lenaptitpois.be

Temperatuur el gouna egypte februari

Datum van publicatie: 25.03.2021

Gemiddeld is het maximaal 27°C in april in El Gouna en minimaal rond de 21°C. Het weer in augustus: Doorgaans de warmste maand van het jaar en met zeker 12 zonuren per dag absoluut bikiniweer!

Welkom op Klimaatinfo. Aantal dagen neerslag maand. Op het Sinaï-schiereiland, langs de Golf van Akaba, zijn Sharm el-Sheikh, Taba en Dahab de meest populaire populaire badplaatsen en winterzonbestemmingen. Handige weetjes en tips - de Rode Zee is één van de populairste duikbestemmingen ter wereld - bij aankomst heb je een visum nodig dat je koopt voordat je de douane passeert - de zon is hier heel fel, ook in de wintermaanden. De gemiddelde jaartemperatuur voor El Gouna is 28°C en er valt in een jaar tijd 8 mm regen.

Er valt in totaal 1 mm neerslag op 1 dagen.

Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Actuele weersverwachting Egypte Ga je binnenkort op vakantie naar Egypte. Engels wordt in de toeristische sector redelijk gesproken. Ervaringen weer El Gouna. Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. Accommodatie type.

Home Klimaat en temperatuur Egypte - Het weer in Egypte. Daarnaast is dit goedkoper dan contant geld opnemen.
 • De zeetemperatuur ligt rond de 28°C.
 • Als je naar El Gouna gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Het weer in november: De beste maand van het najaar om El Gouna te bezoeken: perfect winterzon weer met heel veel zon!

Bekijk alle tips en aanbiedingen per maand Vakantie januari Vakantie februari Vakantie maart Vakantie april Vakantie mei Vakantie juni Vakantie juli Vakantie augustus Vakantie september Vakantie oktober Vakantie november Vakantie december Last minute zon. In de grafieken hieronder kunt u direct het weer van Egypte bekijken. Beste reistijd, weer en klimaat El Gouna Beoordeling:. Wat is relatief goedkoop?

Daar is Egypte ook erg geschikt voor. Wat is je naam?

 • Vooral het voor- en najaar, de maanden september tot en met maart, is Egypte erg aangenaam om te vertoeven. Home Klimaat en temperatuur Egypte - Het weer in Egypte.
 • Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar El Gouna.

De winterperiode is ook prima geschikt voor een rondreis naar Egypte. Er valt in totaal 1 mm neerslag op 1 dagen. Onderstaande waardes zijn voor de badplaatsen langs de Rode Zee. Actueel weer. El Gouna scoort een gemiddelde van 8? Bekijk de cookievoorwaarden hier.

Waar het in de Egyptische zomer onaangenaam warm kan worden kun je in de winter nog heerlijk van de zon en een gemiddelde temperatuur van 20 graden genieten. De watertemperatuur ligt rond de 30°C.

Gemiddeld is het maximaal 25°C in november in El Gouna en minimaal rond de 21°C. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Vink dan compleet aan en ga akkoord. Gebruik daarom zonnebrand met hoge beschermingsfactor - tijdens de ramadan is overdag eten en drinken lastig buiten de hotels - afdingen is hier normaal, maar over de voorzieningen van het betreffende hotel temperatuur el gouna egypte februari pas op met eten en drinken; reizigersdiarree komt veel voor in Egypte - rondom de piramides van Gizeh zijn kamelendrijvers werkzaam die uitzuigtarieven hanteren voor een kamelentocht rondom de piramides, temperatuur el gouna egypte februari.

De zeetemperatuur ligt rond de 26C! Check dan hieronder het actuele weerbericht? Bekijk alle tips en aanbiedingen per maand Vakantie januari Vakantie februari Vakantie maart Vakantie april Vakantie mei Vakantie juni Vakantie juli Vakantie augustus Vakantie september Vakantie oktober Vakantie november Vakantie december Last sin city cda pl zon.

In april waait er over het vasteland van Egypte de khamsin, een warme wind die met hoge windsnelheden de temperatuur op korte tijd flink op laat lopen en voor onaangename omstandigheden zorgt. Wat is je naam? De beste reistijd voor El Gouna is in het voorjaar maart, april, mei en het najaar oktober en november.

Maak duidelijke prijsafspraken en houdt daarbij rekening met het feit dat de lonen in Egypte een stuk lager liggen dan bij ons.

Weet je je pincode s niet meer. El Gouna  in een jonge, luxe badplaats aan de Rode Zee en wordt ook wel het Veneti van Egypte genoemd. Het weer in oktober: In oktober en november is het perfect weer in El Gouna. De zeetemperaturen  zijn ook nog vrij lekker en in november zelfs nog lekker warm. Wanneer je op vakantie naar Egypte gaat, temperatuur el gouna egypte februari, wil je natuurlijk dat het lekker weer is.

In El Gouna is het nu uur 's avonds op nederlands spaans zinnen 27 oktober. Bekijk temperatuur el gouna egypte februari vliegvelden. Gemiddeld is het maximaal 34C in juli in El Gouna en minimaal rond de 28C.

Gemiddelde temperatuur Egypte:. Neerslag komt vrijwel niet voor. Gemiddeld is het maximaal 33°C in juni in El Gouna en minimaal rond de 26°C. Cookies Leuk dat je Waarschijntdezonwel.

Onze site werkt hierdoor niet optimaal! Daar is het in de wintermaanden koeler, grijzer en natter dan in de rest van Egypte. Het weer voor El Gouna in Egypte wordt de komende 14 temperatuur el gouna egypte februari 33 tot 28C met een paar dagen kans op lichte regenbuien of aardig wat regen.

Ook in categorie:
  29.03.2021 06:12 Tyrza:
  De winterperiode is ook prima geschikt voor een rondreis naar Egypte. Veelgestelde vragen Waar ligt El Gouna?

  31.03.2021 13:21 Tein:
  In de zomermaanden worden zelfs temperaturen in de schaduw gemeten van maar liefst 40 graden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be