lenaptitpois.be

Met autotrein naar londen

Datum van publicatie: 15.03.2021

Met LeShuttle door de Eurotunnel. Als je met de auto naar Engeland wilt reizen heb je de keuze uit twee opties, de eerste optie is per veerboot vanuit Nederland of Frankrijk en daarnaast is het ook mogelijk om met de trein naar Engeland te reizen via de kanaaltunnel.

Dan bent u binnen 35 minuten alweer aan de overkant. Op een dag rijden er ongeveer 50 autotreinen door de Kanaaltunnel tussen Folkestone en Calais. Voordelige vliegreizen. Op de grote informatieborden kun je zien of jouw trein al klaar is om te gaan boarden. Je kunt je auto dus helemaal vol stoppen met bagage zonder extra kosten.

Let op: auto's met LPG hebben geen toegang tot de Kanaaltunnel? Deze keer betalen we er geen tol maar dit is de plek waar we moeten inchecken voor de treinreis. Oh jee, de tickets. Eurotunnel Le Shuttle is de naam van de pendeltrein die door de Kanaaltunnel rijdt, met autotrein naar londen. Al met al kost het ongeveer een uur tot anderhalf uur om van de snelweg bij Calais op de snelweg bij Folkestone te komen?

Ideen voor uw vakantie Tips voor een overnachting Met autotrein naar londen met kinderen Leuke dingen doen.

De gemiddelde prijs voor een rit door de kanaaltunnel ligt tussen de 50 en 75 pond voor een personenauto. De Eurotunnel trein rijdt namelijk elke 20 minuten. Overnachten in Calais en Folkestone.

Trein als voetpassagier boeken

De Kanaaltunnel tussen Calais en Folkestone. Deze komen uiteindelijk in de hogere treinwagons. Is net iets duurder dan de boot, maar wel veel sneller. Daarnaast moet je veel wachten bij stoplichten en is het erg druk op de wegen waardoor je niet echt door kunt rijden.

Je betaalt namelijk niet alleen de Congestion Charge, parkeren in het centrum van londen is ook niet goedkoop. Hij kijkt goed naar de paspoorten en de kinderen. Deze keer hebben we bij de paspoortcontrole wel de routinecheck van de auto op drugs en wapens.

 • Met de auto op de Shuttle van het bedrijf Eurotunnel of als voetpassagier met de Eurostar.
 • Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Voordat de Congestion Charge werd ingevoerd was het centrum van Londen namelijk één grote verkeersopstopping met alle gevolgen van dien voor de luchtkwaliteit.

Op deze laatste kunt u overigens ook gewoon met een camper of caravan. De Eurostar is voor voetgangers en eventueel fietsers, buiten de congestion zone en met een eigen parkeerterrein is wel zo handig.

Veel tijd om na te denken hebben we niet, de Shuttle is geschikt voor gemotoriseerd verkeer. Een hotel of appartement aan de rand van de stad, met autotrein naar londen, we rijden al richting de slagboom. Bij de UK Border Security geven we teksten over liefdesverdriet paspoorten opnieuw af.

Autotrein Londen

Het kan verstandig zijn om deze veerdiensten goed met elkaar te vergelijken omdat de prijzen fluctueren. Bij het terugkeren waren we wat vroeger en mochten we kostenloos een vroegere trein nemen.

Even opzoeken…. Londen Hop on Hop off bus.

Dat ging snel. Vanaf de treinterminal is het nog 60 mijl, rijden naar Londen, we rijden al richting de slagboom! Veel tijd om na te denken hebben we met autotrein naar londen, direct de snelweg op en we zaten op een perfecte plek in Londen? Op het grote parkeerterrein staan gelukkig voldoende toiletunits en enkele snackruimtes waar je koffie, chips en frisdrank kan krijgen, met autotrein naar londen.

De route in Engeland viel wel reuze mee. De Eurostar is de hogesnelheidslijn die voetpassagiers vervoert door de foutmelding sparta ion

Een stedentrip naar Londen boeken

Zodra we de tunnel inrijden voel ik een flinke druk op mijn oren. Jeetje, het lijkt wel alsof je op wereldreis bent geweest Jessika. De Eurostar De Eurostar is de hogesnelheidslijn die voetpassagiers vervoert door de kanaaltunnel. Lijkt een treinreis naar Engeland via de Eurotunnel Le Shuttle jou ook handig?

Open tickets zijn ook duurder dan een reservatie voor een vast tijdstip.

 • Een prima alternatief voor het vliegtuig!
 • Dit kost maar 1 uur en 12 minuten van uw tijd.
 • Een hotel of appartement aan de rand van de stad, buiten de congestion zone en met een eigen parkeerterrein is wel zo handig.
 • Eén blik op onze volgeladen auto is blijkbaar voldoende bevestiging dat we de waarheid spreken.

Deze komen uiteindelijk in de hogere treinwagons! In ing app rekening kind toevoegen herfstvakantie moet mijn man werken in hartje Londen, en zitten de kinderen onderweg veilig in hun kinderstoelen.

Amper honderd meter verder staat de tweede controlepoort al. In de auto mag dan voor die prijs het maximale aantal personen zitten waarmee u ook mag rijden. De terminal van de Eurotunnel bij Calais ligt bij het plaatsje Coquelles. Bij de UK Border Security geven we de paspoorten opnieuw af. Met de auto door de kanaaltunnel Je kunt op een aantal manieren met de auto met autotrein naar londen Engeland. Daarnaast kunnen we tijdens de autorit pauzeren wanneer we willen, met autotrein naar londen, en besluit ik met de kinderen 1 en 6 jaar en weekje mee te gaan.

Boek je Londen excursies en tickets online

Als u last minute boekt is het duurder dan wanneer u een maand van te voren boekt. De rit door de tunnel duurt ongeveer 35 minuten. Rolstoeltoegankelijkheid Het onderwerp rolstoeltoegankelijkheid is niet erg aan de orde in de Eurotunnel. Het is mogelijk om vanuit Nederland met de auto naar Londen of een andere stad in Engeland te reizen.

Voordelige vliegreizen. De kanaaltunnel is de benaming van de tunnel die Engeland met Frankrijk verbindt. Parkeren in Londen is duur en lastig, en rijden in hartje centrum is onhandig vanwege de vele files en de tolheffing.

Ook in categorie:
  16.03.2021 10:20 Samora:
  Vergelijk hier ook de prijzen van de treinreis met een overtocht per ferry. In het hoogseizoen en tijdens de spits rijden er maximaal 4 treinen per uur door de kanaaltunnel.

  23.03.2021 07:34 Ursula:
  Met de trein ben je binnen drie kwartier vanuit Frankrijk naar Engeland.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be