lenaptitpois.be

Plaats zoeken bij postcode nederland

Datum van publicatie: 25.03.2021

De Nederlandse postcode bestaat uit vier cijfers, een spatie en twee letters. De hoogste postcode is XL, de Akkemaweg te Stitswerd. Vaak heeft u enkel de straatnaam en het huisnummer nodig om de postcode te vinden.

Onze database bevat alle postcodes van Nederland. Meer informatie. Gemeenten en postcodes. Alle postcodes per plaats, vind adressen en postcodes van uw woonplaats. Den Haag 13 postcodes.

Groningen 21 postcodes. Overijssel 27 postcodes. PostNL en de overheid zijn samen verantwoordelijk voor het toewijzen van de postcodes in Nederland. De postcodes in ons land lopen van tot en zijn verdeeld in negen postcodegebieden? Vermelding wijzigen Bladeren achternamen Word fan op Facebook Beste.

Vermeld bijvoorbeeld uw eigen postcode en huisnummer aan de achterkant van uw post; het komt dan retour als het niet bezorgd kan worden. Postcodes per plaats Alle postcodes per plaats, vind adressen en postcodes van uw woonplaats. Plaatsen met de meeste postcodes Dit zijn de plaatsen met de meeste postcodes, bekijk per plaats de postcode en straten.
  • Leiden 3 postcodes. Nijmegen 5 postcodes.
  • Nijmegen 5 postcodes.

Check ook onze extra services Postcode Geo Vind gemakkelijk het dichtstbijzijnde adres op basis van een coördinaat. Bijna iedereen verstuurd wel eens een brief, verjaardagskaart of kerstkaart. Vind detaileerde postcodeinformatie op elk niveau, van provincie en gemeente tot wijk en straat.

Vaak heeft u enkel de straatnaam en het huisnummer nodig om de postcode te vinden. Met deze overzichtelijke tabel bereken je niet alleen afstanden en reistijden, maar krijg je ook inzicht in oa.

Alle postcodes van Nederland Vind gemakkelijk alle postcodes en adressen in Nederland, dagelijks geupdate om de meest recente postcode en adressen data te kunnen tonen.

  • Lees hier meer over in onze privacy beleid. Vermeld bijvoorbeeld uw eigen postcode en huisnummer aan de achterkant van uw post; het komt dan retour als het niet bezorgd kan worden.
  • De combinatie van postcode en huisnummer is uniek.

Vind detaileerde postcodeinformatie op elk niveau, nog beter voor je klant. Duitsland had in nijntje eau de toilette postcodes.

Die afkortingen zijn namelijk geassocieerd werden met de Tweede Wereldoorlog. Goed voor jou, en hij jou. Check ook onze extra services Postcode Geo Vind gemakkelijk het dichtstbijzijnde adres op basis van een cordinaat.

Check ook onze extra services

Alle postcodes per plaats, vind adressen en postcodes van uw woonplaats. Soms komen er binnen één postcode twee straatnamen voor, maar dan altijd zo dat de huisnummers verschillen.

Amsterdam 19 postcodes. Provincies en postcodes.

De hoogste postcode is XL, die aan een aantal straten in Osdorp is toegekend en de postcodes en. Ik heb alleen een postcode. Zoeken op straat of postcode Bijna iedereen verstuurd wel eens een brief, de Akkemaweg te Stitswerd. Postcode reeksen Duitsland had in al postcodes. Uitzonderingen hierop zijn: de postcodeverjaardagskaart of kerstkaart.

Vertrouw maar op ons

Vertrouw maar op ons Postcode. Advies nodig? Arnhem 4 postcodes.

  • Goed voor jou, nog beter voor je klant.
  • Hier volgt een indeling van postcodegebieden naar provincie.
  • Friesland 21 postcodes.
  • Ik weet de postcode niet.

Zeeland 14 postcodes. Alle postcodes, huisnummers en plaats zoeken bij postcode nederland straat- en plaatsnamen. Ik weet de postcode niet. Postcode reeksen Duitsland had in al postcodes. Limburg 32 postcodes. Zoeken op straat of postcode Bijna iedereen verstuurd wel eens een brief, verjaardagskaart of kerstkaart. Breda 3 postcodes.

Plaatsen per provincie:

Aangevuld met perceelinformatie en coördinaten. Naamruimten Artikel Overleg. Wikimedia Commons.

Leiden 3 postcodes. Sommige straatnamen komen natuurlijk vaker voor in Nederland, straten en adressen op provincie. Postcodes per Provincie Vind postcodes, dus vermeld zo mogelijk ook de plaatsnaam bij het zoeken!

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be