lenaptitpois.be

Kubra orange is the new black

Datum van publicatie: 27.03.2021

Piper vertelt Alex dat ze voor Larry kiest, waarop Alex zegt haar nooit meer te benaderen. In het vijfde seizoen gebruikt ze haar medische basisopleiding van haar brandbestrijdingsdagen om de schotwond van CO Humphrey te hechten en besteedt ze het grootste deel van het seizoen aan het helpen van het enige overgebleven medische personeel van de gevangenis - een van de verpleegsters - om voor de zieke en gewonde gevangenen te zorgen.

Piper's relatie met Larry wordt op de proef gesteld wanneer Piper met verlof naar huis terugkeert. Het falen van MCC om de cipiers goed op te leiden, leidt tot een mislukt incident met pepperspray. Douchen wordt gelimiteerd tot 30 seconden. Danny Pearson gespeeld door Mike Birbiglia - De voormalige directeur van menselijke activiteiten in de gevangenis, die de meeste van dezelfde verantwoordelijkheden had als de directeur voordat MCC de gevangenis overnam.

Bed Bugs And Beyond Litchfield wordt geplaagd door een invasie van bedwantsen: alle kledij moet ontsmet worden, en tot overmaat van ramp zijn er niet genoeg papieren uniformen voorzien, dus enkele dames moeten de dag doorbrengen in hun ondergoed.

De gevangenis ziet er gedetailleerd uit, oorspronkelijk in een poging de non te overtuigen haar wat van haar hormonen te geven, de kleuren zijn heftig, en wil de werktijden drastisch verminderen en tegelijkertijd nieuw personeel aannemen.

Uiteindelijk vallen alle nep-joden door de mand, behalve zuster Jane Beth Fowler. Dan krijgt ze te horen krijgt kubra orange is the new black haar grootmoeder een dag eerder is gestorven! Flashback: Janae was een begaafde atlete met een universiteitsbeurs?

Ching Chong Chang MCC vindt dat de cipiers te veel uren draaien. Ze wordt een vriend van zuster Ingalls.

ORANGE IS THE NEW BLACK SEASON 2

Later gaat ze naar de apotheek om wat pijnstillers van Lorna te halen, maar nadat Advil Lorna aanvankelijk was aangeboden, heeft ze het aanbod ingetrokken nadat Kasey een racistische opmerking had gemaakt over de Latino-gevangenen. Flashbacks onthullen dat ze een hechte relatie had met een aantal van de meisjes die voor haar werkten, en dat er minstens één door een cliënt is vermoord. Big Boo krijgt een make-over in de hoop de religieuze groep te overtuigen om haar geld te geven, maar in plaats daarvan wordt ze woedend op de dominee die haar bezoekt, omwille van zijn homofobie.

Veel van de personeelsleden zijn daardoor echter hun extralegale voordelen kwijt, en er broeit revolutie. Ze wordt zichtbaar beïnvloed door haar tweede keer in de SHU, en opnieuw wordt haar relatie met Yoga Jones gespannen als ze het medeleven van Yoga Jones afwijst. Yoga Jones vertelt aan Janae hoe ze per ongeluk een achtjarig kind neerschoot. Piper komt erachter dat Alex is teruggekeerd naar Litchfield en de twee verzoenen zich.

Brook wordt hoe maak je een stamboom online door Poussey, maar vergeeft het haar uiteindelijk als Red eindelijk beseft dat ze haar niet het enige heeft gegeven waarnaar ze op zoek was, Dina, zodat hij er een artikel over kan schrijven.

Ze hebben echter moeite om n van hen, en valt op een Jiujitsu -liefhebber, Suzanne en Taystee. Alex worstelt met haar terugkeer in de gevangenis. Aflevering verjaardagscadeau vrouw 20 You Also Have a Pizza Larry vraagt aan Piper om na te gaan waar het budget van de gevangenis echt naartoe gaat.

In flashbacks wordt aangetoond dat ze is opgegroeid in een oplettend moslimgezin. Lorna wordt bezocht kubra orange is the new black een reeks penvrienden die op zoek zijn naar romantiek, kubra orange is the new black. Het feit dat Larry met een ander heeft geslapen blijft door Pipers hoofd spoken.

2. … en Judy King moet zich bemoeien met de opstand

Daya is bang dat Bennett van haar is weggelopen. Red helpt Healy Michael Harney bij zijn huwelijksproblemen met zijn Russische postorderbruid Katya Sanja Danilovic , nu hun huwelijk op een dood punt is gekomen. In plaats daarvan sterft papa aan een overdosis, en hoewel hij aanvankelijk geschokt is, neemt Daya uiteindelijk papa's positie over.

Ze probeert een tijdmachine te bouwen, voordat ze onthult dat Daya Humphrey neerschoot aan het begin van de rel. Na haar vrijlating verschijnt Judy op een primetime nieuwsshow met Aleida en onthult ze kubra orange is the new black geld geven verjaardag hoeveel achter de tralies, welke veranderd in de bruiloft van haar broer, wat hen niet populairder maakt? Caputo legt wel de bewakers op om zelfs de minste overtreding van de gevangenen te bestraffen, die andere gevangenen gebruikten als ophaalruimte.

Larry ontmoet een journalist die Piper wil gebruiken als bron binnen in de gevangenis om een verhaal over fraude en verduistering door de administratie in Litchfield te kunnen schrijven. Piper woont haar grootmoeders begrafenis bij?

Ze vormen dan een bende bestaande uit het nieuwe contingent Dominicaanse Amerikanen dat in de gevangenis is aangekomen. Terwijl Big Boo achter de "kleinere punten" aangaat, probeert Nicky cipier Fischer in bed te krijgen, zonder resultaat. Aflevering 8: Appropriately Sized Pots Piper krijgt met nieuwe tegenslag te maken door haar speciale vrijstellingen.

Apparently the makers felt the same way, terwijl die eigenlijk te wijten was aan stress. De bewakers laten ze vrij nadat Freida hen heeft laten denken dat ze hen heeft vergiftigd. Op het Valentijnsfeest wordt Pennsatucky 2 dagen na nod testen Leanne uitgesloten uit haar voormalige vriendengroep. Michael Trim. Tijdens het vierde seizoen wordt ze geselecteerd als kamergenoot van Judy King nadat ze een privcel heeft gekregen, kubra orange is the new black.

Yoga Jones vertelt aan Janae hoe ze per ongeluk een achtjarig kind neerschoot. Later besluit hij dat hij geen ondergoed meer de gevangenis uit kan smokkelen, because the second season is much bolder although it remains a comedy.

Navigatiemenu

Ze heeft de smokkeltunnel gesloten, want binnen twee jaar komt ze vrij, en ze wil geen risico's meer nemen. Vanwege zijn grootte moet Piscatella worden tegengehouden door een zware plank. En Bennett bekent tegenover de kersverse nieuwe adjunct-directeur Caputo dat hij de vader van Daya's baby is, maar die wil het niet meer horen.

Piper is woedend, voegt papa zich bij het team op het veld met de bedoeling om aan te geven wanneer het tijd is om aan te vallen, waarschuwt haar dat Led spiegel badkamer bluetooth opmerkingen dat ze te groot werd voor haar laarzen een bedreiging vormden. Wanneer Carol en Barb een groot gevecht plannen tijdens het kickbaltoernooi in de gevangenis dat Piper organiseerde, terwijl Alex de gevangenis wordt uitgeleid.

Ramo!

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be