lenaptitpois.be

Taxi willemsen de koning arnhem

Datum van publicatie: 27.03.2021

Toon telefoonnummer. Ik ben zeer te vrede over het vervoer van mijn dochter. IJsselsteiners moeten waarschijnlijk nog wat langer wachten op hun sneltram.

Salaris was keurig in lijn met mijn ervaring. Om de ritjes leuk te maken en de kinderen te helpen zich fatsoenlijk te gedragen heb ik kleurplaten en -potloden aangeschaft. Fijn bedrijf om voor te werken!! Keer op keer je vraag herhalen mag nog wel eens helpen. De weinige parkeervakken voor taxivervoer lokken uit tot dringen én tot vluchtig parkeren op de stoep.

Bordewijkhof

Chauffeur leerlingenvervoer huidige medewerker - Oss - 12 maart Meer informatie vind je in ons privacy statement. Om Dat had niets gaat kimberly uit gtst file te maken, de chauffeur vertelde dat het busje opgeladen moest worden.

Ja 9 Nee 8. Trots om te mogen werken hier.

Laag loon zonder uitbreiding van uren.

Samen met anderen probeert hij verhaal te halen bij de chauffeur. Hans 0 reviews. Meer info op Places. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Heel slecht management dat blijkt uit het inwerktraject.

Taxichauffeur leerlingenvervoer voormalige medewerker - Apeldoorn - 23 maart Is dit schaap doodgebeten door een wolf in de Ooijpolder. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Leuke baan. Je e-mail. Vacatures zoeken Bedrijfsreviews Salarissen zoeken.

Informatie over Willemsen-de Koning Personenvervoer B.V. in Arnhem

Erg leuk werk. Teveel haantje gedrag en weinig of geen waardering voor je werk en maar werk aan nemen maar geen idee hoeveel werkzaamheden hier uit komen en het een zeggen en het andere doen. Meer info op Places.

Stuur mij een kopie. Alle 83 reviews worden getoond! Leuke collega's en leuke kinderen. Wiegh Taxi Centrale Nijhoffstraat A.

Taxichauffeur vraag afhankelijk vervoer? Vriendelijk personeel waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Hans redt weeswinkel­wa­gen­tje uit de vijver, maar niemand wil het ophalen

Er kwam het nodige duw- en trekwerk aan te pas om de koe uit een sloot te krijgen. Erg warm ontvangen Leuke collega's Positieve werksfeer Staat zeker open voor nieuwe ideeën Leuke combinatie van theoretisch- en praktisch opgeleiden Genoeg ontwikkelmogelijkheden Lekkere koffie! Te weinig uren beschikbaar. Gemiddelde score:. Leuk om.

Chauffeur Groepsvervoer voormalige medewerker - Arnhem - 2 augustus Contacten met de planning zijn prima, er is goed overleg mogelijk met leidinggevende, worden niet geplaatst. Hij belt de supermarkt en een dag later de gemeente, maar niemand wil het weeswinkelwagentje tot dusver komen ophalen. Reacties van mensen die de nickname anonymo. Waardering vanuit het bedrijf en de klant etc. En alle kinderen zijn dol taxi willemsen de koning arnhem hem.

Taxichauffeur huidige medewerker - Raalte - 11 april Ja 1 Nee 3.

Taxichauffeur vraag afhankelijk vervoer huidige medewerker - Lage Weide - 9 oktober Veel vrijheid. Een super start van mijn carrière!

Uitstekende samenwerking tussen chauffeur, planner en werkplaats? Joke Anoniem 0 reviews. Leslie Buchan 0 reviews. Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be