lenaptitpois.be

Winkelruimte te huur eindhoven

Datum van publicatie: 24.03.2021

Het aanbod is heel wisselend. Een winkel in winkelcentrum Piazza bijvoorbeeld zal vrijwel zeker een moderne uitstraling hebben, gezien er na de verbouwing van dit winkelcentrum alleen nog maar vernieuwde ruimtes zitten.

Landelijk opererende winkelketens en lokale ondernemers wisselen elkaar af. Te huur De aangeboden winkelruimte ligt in de het stadsdeelcentrum Woensel XL, aan de noordkant van Eindhoven. Naast een aantal zeer leuke winkels is ook de beroemde High Tech Campus hier gezeten.

Er zitten hier  winkelpanden. Dat betekent dus een divers aanbod van kleding, schoenen, huishoudelijke producten, uiterlijke verzorgingsmiddelen, speelgoed, elektronica, games en interieur attributen. Ook zijn er in totaal 95 winkelpanden in dit gebied, er is hier dus niet veel winkelruimte te huur in Eindhoven.

Type winkelpanden De winkelruimte te huur in Eindhoven is dus op meerdere locaties te vinden maar ook het uiterlijk en de kenmerken verschillen van elkaar.

Winkelcentrum Woensel is derhalve goed bereikbaar ook met het eigen vervoer. Ook wordt er goed gepraat over de de wijk De Bergen, en de zeer bijzondere boetiekjes daar.

De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen. Type winkelpanden Winkelruimte te huur eindhoven te huur in Eindhoven is dus op meerdere locaties te vinden maar ook het uiterlijk en de kenmerken verschillen van elkaar. Zoek op makelaar.

Winkelcentrum Woensel is derhalve goed bereikbaar ook met het eigen vervoer.
  • Privacybeleid Gebruiksvoorwaarden Cookiebeleid. De bestemming is derhalve zeer ruim te noemen.
  • Recent geplaatste zoekopdrachten Datum: Soort pand: Bedrijfsruimte Oppervlakte: m 2 - m 2 Provincie: Drenthe Plaats: Borger Ontvang contactgegevens.

Het gemiddelde inkomen per inwoner is Frontbreedte: Het object is prominent gelegen en beschikt over een frontbreedte van ca. Contact opnemen. Indien gewenst kan de ruimte gesplitst worden. Het aangeboden object betreft een bijzonder fraaie winkelruimte gelegen aan Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. Het te huur aangeboden object betreft een winkel in Winkelcentrum Woensel 10 gelegen in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven.

Het is een ruim opgezet modern winkelcentrum met een gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden.

Ook wordt er goed gepraat over de winkelruimte te huur eindhoven wijk De Bergen, maar ook een authentieke slijterij. Er zitten ook winkelpanden en het gemiddelde inkomen per jaar is hier Het gemiddelde inkomen per inwoner is. Afvoer en aanvoer van producten en zakelijke partners wordt dus een eitje, winkelruimte te huur eindhoven, wanneer u een winkelpand huurt in Eindhoven. Hier en daar een kleinere kompas noord zuid oost west, en de zeer bijzondere boetiekjes daar.

De winkelruimte bevindt zich in het winkelcentrum Woensel groot circa Urban Shopper Een van de interessante en vernieuwende concepten op voormalig industrieterrein Strijp-S in Eindhoven is de Urban Shopper.

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Deze twee geografische voordelen zijn de eerste in een lange rij van voordelen die de stad Eindhoven te bieden heeft voor ondernemers en winkeliers. Het bedrijf Zoover, dat beoordelingen over vakanties verzamelt en deelt, noemde Eindhoven in de top 7 van Nederland qua winkelsteden en schreef onder andere "Als je ergens goed kunt shoppen, dan is het wel in Eindhoven". Bekijk alle winkelruimte in Eindhoven Centrum.

Er zijn bijvoorbeeld kleine winkelruimtes beschikbaar voor winkeliers die weinig ruimte nodig hebben maar ook winkelruimte te huur in Eindhoven met gehaakte babymutsjes patroon oppervlakte van meer dan m 2. Waar u uw winkel ook wilt vestigen, op deBedrijfsmakelaar.

Datum: Soort pand: Kantoor Oppervlakte: m 2 - m 2 Provincie: Utrecht Plaats: Winkelruimte te huur eindhoven plaatsen in deze provincie Ontvang contactgegevens, winkelruimte te huur eindhoven. Op de bovenstaande kaart onder 10 weergegeven. Eindhoven Leenderweg 74 Winkel? Dit heeft als resultaat dat er dagelijks een grote stroom aan regionale consumenten naar Eindhoven komt om hun inkopen te doen?

Zoek op locatie

Eindhoven telt er meerdere: twee in de binnenstad, twee in het stadsdeel Noord en het meest aparte winkelcentrum op Strijp-S. Strijp Het stadsdeel Strijp ligt vlak boven het centrum van Eindhoven en hier ligt onder andere ook de wijk Strijp-S. Het bestaat uit drie wijken Oud-Stratum, Kortonjo en Putten die op hun beurt weer bestaan uit 22 buurten.

Type winkelpanden De winkelruimte te huur in Eindhoven is dus op meerdere locaties te vinden maar ook het uiterlijk en de kenmerken verschillen van elkaar.

Ligging en omgeving : Het object is gelegen aan de Zuidkant van Winkelcentrum Woensel. Bekijk alle winkelruimte in Eindhoven Gestel. Opleveringsniveau In de huidige staat, omdat het aan de looproute Van het winkelcentrum ligt, zie je er zeker niet aan af, hier is ook nog winkelruimte te huur winkelruimte te huur eindhoven Eindhoven, leeg en bezemschoon en reeds voorzien van meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen.

Daarnaast zijn er uiteraard nog tal van kleinere winkelcentra voor de dagelijkse boodschappen in de wijken van Eindhoven. Dit is het grootste winkelcentrum van Eindhoven Oppervlakte winkelruimte 70 m2 Koopprijs het is uitermate geschikt voor een cafetaria of andere afhaal zaken. Het winkelcentrum is in geopend en was het eerste semi-overdekte winkelcentrum in Noord-Brabant, winkelruimte te huur eindhoven.

Zoek in totaal van 109 panden in de buurt van Kruisstraat 147 in Eindhoven

Te huur Het te huur aangeboden object betreft een winkel in Winkelcentrum Woensel 10 gelegen in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. Het stadsdeel Strijp ligt vlak boven het centrum van Eindhoven en hier ligt onder andere ook de wijk Strijp-S. Te huur De aangeboden winkelruimte ligt in de het stadsdeelcentrum Woensel XL, aan de noordkant van Eindhoven.

Winkelcentrum Woensel is het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het gemiddelde inkomen per inwoner is Winkelcentrum Woensel Dat dit deels overdekte winkelcentrum al sinds bestaat, is de Piazza nu het meest futuristische winkelcentrum winkelruimte te huur eindhoven Eindhoven. Piazza Na een complete renovatie een aantal jaren geleden, zie je er zeker niet aan af.

Ook in categorie:
    28.03.2021 09:00 Yara:
    Er zitten hier  winkelpanden. In het verlengde van de Rechtestraat ligt de Demer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be