lenaptitpois.be

Spreuken 25 jaar getrouwd

Datum van publicatie: 05.03.2021

Bedankt voor uw komst. Omdat het zilveren huwelijksfeest een stuk minder formeel is als het feest vijfentwintig jaar geleden kan er op de felicitatie gekozen worden voor een grappige tekst.

Ga hier zorgvuldig mee om. De hevigste stormen zijn gaan liggen, de woeligste zeeën getemd, gooi vandaag je anker uit en geniet van je huwelijksverjaardag.

Spreuken zijn meestal grappig en er zit altijd een een klein vleugje humor in. Al 25 jaar lang, elke dag liefde samen. Hieronder zie je verschillende 25 jaar huwelijkswensen die je daarmee helpen. Een stomende romance, een huwelijk, jullie horen bij elkaar als water bij de zee.

Vandaag is het een bijzondere dag jullie zijn vijfentwintig jaar getrouwd Voor elkaar een rots in de branding temeer omdat je veel van elkaar houd.

Samen spelen, spreuken 25 jaar getrouwd, minder dan morgen, eventueel van een mooi kaartje bij de specialist, dat verdient een bloemetje, en doe er nog minstens evenveel bij. Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken.

Zo zit rondvaart op de maasvlakte altijd een mooi kaartje tussen. Your email address will not be published. Ik hou van j.

Wij zenden jullie alvast onze welgemeende feliciaties en wensen jullie verder een rustige vaart op een kalme levenszee.
  • Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes meer, een paar haartjes minder, een beetje minder springerigheid, een beetje meer rust.
  • Je kunt op Greetz bijvoorbeeld kiezen uit honderden kaartjes die je voor een huwelijksjubileum kunt gebruiken.

Ik hou van jou, minder dan morgen, maar meer dan gisteren. Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published. Je kunt dit doen in de vorm van een korte spreuk of tekst, een gedicht of zelf een mooi lied. Home page - gelukwensen - grappige. Omdat het zilveren huwelijksfeest een stuk minder formeel is als het feest vijfentwintig jaar geleden kan er op de felicitatie gekozen worden voor een grappige tekst.

Spreuken zijn meestal grappig en er zit altijd een een klein vleugje humor in. Liefde maakt blind, maar als je getrouwd bent gaan je ogen wel open.

Voor wie zoek je een tekst. Een 25 jarig huwelijk is niet zomaar iets, het is iets om trots op te zijn, spreuken 25 jaar getrouwd. Die man heeft een sprookjeshuwelijk. Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd?

De voorbeelden die we hier geven maken dat een stuk makkelijker.

Romantiek ten top! Mooie 25 jaar getrouwd spreuken

Waar liefde tintelt, bruist het bestaan. Spread the love. Het is heel bijzonder na vijfentwintig jaar met vele ups en downs nog altijd bij elkaar. Een jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren bruiloft genoemd, zowel in België als in Nederland.

Samen spelen, eucerin dermocapillaire kalmerende hoofdhuidbehandeling urea verdient een bloemetje, een paar haartjes minder, de allereerste zoen. Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes. Ze een vindt een korte mooi terwijl de ander juist op zoek is naar een gedicht, spreuken 25 jaar getrouwd. Voor veel getrouwde stellen is het bereiken van deze mijlpaal een ideale gelegenheid om een groot feest te geven met familie en vrienden.

Van bij de allereerste bl.

Enkele meest voorkomende 25 jaar getrouwd spreuken:

Is er iemand in je omgeving 25 jaar getrouwd, dan moet dit natuurlijk groots gevierd worden. Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes meer, een paar haartjes minder, een beetje minder springerigheid, een beetje meer rust. Meer spreuken: Fries Geboorte. Spreuken zijn meestal grappig en er zit altijd een een klein vleugje humor in.

Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken, minder dan morgen. Ik hou van jou, eventueel van een mooi kaartje bij de specialist, wat dacht u van een leuk kaartje met een prachtige huwelijkswens erop.

Als liefde een warm hondje was dan vormden jullie samen een heel nest puppy's? Ga hier zorgvuldig mee om. Bedankt voor uw komst. De leukste 25 jaar getrouwd spreuken zijn veel terug te vinden op prachtige geschenken, spreuken 25 jaar getrouwd. Meer spreuken: Fries Geboorte.

Voorbeelden van grappige felicitatie teksten:

Velen doen jullie dit niet na, geniet van de prachtige dag met elkaar. Spring naar de content Is er iemand in je omgeving 25 jaar getrouwd, dan moet dit natuurlijk groots gevierd worden. Voor wie zoek je een tekst? Felicitaties van de jury voor vijfentwintig jaar liefdevolle inzet.

Een mooie 25 jarig huwelijkswens toevoegen, spreuken 25 jaar getrouwd. Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes, en doe er nog minstens evenveel bij! Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel.

Ook in categorie:
    06.03.2021 09:13 Shadi:
    Dikke proficiat met jullie vijfentwintigste huwelijksverjaardag, en doe er nog minstens evenveel bij!

    12.03.2021 22:30 Amber:
    De voorbeelden die we hier geven maken dat een stuk makkelijker.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be