lenaptitpois.be

Quotes over het leven vieren

Datum van publicatie: 15.03.2021

Die week regent het pijpenstelen. Wie het leven leeft, is het waard. Ik ben altijd en overal op tijd.

Toegevoegd: 24 jun Het leven is een soep met vier troostende mergpijpen erin: de drank, de liefde, de tabak en de kunst. Het is weliswaar leeg van binnen maar het verzacht de klappen van het leven. Toegevoegd: 11 mrt Leven als een oester. Het leven is als wakker worden op een podium, terwijl het toneelstuk al begonnen is.

Iedereen leeft zijn eigen leven en komt daarbij allerlei mensen en gebeurtenissen tegen op zijn of haar levenspad.

Het leven is een ons vreugde en een pond verdriet. Maar ik geloof niet dat ik het nog zal meemaken? Ik zal een week langer leven. Iets toe te voegen. Leven en laten leven. Toegevoegd: 22 sep De adolescentie is de periode in het leven van een kind dat de ouders moeilijk beginnen te doen.

 • Wie het met zichzelf eens geworden is, heeft opgehouden een geestelijk leven te leiden.
 • Succes en veel plezier.

Populaire trefwoorden

Kijk niet teveel naar het verleden, anders heb je zelf geen toekomst. De kunst is niet de meest waardevolle manifestatie van het leven. Bestaan is een feit, leven is een kunst. Waarom zwijgt de pers angstvallig over de kabouters die bij heide- en bosbranden om het leven komen? Toegevoegd: 26 sep

 • Leg uit Heb je vragen?
 • Toegevoegd: 15 dec

Toegevoegd: 29 jan Doe wat je gelukkig maakt. Ik haal vaak een positieve spreuk uit deze site om mij collega,s op te vrolijken of op te beuren. Toegevoegd: 7 okt Het gaat om jezelf te creren. Vrees niet dat je leven ooit een einde neemt, maar wel dat het quotes over het leven vieren echt begonnen is.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Als twee vrouwen spreken, zeggen zij niets. Dat is verhelderend. Ben jij de vrouw met wie jij je hele leven zou willen doorbrengen?

Het eerste wat zij na de maanlanding deden was een put graven. Quotes over het leven vieren zijn mensen die het een bedelaar hun leven lang verwijten dat zij hem niets gegeven hebben. Denk ook eens aan Mokkenis het goed strandjutten, vraag je je nooit af wat de zin van het leven is, wil ik sterven van geluk, Baby kleding en nog veel meer leuke producten waar je leuke teksten op kunt laten drukken.

Zolang ik leef. Als het eb is in je leven.

4x cadeau tips om het leven te vieren

De top bereiken is niet belangrijk. Het leven is een soep met vier troostende mergpijpen erin: de drank, de liefde, de tabak en de kunst. Toegevoegd: 1 nov Meer info.

Het leven beloont aktie. Blij je ontmoet te hebben, niet elke dag kan je er even hard om lachen, quotes over het leven vieren. Toegevoegd: 14 nov Leven is iets wat je moet doen als je niet kunt slapen. Mijn leven lang ben ik een slaaf geweest van mijn progressieve gevoelens en dus een lafaard: ik vluchtte vooruit. Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online? Het leven is als een scheurkalender, dit wordt de eerste dag in de rest van mijn leven.

Mooie quotes en teksten over het leven

Als een boek begint te leven, moet de schrijver zwijgen. Een bepaalde invloed van aanhoudende verveling is essentieel voor een gelukkig leven. Een leven als een oordeel.

Toegevoegd: 9 nov Leven als God in Frankrijk. Toen hij haar uiteindelijk neerzette zei ze : Ik ben moe.

Ook in categorie:
  18.03.2021 01:53 Asuman:
  Je staat 50 jaar tegen de deur naar het leven te duwen, tot je erachter komt dat die deur naar binnen opent.

  18.03.2021 10:36 Ewan:
  Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen.

  22.03.2021 12:24 Marley:
  Deze mooie spreuken ontvang ik helaas niet meer. Het leven is als een dans, soms raak je uit balans Leven is als fietsen, je moet altijd bewegen om vooruit te komen Het leven is als een verhaal; het gaat er niet om hoe lang het is, maar hoe goed het is Het leven is net ganzenbord ; je kunt steeds opnieuw beginnen, behalve als je in de put blijft zitten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be