lenaptitpois.be

Tips tegen maden in prullenbak

Datum van publicatie: 17.03.2021

Na reiniging komen ze na een paar dagen weer terug. Wij hebben het een keer zo erg gehad dat de maden 's nachts onder de voordeur door over de deurmat naar binnen kropen,ze liepen overal,de stoep op enz.

Er zaten wonderlijk nog maar enkele maden op. Spuit het op de binnenkant van je vuilnisbak. Miskoop sta-op-stoel bij Prominent. Deze vreet zich helemaal vol tot dat deze genoeg heeft. Na 12 dagen gebruik te hebben gemaakt van de stoel bleek op het zitgedeelte een indruk achter te blijven.

Afbeelding: Wikihow! Gebruik je insectenspray binnenshuis, namelijk door de vogels? Allemaal enorm bedankt voor het meedenken en reageren. Dat is op zich al bedenkelijk. Daarom kan de container openzetten een hoop schelen.

De dode maden kun je gewoon in de container laten liggen. Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug Wat te doen bij maden in je container en hoe voorkom je ze?
 • De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. Hoe kom je zo snel mogelijk van deze beesten af?
 • Tsja,wat al gezegd is:vliegen buiten houden.

Ook weer massa's vliegen voor het raam. Er begint zich bijvoorbeeld condens te vormen op de deksel en de temperaturen in de bak lopen op. Iedereen succes met alle tips. Afhankelijk van de vliegensoort kan deze zijn voedsel op kilometers afstand ruiken. Mariel Rapporteer. Wat een afschuwelijke nacht,we hadden al werkelijk alles geprobeerd om ze dood te krijgen, maar uiteindelijk hadden we het opgegeven.

 • Lees voor. Wees gewaarschuwd, want er volgt een foto van!
 • Daarna goed luchten.

Insectenspray werkt goed tegen maden en volwassen vliegen. Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf. Zeer natuurlijk en zonder verdelgingsmiddelen. Laat nu net jouw vuilnisbak de perfecte omstandigheden daarvoor hebben. Bij warm broeierig weer is het slechte een kwestie van uren i!

U bent hier

Je hebt maden in je container of treft ze ergens in huis aan. Smeer je vuilnisbak in met etherische olie. Doe je niks aan de aanwezigheid van maden, dan verpoppen deze snel.

JacquelinedD - 25 okt. Ik heb nu al een paar keer maden door de gft-bak op mijn aanrecht zien kruipen en krijg al kippenvel als ik eraan denk. Na 12 dagen gebruik te hebben gemaakt van de stoel bleek op het zitgedeelte een indruk achter te blijven. Doe je dit in de prullenbak of container, sluit deze dan direct af, tips tegen maden in prullenbak.

We denken nu dat het de restanten maden zijn geweest die uirgekomen zijn. Een vlieg legt zijn eitjes in een container.

Populair in Huishouden & Energie

Wat te doen bij maden in je container en hoe voorkom je ze? Wat zijn maden? Een pantysokje met mottenballen in de container hangen.

Ik heb een benedenwoning en in mijn "bijkeuken" staat ook een metalen afvalbak. Succes ermee,vind u ook niet dat ze in de zomer het afval vaker op moeten halen. In dit artikel lees je hoe je definitief met vliegenmaden afrekent. Wij hebben regelmatig ook last van maden huisvliegen of fruitvliegjes in onze groenbak.

Daarnaast krijgen wij inzicht hoe je deze website gebruikt en deze inzichten verwerken we in verbeteringen in onze website, tips tegen maden in prullenbak. Gewoon ruim keukenzout over alle maden uitstrooien; deksel, zijkanten en over het afval en ze zijn dood voor je het weet.

Lees verder.

Article content

Muizen in de tuin Kleine beestjes in huis op de muur. Toch geen last van maden. Onze afvoerput van de douche stinkt behoorlijk naar bederf.

Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug Chloor hielp bij ons ook niet,we hebben ze geprobeerd te verdrinken,de contaiener vol met zand gegooid,maar niks. Het bestrijden of doden van maden brengt extra werk met zich mee.

Ook in categorie:
  23.03.2021 14:36 Josia:
  Slapen lukte niet. Strooi zout over deze larven, hierdoor drogen ze uit en sterven.

  27.03.2021 06:22 Jayanti:
  Zorg er dus voor dat jij niet de enige in de buurt bent die zoveel mogelijk tegen maden doet. Als lid van de Stomavereniging heb je vanaf oktober exclusief toegang tot alle artikelen van

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be