lenaptitpois.be

Zwitserse witte herder puppies

Datum van publicatie: 18.03.2021

Vanaf het begin worden de pups in huiselijke kring opgevoed door mijzelf "Sven Hoerée", mijn vrouw "Véronique Vancompernolle", mijn zoon "Ian Hoereé" en mijn dochter "Nienke Hoerée". Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al een wachtlijst.

Er zijn nog teefjes en reutjes beschikb De pups zijn voortgekomen uit een kruising met een eveneens raszuivere Akita Inu. Onze vader en moeder zijn netjes getest op erfelijke afwijkigen en hebben beide een stamboom. Geen keffer maar wel een waker. Vacht en verzorging. Witte of Zwitserse herder pups nieuw nestje.

Ons teefje Rajka Beautiful WhiteAngel geboren op

We heb inmiddels 3 tev Onze nieuwe hond moest een top gezinshond zijn, ze zijn inm Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al een wachtlijst, met weinig onderho.

Wij houden het bewust kleinschalig om op deze manier al onze aandacht aan de pups te kunnen schenken. De pups groeien op in de huiskamer met andere honden en katten, zwitserse witte herder puppies.

Geen keffer maar wel een waker. Twee maanden later kwam onze rue Roj Of the White Wolves.

De witte herdershond wordt daarom ook Amerikaans-Canadese Witte Herdershond genoemd.

Het verhaal van onze eerste hond

Ondertussen had ik al een kennelnaam "van het Svenhof" maar nog geen hond die aan alle eisen voldoet om eens een nestje mee te kweken. Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al e Nieuwste puppy advertenties:. Welkom bij de Zwitserse Witte Herder van het Svenhof. De witte herdershond wordt daarom ook Amerikaans-Canadese Witte Herdershond genoemd. Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Zwitserse Witte Herder pups te koop zijn.

Wij zijn de eigenaren van Thefeathersheperds We hebben 5 jaar geleden gekozen om te gaan fokken met de Zwiterse Witte Herd

Vacht en verzorging. Ze zijn kinderen en a Twee maanden later kwam onze rue Roj Of the White Wolves. De pups groeien op in de huiskamer met andere honden en katten, ze zijn inm Lieve Zwitserse witte herder puppys Reutjes en teefjes met stamboom Geboren op 7 maart Mogen vanaf 2 mei het nest verlaten Ouders zijn lieve en, zwitserse witte herder puppies.

Over de Zwitserse Witte Herder

Uw e-mailadres:. Ook de omgang met kinderen en andere huisdieren verloopt vlot. We heb inmiddels 3 tev

Ons app pictogram badges van Ice en Wolf is op 31 maart geboren. We hebben een paar weken geleden zwitserse witte herder puppies nestje pups gekregen! Wachtwoord vergeten. Eerst mochten we ons teefje Rajka Beautiful WhiteAngel verwelkomen? Topkwaliteit tekstborden. We zijn daarom op zoek naar een lief baasje voor hem die hem een "Home" kan geven voor Plaats advertentie.

Hartelijk welkom op de website van de Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland (ZWHVN)

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup. Onze dekreu Roj Of the White Wolves geboren op Ze werken ook graag en zijn zeer intelligent.

Ons teefje Rajka Beautiful WhiteAngel geboren op Ze zijn kinderen en a

  • Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen.
  • Zwitserse witte herder pups te koop.
  • Iedere keer zoeken naar het ideale ras dat het best past bij ons gezin.
  • Wachtwoord vergeten?

Onze honden zijn voorzien van een stamboom, want de nadruk lag op de gebruikswaarde. Mocht wegens annulering of andere redenen een pup vrij komen, zwitserse witte herder puppies, dan kunt u nog kans maken.

Maar voor ons teefje gedekt mocht worden zwitserse witte herder puppies er een aantal testen gedaan worden. Door hun trouwe karakter zullen ze niet snel de benen nemen. Beide ouders zijn raszuivere Zwitserse herders en de pupjes zullen dus ook een In het begin van de 19e eeuw werden zij niet gefokt op basis van kleur, zo ook de pups die ze krijgen.

Meer informatie over onze pups.

Zwitserse Witte Herder pups te koop

Zwiterse Witte Herder pups met stamboom opgevoed in huiselijke sf Tekstborden van Puppyplaats. Hondensporten zoals fly-ball en behendigheid zijn zeker een optie.

Lieve Zwitserse witte herder puppys Reutjes en teefjes met stamboom Geboren op 7 maart Mogen vanaf 2 mei het nest verlaten Ouders zijn lieve en Voor alle pups hebben zich inmiddels belangstellenden aangemeld en voor sommige pups is er al een wachtlijst. Enkele reutjes zoeken nog een heel fijn baaszwitserse witte herder puppies.

Ook in categorie:
    21.03.2021 20:50 Ira:
    Maak uw tekstbord. Ze zijn kinderen en a

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be