lenaptitpois.be

Vertaling van nederlands naar engels google

Datum van publicatie: 02.03.2021

Een document wat je wil vertalen Het kan ook zijn dat je een document hebt gekregen wat je in zijn geheel wil laten vertalen. Feedback versturen. Het is dan ook altijd goed om de tekst na het vertalen altijd nog een keer te laten nalopen door iemand die de uiteindelijke taal wel machtig is.

Als de taal niet wordt weergegeven, klik je op Talen toevoegen om deze toe te voegen. Het zal immers niet altijd even logisch zijn dat je de tekst naar het Nederlands wil laten vertalen.

Hartelijk dank! Op het moment dat de vertaalde tekst moet worden opgeslagen op jouw computer is het mogelijk om het format van de tekst te veranderen wanneer dit niet door jouw computer gelezen kan worden. Probeer DeepL Pro! Sleep hier een. Gebruik je Mac of Linux?

Laat je daar echter niet door misleiden. Aangezien je op het internet steeds vaker tekstbestanden in een vreemde taal tegenkomt is het sterkte kaarten met tekst als je kan begrijpen wat men heeft geschreven. Als je Windows gebruikt, moet je misschien je Windows-taalinstellingen configureren om Oost-Aziatische talen of andere talen met complexe scripts toe te voegen.

Een tekst vertalen met Google Translate Voor wie g een talenwonder is Niet iedereen is gezegend met een talenknobbel. Goed om te controleren voordat je een vertaling presenteert Een vertaling die je voor een officile gelegenheid gaat gebruiken kan je uiteraard door Google laten vertalen, vertaling van nederlands naar engels google.

U gebruikt nu DeepL Pro. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal.
 • Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst.
 • Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Google vertalen

Zo kan je teksten terugvinden die zijn geplaatst in de volgende formats:. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Een tekst vertalen is dan ook allang niet meer iets waar je per definitie een vertaalbureau voor nodig hebt.

Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta. Er zijn echter nog vele andere talen die wat minder goed in je geheugen zitten.

 • Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.
 • Het format waarin de vertaalde tekst wordt opgesteld is wel bepalend voor de plek waar de tekst uiteindelijk zal worden opgeslagen in de computer. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig. Dit document wordt vervolgens door het vertaalprogramma van Google vertaald naar de benodigde taal! Kan het document niet worden geopend, vertaling van nederlands naar engels google.

De tekst die je hebt geselecteerd komt nu in het linker tekstvak te staan! DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. De tekst die je wil gaan laten vertalen is in een vreemde taal geschreven. De google functies op een rij Op het moment dat je bent ingelogd bij Google zie je rechts bovenin je scherm een aantal blokjes staan die je mag openen?

Probeer de webpagina te vernieuwen. Toegang tijdelijk opgeschort. Deze persoon zal kunnen zien of de tekst voor een officiële gelegenheid te presenteren is.

Werkt dit niet. Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit! Deze knoppen die je in beeld ziet zijn de zogeheten snelfuncties. Schakel Aanbieden pagina's te vertalen in deze taal in of vertaling van nederlands naar engels google.

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan Whatsapp offline mode ios in ieder geval een samenhang raden?

Het is dan ook altijd goed om hier melding van te maken wanneer je de tekst aanlevert bij degene die de tekst moet redigeren voordat deze voor officiële doeleinden kan en mag worden gebruikt.

Klik op Meer naast de taal die je wilt gebruiken. Dat hoeft nog niet te zeggen dat de tekst dan ook helemaal goed zal lopen.

Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. Je kunt Chrome instellen om alle instellingen en menu's weer te geven in de gewenste taal. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Je kan zelfs koppelen in je agenda wanneer je de vertalingen nodig hebt bij bijvoorbeeld een presentatie, vertaling van nederlands naar engels google.

Het is dan ook altijd goed om de tekst na het vertalen altijd nog een keer te laten nalopen door iemand die de uiteindelijke taal wel machtig is. Klik vervolgens op  Vertalen naar het [taal]. Op die manier kan je via Google alle zaken die je nodig hebt voor jouw persoonlijke aangelegenheden laten vastleggen. Vertaling van nederlands naar engels google lijkt erop dat uw kleine jongen chords te veel verzoeken naar onze servers stuurt.

Vertaling opvragen of vertaling uitschakelen

Klik bovenaan op Vertalen. Tevens bevatten de blokjes snelkoppelingen naar onder andere jouw Youtube account. We keken naar een aantal mogelijkheden om te vertalen met dit programma.

Er zijn immers landen waar men diverse dialecten spreekt terwijl men er ook Engels of Frans spreekt.

Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL! Onthoud mijn gegevens. Klik onderaan op Geavanceerd! Op het moment dat de vertaalde tekst moet worden opgeslagen op jouw computer is het mogelijk om het format van de tekst te veranderen wanneer dit niet door jouw computer gelezen kan worden, vertaling van nederlands naar engels google.

Ook in categorie:
  09.03.2021 06:12 Sherida:
  Helpcentrum Aankondigingen. Deze optie is alleen beschikbaar op Windows-computers en Chromebooks.

  09.03.2021 22:22 Kathelijn:
  Ga daarna naar het venster van het vertaalprogramma van Google waarbij je de tekst in het linker tekstveld plaatst.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be