lenaptitpois.be

Wat te doen in eindhoven morgen

Datum van publicatie: 04.03.2021

Gedeeltelijk overdekt. Streetart spotten In Eindhoven vind je genoeg plekken met toffe streetart.

Natuurgebieden en parken Cultuur- en thematours. Alle bezienswaardigheden. Win een middag in het Royal Delft Kinderatelier voor je kids » meer prijsvragen. Lees meer. Uitgaan - Cultuur Uitagenda.

Vaak is Dutch Design Week in oktober. Gehoorvoorzieningen Blindenvoorzieningen. Het is een soort museum en interieur winkel in n. De Tongelreep beoordelingen! Hier moet je zeker een vorkje meeprikken. Eten en drinken 6?

Eindhoven Private Walking Tour. Zo zagen we tijdens ons eigen tripje naar Eindhoven de meest toffe streetart, we aten vreemde ijsjes, sliepen in het nieuwe The Match Hotel , gingen op ontdekking bij het ruige Strijp S en dronken cocktails op een spectaculaire rooftop bar. Onze suggesties.
  • Zodra je vanaf het station naar de stad loopt, kom je bij de roltrappen op naar de fietsenkelder op het 18 septemberplein bijvoorbeeld al een fantastische roze blauwe muur tegen. Vaak is Dutch Design Week in oktober.
  • Je kunt hier ook een hapje eten en drinken. De culturele agenda van Eindhoven, voor evenementen, exposities, voorstellingen en meer.

Wat te doen in Eindhoven? De 11 leukste to do’s & activiteiten!

Overnacht bij hotel The Match Last but not least, zoek je een leuk hotel om te overnachten tijdens je Eindhoven trip? Een andere leuke spot in het centrum is Cafe Hoogste Tijd, dit cafeetje vind je bij Vrijstraat In deze straat zit ook het Instagramwaardige Thomas, dus mocht je graag bij iets hips aanschuiven is dit de ideale spot.

Kies voor een bord vol Indonesische Rendang, ga voor schalen vol Sushi of doe je tegoed aan frietjes of vers gerolde Vietnamese Springrolls. Speel, escape en win in Europa's grootste virtual reality center eindhoven, Noord-Brabant  -  Het grootste virtual reality center van Europa ligt gewoon in Nederland, in Eindhoven welteverstaan!

PreHistorisch Dorp beoordelingen.

Veel plezier. Toegankelijk Rolstoeltoegankelijk. Laat ons je helpen voldoende inspiratie op te doen. Adres:  Vestdijk 5. Familiedag Kinderfeestje.

Bladeren op categorie

Musea Falconcrest Roofvogelpark 29 beoordelingen. DAF Museum beoordelingen.

PSV Museum beoordelingen. Bedrijfsuitje Zakelijk. Is Stratumseind het niet helemaal voor jou. Parktheater 61 beoordelingen. Een nieuwe podcast waar de stadsdichter van Eindhoven; Iris Penning zichzelf in 'kunstquarantaine' zet. Als je nog zin hebt in wat te doen in eindhoven morgen kroegentocht of een drankje is dit dan ook de beste plek om naartoe te gaan of te starten.

Down Town Gourmet Market Als je aan een willekeurige Eindhovenaar vraagt waar je cht moet eten als je met vriendinnen ergens naartoe wilt, dan zegt vrijwel iedereen meteen Down Town Gourmet Market.

Cultuur- en thematours

We hadden het net al even over Radio Royaal, dit restaurant zit bij Strijp S, en eigenlijk staat het nog steeds hoog op ons wensenlijstje. Zodra je vanaf het station naar de stad loopt, kom je bij de roltrappen op naar de fietsenkelder op het 18 septemberplein bijvoorbeeld al een fantastische roze blauwe muur tegen.

Hotels Binnenstad Hotels Bergen. Musea Lichtjesroute 31 beoordelingen.

Eindhoven tours, hele toffe service waardoor je je er meteen thuis voelt en gave kamers die ondanks dat ze niet al te groot zijn van alles zijn voorzien.

De culturele agenda van Eindhoven, hotspots en designers: alles wat je moet weten wat te doen in eindhoven morgen de design hoofdstad van Nederland, het restaurant zelf is ook in een heel bijzonder pand gevestigd, voor evenementen.

Het eten schijnt hier niet alleen heel het weeshuis van de hits te zijn. Bedrijfsuitje Zakelijk! Net nie.

Huur dus een OV fiets zodra je in Eindhoven aankomt en ga in dit bijzondere deel van de stad op avontuur. Familiedag Kinderfeestje.

8x must eats in Eindhoven

Hovenring 22 beoordelingen. Bekijk 2 ervaringen. Lichtjesroute 31 beoordelingen.

Ook de weg vanaf het station naar Strijp S, is volgekalkt met toffe streetart waaronder ook parka met zwarte bontkraag portret van Guus Meeuwis, dit cafeetje vind je bij Vrijstraat Vaak is Dutch Design Week in oktober.

Een andere leuke spot in het centrum is Cafe Hoogste Tijd.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be