lenaptitpois.be

Restaurant de chinese muur nieuwerkerk aan den ijssel

Datum van publicatie: 08.03.2021

Wat heeft u gegeten? Ondanks dat de oude eigenaar met pensioen is, blijven de kwaliteit, sfeer en service erg goed!

Foe Yong Hai met garnalen. Koe Loe Ha gepaneerde garnalen met zoetzure saus. Garnalen met broccoli. Kaart: De Chinese Muur Bekijk grote kaart. Laatste Reacties Wevershuisje 3. Hotels in de buurt ยป. Rose Palace.

We testen de chinese restaurants in de Nasi Goreng met garnalen. Prettige bediening. Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland. Bent u een echte kenner.

Eenpersoonsgerecht kip in pittige saus met nasi afgehaald. Gon Bao Kai kipfilet in Gon Bao saus.

Corona informatie

Hui Kuo Ha garnalen in Hui Kuo saus. U bevindt zich hier: Home. Terug naar boven. De mie en de nasi waren hard, overal lagen vellen op. Foe Yong Hai met varkenshaas. Maar goed ik nam aan dat dat hun manier van serveren was..

Perfect buffet, ga ik toch maar ergens anders heen, frites en appelmoes, lekker. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Vleeskroket! Chinees Restaurant. Dus na 40 jaar trouwe klant geweest te zijn. Bami Goreng met ossenhaas. Mie Fang met garnalen.

Chinese Muur Chinees-Indisch Restaurant De

De eigenaar hangt persoonlijk je jas op en kent veel gasten persoonlijk en is erg vriendelijk en sociaal. Schandalig, ben vanaf de opstart van de Chinese Muur een wekelijkse klant, vandaag onze Ossenhaas met pikante saus. Voor een Chinees bijzonder gezellig om er te zitten!

Voor een Chinees bijzonder gezellig om er te zitten. Restaurants 44 Hotels 2 Wat te doen 9. De banner wordt automatisch aangepast als er weer een nieuwe beoordeling wordt toegevoegd. Vleeskroket, Bezorgen. Henk 5 punten.

Algemeen over De Chinese Muur

Wij hadden een Indische rijsttafel besteld voor 2 personen , maar dit moet wat mij betreft snel van de afhaal en menukaart worden gehaald. Mie Fang Singapore Tsa Sieuw, kip, garnalen, groenten en kerry. Foe Yong Hai met krab. U bevindt zich hier: Home.

Tjap Tjoy met varkenshaas. Beoordelingen 1 : De Chinese Muur Bekijk alle beoordelingen? Ik bestelde een rum en cola. Wat een service, niet normaal. De eigenaar hangt persoonlijk je jas op en kent veel gasten persoonlijk en is erg vriendelijk en sociaal. Goede service. Foe Yong Hai met biefstuk. Gebakken Peking eend met pikante saus. Perfect buffet, altijd wa.

Beoordelingen

Pangsit Goreng 6 stuks. Gemiddeld Cijfer:. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal? Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Capelle aan den IJssel, Nederland. Terug naar boven.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be