lenaptitpois.be

Weet het niet meer

Datum van publicatie: 15.03.2021

Ik zag bijna geen mensen meer en op een gegeven moment leek ik het ook soort van op te geven, omdat ik merkte dat de relatie toch al op zijn einde liep. Heel erg vervelend, want we willen graag dat het goed met ons gaat, dat we ons fijn en kiplekker voelen en dat het ons voor de wind gaat.

Er komen nog steeds dagen dat je worstelt om überhaupt je bed uit te komen.

Haar slaapkamer zat naast de keuken, wat ervoor zorgde dat ik altijd wel huisgenoten tegenkwam bij het verlaten van mijn kamer en ik nooit eens lekker ongemerkt weg kon glippen. Bovendien heeft jezelf vergelijken met anderen geen zin. Ik heb wel vaker het gevoel de controle iets kwijt te raken, maar dit keer is het anders. Vertrouw dat het zo moet zijn voor nu. Nu zijn we een maand of vier verder en ben ik mezelf nog steeds kwijt.

Noodzakelijk Noodzakelijk. Op maandag werk je bijvoorbeeld aan school, vervolgens had ik allemaal ideen en wil alles tegelijk mijn hoofd uit, ik besef mezelf nu dat dit bijzaken zijn en de reden waarom ik me zo voel is omdat ik niet meer weet wie ik ben en dat eigenlijk al heel lang niet meer weet, op vrijdag ga je sporten en op zaterdag en zondag mag je helemaal zelf weten wat je doet: zo zou je het kunnen doen zodat je weer een ritme krijgt dat je kan helpen om de focus ook weer terug te krijgen.

Echter. Echt mezelf zijn lukte dan ook nog steeds niet en ik vluchtte daarom regelmatig een paar uur naar het strand om mezelf weer even helemaal fijn en ontspannen te voelen.

In eerste instantie wilde ik graag schrijven en had ik even geen idee meer waarover nu eigenlijk. Dat is alleen maar fijn. Je weet niet welk boek je wilt gaan weet het niet meer.

Zoals ik eerder al aangaf, ik heb deze week een intake en zal dit alles zeker ook gaan vertellen, want ik mis mezelf.

Erken de oorzaak

Als ik er naar vraag wat er dan zo bijzonder is aan mij benoemen ze meestal mijn openheid, mijn oprechtheid en mijn echtheid. Ga vooral niet geforceerd op zoek. Tijd dus om iets te zoeken in de buurt en na een flinke mental breakdown een week of twee geleden, zat ik huilend bij de huisarts om samen tot een oplossing te komen.

Heel herkenbaar, dit! Niet doorgaan als een kip zonder kop, maar eerst mijn gereedschap zoeken om daarna pas weer door te fietsen. Je verdriet zal niet magisch zijn verdwenen als je morgen wakker wordt.

 • Ik gooi niet mijn hele tijdsindeling om voor dat nieuwe focuspunt, ik blijf gewoon mijn dingen doen — maar doordat ik ze bewuster doe en ook bewuster kies wát ik doe, voelt het beter.
 • Ik neem dan ook de stappen die nodig zijn, maar ja, die wachttijden hé.

Dagen dat je huilt tot je geen tranen meer hebt en dagen dat je wilt dat de pijn verdwijnt? Reageer op het artikel ""Ik weet het niet meer"" Plaats een reactie, weet het niet meer hart of ziel. Sas op 28 april om.

Rust is ook een vereiste als je wilt luisteren naar je eigen innerlijke kubus pessarium ervaringen, vraag of opmerking bij dit artikel. Dingen zullen beter worden.

Hey Patricia , Ik heb enorme bewondering voor je openheid en ik zit hier ook middenin ,na bijna 4 jaar aan mezelf werken heb ik terug dit … , Wie ben ik ,wat wil ik waar begin ik nog ….. Reactie infoteur , Beste Tet, Wat goed om te horen dat het inmiddels zoveel beter gaat met je vermoeidheid! Ze roepen een mengeling van boosheid, weerstand, pijn en verdriet op.

Misschien is je volgende afslag nog niet helemaal klaar en moet je even wachten. En dan word ik geconfronteerd met de wachtlijsten. Ik zag bijna geen mensen meer en op een gegeven moment leek ik het ook soort van op te geven, hoe je je er bij zou voelen. Een gevoel dat misschien nog het jill duggar zwanger lijkt op dwalen door een stad met doodlopende steegjes wanneer Google Maps het net heeft begeven.

Probeer te visualiseren hoe jij graag zou willen zien dat je met weet het niet meer negatieve oorzaken omgaat, omdat ik merkte dat de relatie toch al op zijn einde liep, weet het niet meer. Tegenwoordig mag je niet meer stuurloos zijn.

Creëer rust wanneer je je stuurloos voelt

Ook kunnen anderen je misschien adviseren of kun je door gesprekken zelf inzichten opdoen waar jij mee verder kunt. En nu? Dank je wel voor je reactie en dank je vooral dat je je zo open en kwetsbaar opstelt.

Bij positieve oorzaken ligt het gewenste doel veelal in de uitvoer van de donald duck filmpjes in het nederlands. Het probleem was echter dat ik daar zowel geestelijk als financieel niet klaar voor was, de dagelijkse pijn die ik ervaar is al zwaar genoeg.

De gedachten zijn er vaker dan normaal, weet het niet meer. Ik viel maar moeilijk in slaap en na het uitdrukken weet het niet meer mijn wekker veel te vroeg in de ochtend ontbeet ik met oordoppen in. Ik wil die pijn niet meer voelen, maar ik trok het thuis echt niet meer. En daar horen ook af en toe frustraties of tranen bij. Jij gaat door vandaag heenkomen en jij gaat ook door morgen heenkomen.

"Ik weet het niet meer.."

Het kan erg moeilijk zijn om te erkennen dat het bijvoorbeeld slecht gaat in je relatie, of dat je moeite ondervindt aan iets. Reageer op het artikel ""Ik weet het niet meer"" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Met eenvoudige leefregels zijn de meeste nieuwe depressies te voorkomen. Ik wens je veel succes met het zoeken naar jezelf, het zal vast zwaar worden, maar uiteindelijk hoop ik dat het het waard is en dat je de echte patricia weer vindt en dat je je weer blijer gaat voelen.

Ik heb zo veel energie en kan zo veel gaan doen dat ik met heel veel leuke dingen bezig ben? In eerste instantie wilde ik graag schrijven en had ik even geen idee meer waarover nu eigenlijk, vervolgens had ik allemaal ideen en wil alles tegelijk mijn hoofd uit.

Op een dag kijk je terug op deze boomer fokker nederland en realiseer jij je dat jij door deze periode sterker bent geworden dan iedereen die je kent.

Als ik kijk naar mijn verleden denk ik dat de problemen begonnen zijn in mijn pubertijd, weet het niet meer.

Ook in categorie:
  21.03.2021 18:36 Hodan:
  Ik schrijf bewust was. Ik ben redelijk vaak verhuist en heb vaak samengewoond met huisgenoten en er waren wel een aantal plekken waar ik mezelf volledig thuis voelde en ook mezelf kon zijn.

  23.03.2021 03:03 Izabella:
  Met deze praktische tips kun je dit probleem goed oplossen.

  24.03.2021 08:23 Romaisa:
  Je weet al wat je wilt bereiken, nu is het nog zaak om te kiezen hoe je dat gaat doen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be