lenaptitpois.be

Woorden met een v voor wordfeud of scrabble

Datum van publicatie: 07.03.2021

Nanda zegt:. Twee letters spelen Soms heb je aan het eind van het spel of al eerder geen klinkers meer over of je zit met een paar letters die je nergens kwijt kunt.

Hieronder vindt u een overzicht met woorden met de letter q in alfabetische volgorde. Ik ben op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste uit de van Dale. Woorden met de letter q in een alfabetisch overzicht Hierboven vindt u een compleet overzicht met q woorden in een alfabetische volgorde. Jetje zegt:. Ken je het spelletje Scrabble nog van het bordspel waar je uren met vrienden of familie kon spelen?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Cees smale zegt:.

Woorden met een Q Beginnend met de letter J jacquard jacquardmachine jacquerie jacquet jaquemart jonquille. Woorden met een Q Beginnend woorden met een v voor wordfeud of scrabble de letter E eloquent enqute epoque equaal equalizer equanimiteit equator equerre equidistant equilibre equilibrist equilibrium equinox equipage equipe equipe equipement equiteit equivalent equivociteit esquire etiquette evoqueren exequatur exequin expliqueren exquis exquise exquisiet.

Lees hier veel over woorden die wel en niet geaccepteerd worden, woorden zonder hoofdletter. Let wel, wat niet k. Unknown 1 oktober om .

Je scoort dan extra punten.

Unknown 21 februari om Simone zegt:. Cees smale zegt:. Unknown 13 april om Woorden met een Q die beginnen met de letter E:   eloquent, enquute, epoque, equaal, equalizer, equanimiteit, equator, equerre, equidistant, equilibre, equilibrist, equilibrium, equinox, equipage, equipe, equipement, equiteit, equivalent, equivociteit, esquire, etiquette, evoqueren, exequatur, exequien, expliqueren, exquis, exquisiet.

Ik leg ze toch liever los op tafel. Ligt het bord al vol en moet jij die Q nog kwijt?

  • Woorden met een Q die beginnen met de letter T:   taquineren, tequila, toque, toqueren, tourniquet, tranquil, tranquillamente, tranquilliteit, tranquillizer, tranquillo, troqueren, truqueur, turquoise. De Y vind ik overigens de lastigste letter.
  • DukeDuvel zegt:.

Deze pagina bevat alle mogelijke woorden met deze letter voor u klein bedrag pinnen mag sticker. Bezoek ook onze 'Tips and Tricks' website:   www. Hoe werkt het. Ik laat het weten als hij weer wordt afgekeurd! Zo slecht is dat niet!. Woorden met twee letters voor Wordfeud De woorden uit onderstaande lijst heb ik zelf gespeeld of de woorden zijn gespeeld door iemand anders met wie ik speelde.

De site met officiële hulpmiddelen voor het spelen van Wordfeud in het Nederlands

Woorden met een Q Beginnend met de letter I inquisitie iq inquilien. Woorden met een Q die beginnen met de letter P:   pasquinade, pendeloque, perquisitie, petanque, pique, plaque, plaquette, plusquamperfectum, pulque. Volgens het woordenboek normaal NL.

Caroline zegt:? Herman Hintzen 6 mei om Dennis zegt:. Unknown 21 februari om Unknown 11 februari om Ik denk dat je per ongeluk blanco's hebt meegeteld.

Account Options

De vraag is of het terugslaat op iets bepaalds of onbepaalds. Zo slecht is dat niet!! Twee letters spelen Soms heb je aan het eind van het spel of al eerder geen klinkers meer over of je zit met een paar letters die je nergens kwijt kunt.

Reactie infoteur , Bedankt voor je reactie, ik zal het in de lijst aanpassen. Taaltik gebruikte ik zelf ook inderdaad als verificatie, maar ik had deze week nog niet de tijd gehad daar alles in te controleren.

Previous article Merken gebruiken Wordfeud. Dan heb je zeker iets aan deze lijst van door Wordfeud geaccepteerde tweeletterwoorden n goede tips. De letter H is ook een gouden letter. Het heeft niks te maken met zinsbouwonderdelen. Marlies zegt:. Bastiaan1 Wordfeud heeft zijn woordenboek aangepast. Woorden met een Q .

Bezoek ook onze 'Tips and Tricks' website:

Woorden met een Q Beginnend met de letter D daiquiri decalqueren delinquent demaquilleren demarqueren demasqué desquamatie donquichotterie dragqueen. Britt zegt:. Ans zegt:.

Reactie toevoegen. Om het geheel nog iets vager en onduidelijker te maken verwijs ik u graag naar een bijzonder hilarisch stukje van de heren van Kooten, de Bie en Drs! Als je het als ij gebruikt geef je de speler die het blokje trekt een oneerlijk voordeel.

Ook in categorie:
    11.03.2021 12:11 Ishak:
    Hoe werkt het?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be