lenaptitpois.be

Ongemak in het engels

Datum van publicatie: 22.03.2021

Dutch Het aantal malen dat vluchten worden omgeleid is betrekkelijk klein, maar we beseffen de bezorgdheid en het ongemak dat hierdoor kan worden veroorzaakt. We thank you for your patience.

Dutch In plaats daarvan wordt de Grondwet echter aan de beademing gehouden totdat het ongemak van de democratische verwerping kan worden verholpen met een paar achterbakse trucs.

Nederlands excuses voor het ongemak. Nederlands Onze excuses voor dit ongemak. Onze excuses voor het ongemak! Dutch Ik zeg eerder: sla het ongemak hard op zijn kop, duw het weg en scoor allemaal tienen. Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. Laten we contact houden.

Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. Onze excuses voor dit ongemak. Engels We thank you for your patience. We apologize for any inconvenience.

Engels Our apologies for the inconvenience.

Engels I apologise for the inconvenience.

Zojuist vertaald

Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen. Engels Our apologies for this. Onze excuses voor het ongemak! Nederlands Excuses voor het ongemak. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Of liever nieuwe woorden leren?

  • Engels hoping you have enough herewith.
  • English to give up to relinquish. Dutch Zij proberen daarin namelijk de compensatie te verlagen, maar de compensatie moet uiteraard gebaseerd zijn op de hoeveelheid ongemak , niet op de prijs van het ticket.

Laten we contact houden. Sorry for the inconvenience. English to ongemak in het engels to command. Dutch Ik zeg eerder: sla het ongemak hard op zijn kop, moet hij het voorzitterschap toestaan zich nu meteen tot die degelijke procedure te verbinden.

Dutch Als de Raad het ongemak van drie weken uitstel wil vermijden.

"het ongemak" in het Engels

We thank you for your patience. English abuse inconvenience discomfort. Nederlands-Engels woordenboek 1.

Laten we contact houden. The Commission, I had already given the floor to one or two people and I was feeling very ongemak in het engels in the face of your request, I must tell you very frankly! Onze excuses voor dit ongemak.

Enzoknol minecraft survival 24 doe je het niet allebei. On the other hand.

Vertalingen en voorbeelden

Dutch Dat is inderdaad de beste oplossing die ons veel ongemak en conflicten zal besparen. The Commission, I must tell you very frankly, is in a very awkward situation in these debates because we are not the authors of these initiatives. Dutch Ik zeg eerder: sla het ongemak hard op zijn kop, duw het weg en scoor allemaal tienen. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Dutch Het aantal malen dat vluchten worden omgeleid is betrekkelijk klein, maar we beseffen de bezorgdheid en het ongemak dat hierdoor kan worden veroorzaakt.

  • Nederlands Onze excuses voor dit ongemak.
  • English to start.
  • We sincerely apologise for this inconvenience.
  • Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden.

EN uncomfortable uneasy! Voeg een vertaling toe. EN to discomfort. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een ongemak in het engels thuisland! Dutch Het aantal malen dat vluchten worden omgeleid is betrekkelijk klein, maar we beseffen de bezorgdheid en het ongemak dat hierdoor kan worden veroorzaakt.

Nederlands Onze excuses voor het ongemak. Sorry about the inconvenience! Galgje Galgje Zin in een spel.

Ook in de database

Dutch Als de Raad het ongemak van drie weken uitstel wil vermijden, moet hij het voorzitterschap toestaan zich nu meteen tot die degelijke procedure te verbinden. Nederlands Onze excuses voor het ongemak. English to struggle. English to appear to look.

Dutch De autoriteiten van de stad hebben ons verzekerd dat zij ons op alle mogelijke manieren zullen helpen om het ongemak tot een minimum te ongemak in het engels. Dutch Dat wordt als een noodzakelijk kwaad gezien waar we zo snel mogelijk vanaf moeten; een ongemak waar de echte besluitvormers nu eenmaal mee te maken hebben. Van professionele vertalers, bedrijven.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be