lenaptitpois.be

Prijs veerboot texel

Datum van publicatie: 09.03.2021

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.

Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel. Wil je zonder zorgen parkeren op Texel? De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk. Het meerendeel van de aandeelhouders is Texelaar.

Dit kan met een zogenaamd e-vignet, dit is een digitale parkeerkaart. Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel?

Chalet Chalet Hotelchalet. Meer lezen over het Waddeneiland Texel. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Dan zijn de kosten voor museum menselijk lichaam amsterdam scholierenpas 11,50 euro per kwartaal. Aantal personen 2 personen. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen, prijs veerboot texel.

Per voertuig naar of van Texel reizen? Tijdens het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties kan er incidenteel een wachttijd ontstaan. Via het ticketloket komt u op het opstelterrein.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Dit kan met een zogenaamd e-vignet, dit is een digitale parkeerkaart. Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen. Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km². Lees alles over Parkeren op Texel. Trouwen Trouwen op Texel.

  • Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. Meer informatie vindt u op de website van Teso.
  • Actuele informatie over tarieven, wachttijden en extra afvaarten vindt u op: www. Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

Uw winkelwagen is leeg, prijs veerboot texel. Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. De laatste boot vertrekt altijd om Verblijfsduur Weekend. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom.

Teso Texel

U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt. De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan?

Veelgestelde vragen Bekijk FAQ.

Het reserveren van een plaats op de boot naar Texel is niet mogelijk. De laatste boot vertrekt altijd om Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet. Echter is Texel als gevolg prijs veerboot texel de  Allerheiligenvloed in een eiland grafieken maken in excel. Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Disney+ gratis proberen

De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag geldt er een daltarief! Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Alle voertuigen.

Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel! Wij werken samen met:. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso, prijs veerboot texel. Dit kan met een zogenaamd e-vignet, dit is een digitale parkeerkaart. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Prijs veerboot texel reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

De boot naar Texel is de goedkoopste van alle waddenveren.

Daltarief overtocht Texel

Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Het betaald parkeren geldt dagelijks van 8.

Accepteren Lees meer Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets?

Ook in categorie:
    11.03.2021 23:14 Ardina:
    Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren. Hotel Hotel Hotelchalet.

    12.03.2021 00:14 Timber:
    Trouwen Trouwen op Texel.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be