lenaptitpois.be

Verleden tijd frans oefenen

Datum van publicatie: 25.03.2021

Ik vind het namelijk nog steeds een beetje vaag en ik heb morgen mijn toets heeft iemand nog tips voor de toets? De passé composé is de voltooid tegenwoordige tijd en bestaat, net als in het Nederlands, uit twee delen.

Oefenplein Dankjewel voor je leuke reactie! Liekje xxxx Hihihi ik heb ookeen overhoring morgen. Reacties   anoniem Hallo! Zet het werkwoord in de imparfait. De voltooide deelwoorden van de regelmatige werkwoorden worden als volgt vervoegd:.

Hoe is de overhoring gegaan, verleden tijd frans oefenen. Dit is de onvoltooid verleden tijd. Vul de goede vorm in en vertaal de werkwoordsvormen regelmatige werkwoorden Vul de goede vorm in en vertaal de werkwoordsvormen onregelmatige werkwoorden Geen digitale oefening, deze oefening moet je ouderwets op papier maken. Anoniem er zitten wat fouten in. Nous avons vend u. De 'tre' regel Het voltooid deelwoord past zich aan bij het onderwerp waar het bij hoort.

Oefenplein Bedankt voor je leuke reactie!

De functie is ongeveer zoals bij de passé composé. Voorbeelden: 2. Cato kunnen julie ook een skijken voor oefeningen op l'acord du participe passé? Iris S. Imparfait basis Imparfait moeilijke vormen Vul de goede vormen van de imparfait in en klik aan het eind op [controleer].

Bovendien worden alle wederkerende werkwoorden met se met être vervoegd in de passé composé.

  • Voorbeelden: 1. Succes met leren en oefenen.
  • Werkwoorden op '- re' Het voltooid deelwoord van de werkwoorden op 're' maak je door 're' van het hele werkwoord af te halen en dan een ' u ' achter de stam te plakken. De uitgangen van être zijn wel gewoon hetzelfde als van de andere werkwoorden, alleen moet je weten dat er bij être ét- voor komt.

Beter Spellen. Onderaan de pagina staan de goede antwoorden. Heel veel succes met je toets morgen. Clarisse N. Het krijgt dan, een uitgang. Bijvoorbeeld: Elle a achet la maison.

Passé composé-oefeningen met 'être' of 'avoir'

Instellingen Mijn gegevens. Clarisse N. Je voudrais cependant vous aider à résoudre ce problème. Voor een optimaal gebruik is het nodig cookies te accepteren.

Ps Imparfait 2 werkt niet bij mij, habiter. Voorbeeld werkwoorden op '-er': donner, ik kan niet typen maar dat kan natuurlijk ook aan mijn computer of mijn toetsen bord ligg.

Het hele verleden tijd frans oefenen van tre vind je hierboven bij de uitleg. Oefenplein Leuk om te horen. Oefenplein Dank voor je reactie.

Gratis Frans leren voor iedereen

Het krijgt dan, net als een bijvoeglijk naamwoord, een uitgang. Luka phahahahha. Bovenaan deze pagina staat een uitleg over de imparfait onvoltooid verleden tijd. Oefenplein We zullen zo snel mogelijk oefening 1 verwijderen en kijken of we andere geschikte oefeningen met de imparfait online kunnen plaatsen.

Oefenplein We zullen zo snel mogelijk oefening 1 verwijderen en kijken of we andere geschikte oefeningen met de imparfait online kunnen plaatsen? Het hele rijtje van tre vind je hierboven bij de uitleg, verleden tijd frans oefenen.

Oefenplein Mooi dat je het een aanrader vindt. Oefenplein Mooi dat je er wat aan hebt. Bovenaan deze pagina staat een uitleg over de imparfait onvoltooid verleden tijd. Er zijn dertig werkwoorden die je in de goede vorm met de imparfait moet zetten. Vvv cadeaubon marskramer zijn er tien werkwoordsvormen die je moet vertalen van het Nederlands naar het Frans.

Echter vaak voorkomende werkwoorden worden met tre vervoegd zoals in de regels hierna wordt uitgelegd. Heel veel succes.

Inhoudstafel

Oefenplein Merci. MERTN super nice deze site ik leer meer bij terwijl ik nogal een moeilijke leerkracht heb bedankt! De imparfait geeft een gewoonte of herhaling aan : Tous les samedis elle allait au cinéma. Hierdoor zal mijn toets zeker lukken!!!

Oefenplein Bedankt voor je leuke reactie. Zeer leerijke website. Daar haal je de uitgang - ons vanaf en zet je de uitgangen voor in de plaats.

Ook in categorie:
    26.03.2021 10:18 Damini:
    Deze vorm van de verleden tijd is de voltooid verleden tijd en wordt gebruikt om handelingen te beschrijven die plaatsvonden voor een bepaald punt in het verleden. Bovenaan deze pagina staat een uitleg over de imparfait onvoltooid verleden tijd.

    28.03.2021 17:21 Leilani:
    Hoe zou jij de site vernieuwen? Casper mooie site.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be