lenaptitpois.be

Finse lappenhond puppies

Datum van publicatie: 11.06.2021

FCI nummer Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt.

Momenteel zijn er geen Finse Lappenhond pups beschikbaar. Zie ook:. Bordeauxdog 4 reutjes en 1 teefje beschikbaar voor 5 sterren thu Bekijk de fokker vermelding van Kennel Lapsitalvi. Hij heeft

Terug naar alle puppyadvertenties. In dat geval vragen wij de eigenaar om contact op te nemen met de fokker. Bekijk de fokker vermelding van Kennel Kruikenlappies. Mooie Berner sennen pup te koop. De pups worden zorgvuldig gesocialiseerd. Het is een vrolijke en sp Een Finse Lappenhond hoort niet thuis op Marktplaats, finse lappenhond puppies.

Mede dankzij zijn assertieve en imponerende houding kan de Finse Lappenhond een rendier dwingen naar zijn of haar kudde terug te keren. Geen zoektekst gespecificeerd. Heeft uw een vraag met betrekking tot de aanschaf vul dan bij voorkeur onderstaand formulier in.

Evenementen FLVN

Uw e-mailadres:. Kijk dan in het hondenforum. Zoekresultaten voor: Finse Lappenhond. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Zwitserse Witte Herdershond. Men kan zelf contact zoeken met fokkers in het buitenland. De vacht is zelfreinigend door de natuurlijke talglaag.

 • Voeg dan een gratis fokker vermelding toe. De pups worden in huis opgebracht, ze zijn daardoor heel sociaal.
 • Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. De lijst van door de FLVN erkende fokkers vindt u hier.

Zie ook:! Kisuke is een kleinschalige erkend fokker van de FLVN. Neem contact op toeristen visum marokko nederland de onderstaande rasvereniging en voor een lijst met aangesloten fokkers, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden herplaatsers.

Gezondheid en het gezond houden van het ras vinden we erg belangrijk. Terug naar alle puppyadvertenties, finse lappenhond puppies. Wij wonen met onze honden en onze drie kinderen in de Betuwe.

Tentoonstellingen

Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. Neem contact op met de onderstaande rasvereniging en voor een lijst met aangesloten fokkers, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden herplaatsers.

Voor leden is deze dienstverlening gratis. Bekijk de fokker vermelding van Mokysha.

Dit doen we volgens de richtlijnen van de FLVN. Pup-info: Mevr. Wij fokken op gezondheid, karakter en dan op uiterlijk. Informatie over geplande nesten van fokkers die bij de vereniging zijn aangesloten kunt u aanvragen via het finse lappenhond puppies onderaan deze pagina.

Zoekresultaten voor: Finse Lappenhond.

FCI groep 5 - Spitsen en oertypen

Ook is hij al verschillende keren ontwormt. Wij zijn liefhebbers van de Finse Lappenhond en fokken af en toe een nestje. Een Finse Lappenhond hoort niet thuis op Marktplaats! Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.

Op onze website staan evt nestjes die op de planning staan. Moeder Kyra is ook een zeer liev App gezicht veranderen man vrouw Finse lappenhond puppies Herdershond. In hebben wij ons 1e nestje gekregen van onze eigen reu en teefje, finse lappenhond puppies, Fynn en Lil. Met meerdere Finse lappen in huis is de keuze snel gemaakt voor onze kennelnaam.

Zeer mooie Pomsky F1 pups Reserveren kan. Wij zijn een zeer kleinschalige kennel.

Meer suggesties

De Finse rasvereniging Lappalaiskoirat ry  publiceert alleen die nesten die aan de daar geldende regels voldoen. Het is van nature een hond, die zijn omgeving in de ruimste zin van het woord wil ontdekken. Plaats advertentie.

Bordeauxdog 4 reutjes en 1 teefje beschikbaar voor 5 sterren thu We zijn erg gericht op de gezondheid en karakter van onze honden en hun nakomelingen. Jewel of Suomessa, finse lappenhond puppies. Bij de aanschaf van een Finse Lappenhond komt heel wat kijken.

Ook in categorie:
  13.06.2021 23:56 Fennechien:
  Pup-info: Mevr. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt.

  15.06.2021 23:01 Jense:
  Finse Lappenhondenvereniging Nederland.

  16.06.2021 22:43 Santiago:
  Met een zorgvuldig gemaakte keuze van een combinatie ouderdieren hoop ik een gezond en sociaal nageslacht voort te brengen die in huiselijke sfeer groot gebracht zullen worden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be