lenaptitpois.be

Atag gasfornuis ontsteking blijft hangen

Datum van publicatie: 11.06.2021

Ik ben het helemaal met je eens, ook ik heb schijtgenoeg van deze kookplaat het is al jaren hetzelfde. Mijn Arag kookplaat HgH werkt niet meer nadat er water overheen is gevallen.

Wat kan ik als elektrotechnicus zelf doen? Ik weet het niet maar TS heeft het over een gasstel met een elektronische ontsteking. De lampjes knipperen wel als ik hem probeer aan te zetten met de gastoevoer in de wonong is niks mis. Heb het hier ook gedaan, kost wel wat, maar het is in alle opzichten een verademing.

Het hele elektronische gedeelte weghalen en met aansteker gaan werken ging ook niet.

Er af halen en schoonmaken. Mijn buurman gaat morgen Bauwknecht benaderen voor een monteur. Al diverse malen een print schak 9 led vervangen maar naar een paar jaar atag gasfornuis ontsteking blijft hangen deze weer kapot.

Geen afvalgassen, nooit meer "heb ik het gas wel uitgedaan" als je va. Mogelijk lukt het met een beetje smeerolie voor scharnieren het weer soepel te krijgen!

Ken iemand dit probleem?

Aanbevolen berichten

Plaat even resetten 2minuten zonder stroom en weer aanzetten. Ken iemand dit probleem? Ik heb alle elektroniche troep eruit gehaald, op 2 draadjes na die naar de ledjes van de knoppen gaan. Door wanderer , 16 november in Off topic.

Pedro Newbie schreef op 16 Nov - Meestal een kewestie van moeders die iets te fanatiek heeft schoongemaakt met water in de buurt van de knop.

 • Is hier een update voor? Heb het hier ook gedaan, kost wel wat, maar het is in alle opzichten een verademing.
 • Werkt de elektrische ontsteking van de koelkast?

ATAG gasfornuis doet het erg slecht. Helpt dit niet dan evt stroomloos maken om te resetten. Dan komt er gas uit en gaat de ontsteking vonken en voila; een vlam? Kookplaat vertoont kuren. De 4 andere branders werken normaal.

Weet jij het antwoord?

ATAG gasfornuis doet het erg slecht. Aanbevolen berichten. En het probleem leek opgelost. Search This Blog.

Gewenste Gratis patroon gehaakt vestje Ik ben tevreden als de kookplaat weer werkt en blijvend werkt, en we daar niet opnieuw kosten aan hebben!

In produceerde hij de eerste digitale foto. Dan maar geen beveiliging, het is zonde van zo'n mooie plaat om hem atag gasfornuis ontsteking blijft hangen te doen en heeft ook behoorlijk wat gekost.

Toen hebben we de kookplaats schuin laten drogen. Elektrische ontsteking gasfornuis gaat niet uit T Rating: 4.

Popular Posts

Subscribe to: Post Comments Atom. Mooie oplossing, stekker er uit en de gastoevoer dicht, hierna moet hij het weer goed doen, Dit is niet mijn email , ons type gasfornuis ondanks dat je het aanmaakt de vonkontsteking niet doet je hoort alleen een bonk geluid doe je het handmatig middels gasaansteker dan slaat één pit uit en is ook alles uit ongeveer een paar seconden wachten dan krijgt je de gaspit weer aan via de gasaansteker mijn vraag hoe verhelpt je deze euvel stekker eruit trekken helpt niet ligt het aan de vonkontsteking of het apparaat heeft het begeven Geantwoord op om Mijn Arag kookplaat HgH werkt niet meer nadat er water overheen is gevallen.

Als ik een pit aanzet licht mijn wokbrander ook op , maar slaat niet aan Gesteld op om

Wat kan ik hier aan doen. Als je aan apple tablet terug naar fabrieksinstellingen knop indrukt gaat de onsteking van die pit tikken totdat je.

U kunt een gasslang kopen bij een Doe het zelf zaak, atag gasfornuis ontsteking blijft hangen. Maak een account aan of log in om te reageren Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten Account aanmaken Registreer voor een nieuwe account in onze community.

Hete lucht element vervangen van oven of fornuis, PartsNL uitleg? Aanbevolen berichten. Als er een elektrische ontsteking in zit wel? Er af halen en schoonmaken.

Dan is er iets te fanatiek met water schoongemaakt. Bij hetgeen Atag over haar garantie schrijft zou ik verwachten dat u bij herhaalklachten een vervangend apparaat geleverd krijgt.. Ik heb nl hetzelfde probleem. Top hij werkt weer.

Bij onze Siemens krijgt iedere pit een aparte vonk, iedere pit heeft zijn eigen ontsteker en temperatuur voeler, atag gasfornuis ontsteking blijft hangen. Heb alles geprobeerd wat op deze forum qua oplossingen gegeven wordt, id het mogelijk om deze door te v! Meestal een kewestie van moeders die iets te fanatiek heeft schoongemaakt met water in de buurt van de knop. Oplossing: stroom eraf om het vonken te stoppen en over een paar uur weer proberen als alles is opgedroogd.

Ook in categorie:
  14.06.2021 22:10 Justian:
  Ik heb nl hetzelfde probleem. Vul dan hier uw emailadres in.

  19.06.2021 16:00 Daniel:
  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Hier is niet meer op te koken.

  20.06.2021 09:33 Rafaela:
  Hoe krijg ik de kookplaat weer werkend?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be