lenaptitpois.be

Sterkte lieverd ik denk aan je

Datum van publicatie: 12.03.2021

Probeer het nogmaals. Mevrouw Heij.

Het is goed, om nog goede en fijne mensen om je heen te hebben, om dit verlies te helpen verwerken en de draad weer zo goed mogelijk op te pakken. Ongelooflijk veel sterkte voor alle nabestaanden, vooral de ouders. Een bekend voorbeeld is als mensen naar de tandarts moeten en daar tegenop zien. Het klinkt wat warmer. Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht. Kees    schreef op: Lieve Debby, Wat een onwijs intens verdriet voor jou en je gezin

De heer Otto Lauterjung. Liefs Pauline, Arjan en de kinderen. Son    schreef op: Sterkte lieffie. Bettie    schreef op:. Liefs Ivonne.

Rust zacht! Ik wens de familie ontzettend veel kracht in deze zware periode.

Deel je medeleven en wens iemand sterkte met de volgende condoleance teksten

Sterkte Debby, wat een verdriet en wat een gemis. Lieve Laura, Wat verschrikkelijk nieuws. Van harte gecondoleerd. Ma Dalton Gast. Suus Gast Sterkte lieve Debby, dit is intens verdrietig. Mevrouw Ivonne Boom. Neee, vreselijk, meis heel veel sterkte.

Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst. Lieve Laura, Wat intens verdrietig voor je. Uw respect en medeleven          in ht condoleanceregister van Nederland. Wat is het leven soms oneerlijk. Had zo gehoopt op goed nieuws. Liefs Jolijn.

Condoleanceregister

Weten ze ook niet wat de oorzaak evt zou kunnen zijn?? Online Chatters: Nicole Een hele dikke knuffel en veel liefde, Deborah. Hoop dat je elke minuut intens meemaakt, je mag pijn voelen, er is ook iets vreselijks gebeurd..

Mevrouw Manon Jorna. Ook hier is sterkte wensen ook gewoon zeer geschikt om te gebruiken als je iemand wil bemoedigen? Minou    schreef op: Acht toch. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden? Jij bent de liefste dochter die ze kon hebben!.

The place where we write some words

Mijn gedachten zijn bij jou! Zal met een scheef oogje proberen contact met je grootste geluk te houden dat beloof ik je. Sammie Lid Geondoleerd en veel sterkte.

Wat goed dat je dat hebt gedaan, ik toen ook. Kees    schreef op: Mevrouw Jannij de ruiter? Jolanda    schreef op: Heel veel sterkte lieverd.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Toggle navigation. Lieve Laura Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Account Options

Bettie    schreef op: Gecondoleerd met dit  verlies Debby en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ladyd Gast Wat erg! Veel sterkte en ik ben er voor je.

Gecondoleerd Debby. Gecondoleerd, heel veel sterkte. Familie Neel en Folkert langhout.

Ook in categorie:
    14.03.2021 06:36 Corbin:
    Meid, heel veel sterkte! Mevrouw Ivonne Boom.

    17.03.2021 18:52 Melissa:
    Lieve Laura, Ik denk aan je, helaas weet ik hoe het is, het is niet te beschrijven. Harleysmama Lid Heel veel sterkte Debby in deze moeilijke tijd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be