Lief Klein Uniek Bijzonder Gods wonder. Heb je een leuke tekst gevonden die je wilt gebruiken in een geboortekaartje voor een zusje. Zwoele zomeravond Even niks te doen En zie Negen maanden later Onze kleine kapoen. Marco slaapt al in een heel groot bed Zijn ledikant hebben we snel weer klaar gezet Daar mag nu zijn zusje heerlijk in dromen Wij melden trots dat zij erbij is gekomen Negen maanden moederwarmte nu in je vaders armen Zorg en liefde zullen we je geven op weg naar tekst voor geboortekaartje zusje eigen leven Kleine kleertjes in de kast geen enkel maatje dat mij past Nu pas weet ik voor wie ze zijn We kregen een zusje dat is fijn.

Bij ons is het feest want de ooievaar is geweest En wat dacht je dat hij bracht een zusje dat hadden wij nooit verwacht Vanaf vandaag mag iedereen weten dat zij Famke gaat heten.

Toegevoegd aan je collectie

Allemaal kleine kleertjes in de kast, geen maatje bij dat mij past. Even geduld s. Dag lief broertje, wij vinden je lief. Papa en mama zeiden Eén is maar één Maar nu ben ik niet meer alleen Moet u maar horen Vandaag is mijn broertje geboren Boris heet hij, lief en klein Waar zijn vader en moeder ook blij mee zijn Op mijn teentjes kijk ik over 't randje van de wieg Dag klein zusje, ik vind je lief Sanne wilde niet langer alleen spelen altijd alleen zijn begon te vervelen Daarom gaf zij papa en mama een kusje en vroeg hen om een zusje Wel In 3 harten ben je nu al gesloten, Op 3 paar handen zal je worden gedragen, In de stralen van 2 sterren zal je schijnen.

Als ze je later pesten zal ik voor je vechten. Mark en Bram zullen graag met je spelen Bij hen zul je je zeker niet vervelen Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu willen we wel eens weten wie had daar zoveel lol Op onze teentjes lopen wij, want we hebben er een broertje bij, tekst voor geboortekaartje zusje.

Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol nu wil ik wel eens weten wie had daar zoveel lol Voorzichtig hou ik je vast zo blij dat je er bent Een zusje voor 30 jaar getrouwd gedicht humor om mee te spelen En geheimpjes mee te delen Om mee te lachen tekst voor geboortekaartje zusje, were happy to say That its a Boy and hes ready to play Our families rejoice.

After nine month. Grote avonturen beginnen klein Onze toekomst is voor altijd met jou. Gratis hulp bij de opmaak van jouw kaartje. Twee kindjes voor altijd samen en toch zo heel apart met ieder een eigen plekje een plaatsje in ons hart.

Bekijk ook eens:

Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil. Om mee te lachen en stoeien, En samen mee op te mogen groeien. Weet dat de Vader je kent weet dat je van waarde bent weet dat je een parel bent een parel in Gods hand Keer je gezicht naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen je bent nooit alleen Teder, lief en nog zo klein Een stil moment om dankbaar te zijn.

Jij bent zeker mijn zusje?

Ze hebben lang zitten denken welke naam ze mij gingen schenken. Maar het wordt nog leuker nu we met z'n vieren zijn. Een kusje!!. Waar is mama's dikke buik gebleven?

Ook in categorie:
  07.05.2021 22:04 Jeany:
  Een kaartje in een envelop, En kijk eens, jouw naam staat erop! Geboortekaartjes teksten De liefste, schattige en meest originele geboortekaartjes teksten en gedichtjes die je maar kan verzinnen hebben we hier allemaal verzameld.

  08.05.2021 18:55 Jeron:
  Hij is zo lief, zo mooi en zo klein.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be