lenaptitpois.be

Le mignon utrecht facebook

Datum van publicatie: 01.06.2021

Je e-mail. Wij komen er graag.

Wij komen zeker terug! Reserveer een tafel. Dat kan! Theater in de buurt Le Mignon. Eten is een stijlvolle frans cuisine geserveerd met heel veel vriendelijkheid.

Ik heb met mijn man een bijzonder gezellige avond gehad bij Le Mignon. De warme broodjes waren snel op, maar er werden 2 mandjes meer gebracht. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Hotels in de buurt. Tot snel, Ytje.

Maar gewoon goede Franse keuken. De bediening is goed, vriendelijk en met verstand van zaken. Alles Vis Vlees Vegetarisch.

Informatie

Lange Elisabethstraat Mariaplaats. Lijst wordt bijgewerkt Type reiziger. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Zalig gerijpte kaas als dessert. Eigenaar Theo Withagen voert gesprekken met de gemeente om de 29 chalets te slopen en er huizen te bouwen voor permanente bewoning. Beoordeeld op 23 maart via mobiele applicatie Echt Frans.

 • Ik had een reservering bij Le Jardin bevestigd maar bij aankomst stond alles in de steigers!! We delen ook informatie over jouw gebruik op deze website met onze social media en analytische partners.
 • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Je waant je in Parijs. Is dit een romantisch restaurant. Ik heb met mijn man een bijzonder gezellige avond gehad bij Le Mignon. Home Restaurant Utrecht Le Mignon. Het eten was heerlijk en de bediening goed.

Wie mogen we bedanken?

Geweldig gegeten in een klein gezellig restaurant. Wat een heerlijk restaurant! Een supergoed verborgen restaurant dus, en dat middenin een woonwijk Wittevrouwen!

De kaart is niet te groot en er staat voor een ieder wel wat lekkers op? Gemiddeld 1! Diten Emoticons facebook download gratis Suikervrij Vegetarisch Glutenvrij! In het centrum van Utrecht kunt u uitsluitend tegen betaling parkeren.

Titus Bartels. O, ja Lees ook onze privacyverklaring.

Corona informatie

Het deed in ieder geval niets af van de kwaliteit. Eigenlijk zoals het hoort. Geselecteerde filters. Kaasplankje is ook een aanrader. Nederlands

 • Kom lekker genieten met uw gezelschap!
 • Sluit Je naam.
 • Je waant je in Parijs!
 • Je moet het echt weten te vinden, want Le Mignon heeft geen website en ook geen Facebookpagina.

Allebei prima van smaak. Datum van bezoek: april Datum van bezoek: februari Geweldig gegeten in een klein gezellig restaurant? Iedere week wordt er door de chef een nieuw menu gepresenteerd dat bereid wordt met verse ingredinten.

Het is een van de favoriete plekken van indebuurt-redacteur Anne-Meike je eet er volgens haar de allerbeste spareribs van Utrecht, yum. Op het eerste gezicht lijkt het een saai straatje waar je vooral tegen de achterkant van winkels en restaurants aankijkt, le mignon utrecht facebook. Laatste nieuws. Klinkt goed.

Le Clochard

Een fantastische avond gehad in 'le Mignon'. Is dit uw vermelding? Bekijk wat reizigers erover zeggen:. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Beoordeeld op 29 juni via mobiele applicatie Zalig resto nabij de Dom. Engels Het dessert had een toef slagroom uit een spuitbus ipv verse Le Canard!

Ook in categorie:
  08.06.2021 08:26 Buck:
  Ver weg van het oude normaal.

  10.06.2021 04:09 Nurcan:
  Dit is zo fijn.. À bientôt!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be