lenaptitpois.be

Krant niet bezorgd telegraaf

Datum van publicatie: 29.03.2021

Ik ben heel erg boos, vooral omdat er niet wordt gereageerd nav mn klachten. Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk. De Autovisie wordt in de oneven weken van de maand door PostNL bezorgd op donderdag of vrijdag.

Hoe lees ik, na melden van mijn bezorgklacht, de krant digitaal? Welke ervaringen heeft u met De Telegraaf klantenservice? Ondanks dat ontvang ik de krant nog steeds. Op welke dag wordt de Privé bezorgd?

Nu heb ik de betaling gestorneerd Beoordeeld op 07,   door:   Huisman. Na het registreren worden deze automatisch doorgegeven aan de leidinggevende van uw bezorger.

Uw ervaring helpt ons onze dienstverlening te verbeteren. Het feit dat dit bericht ook niet bij De Telegraaf terecht komt is ook tekenend. Direct naar Abonnementen en tarieven Mijn abonnement Digitale producten. Wilt u liever uw compliment telefonisch doorgeven, dan kan dat via onze klantenservice. Je wil toch iedere dag de krant lezen. U ontvangt zo altijd het aantal kranten dummie de mummie welke leeftijd u recht op heeft, krant niet bezorgd telegraaf.

Hoe lees ik mijn tijdschrift als ik deze niet heb ontvangen? Mijn abonnement.
 • Soms te laat maar meestal helemaal niet de krant ontvangen.
 • U bezoekt momenteel de website www. Beoordeeld op 03,   door:   J.

Direct naar

En dat na zowat 30 jaar de telegraaf te hebben ontvangen. Hoe lees ik mijn tijdschrift als ik deze niet heb ontvangen? Ondanks dat ontvang ik de krant nog steeds. U kunt contact opnemen met onze Klantenservice via — 99 Op zaterdag ontvangt u bovendien binnen 30 minuten na uw melding een e-mail met een persoonlijke tegoedbon. Ik heb de verkeerde krant ontvangen.

 • VROUW magazine verschijnt voor zowel de abonnees als de losse verkoop op zaterdag. Hoe zit het met de compensatie van mijn bezorgklacht?
 • Mijn abonnement. De Autovisie wordt in de oneven weken van de maand door PostNL bezorgd op donderdag of vrijdag.

Heb sinds twee weken een abonnement op de Telegraaf. Wanneer u de tegoedbon uitprint kunt u deze inwisselen voor de zaterdagkrant bij een van onze losse verkooppunten.

Mijn krant is niet bezorgd. Uw ervaring krant niet bezorgd telegraaf ons onze dienstverlening te verbeteren. Uw bezorgklacht kunt u gemakkelijk online doorgeven.

Hoofdnavigatie

In de grensstreken is op bepaalde plaatsen bezorging mogelijk. Andere onderwerpen Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht? Beoordeeld op 11,   door:   Nienhuis. Van welke klantenservice zoekt u het telefoonnummer met keuzemenu?

Ook kunt u uw tijdschrift digitaal lezen via de bijbehorende app. Zo helpen ze zichzelf im zeep. Website:   www? Dan sturen wij u een e-mailbericht zodra het bezorgprobleem is krant niet bezorgd telegraaf. Direct naar Abonnementen en tarieven Mijn abonnement Digitale producten.

Andere onderwerpen

Van maandag tot en met vrijdag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middag en op zaterdag van 8 tot 11 uur 's morgens is assistentie van een medewerker mogelijk.

Ik heb de verkeerde krant ontvangen. Heeft u geen krant, bijlage of een verkeerde krant ontvangen?

 • Daardoor duurt het uren voordat ik de actuele Telegraaf kan downloaden, omdat eerst alle oude edities worden gedownload.
 • Wij raden u aan om een bezorgklacht door te geven aan onze klantenservice tijdens de openingstijden.
 • En dat op zaterdag.
 • In de grensstreken is op bepaalde plaatsen bezorging mogelijk.

Heb al tig keer een klacht via dat nummer doorgegeven Beoordeeld op 06, door:   L. Het is kennelijk niet mogelijk om een medewerk st er van de klantenservice persoonlijk aan de telefoon te krijgen.

Anders voel ik me verplicht mijn abonnement na zeker 30 jaar op tr zeggen. Beoordeeld op 04, krant niet bezorgd telegraaf, door:   Joke Bijster. Je wil toch iedere dag de krant niet bezorgd telegraaf lezen. Onze excuses voor het ongemak. Mijn abonnement.

Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Aan verlenging heb ik niets. Heeft u De Telegraaf niet ontvangen dan compenseren wij uw klacht door uw abonnementsperiode met één dag te verlengen. Hoe lees ik mijn tijdschrift als ik deze niet heb ontvangen?

Ik heb de krant niet of te laat ontvangen.

Heb sinds twee weken een abonnement op krant niet bezorgd telegraaf Telegraaf. Laat het ons weten via de feedback button aan de zijkant van het scherm, zodat wij de website kunnen blijven verbeteren. Na het registreren worden deze automatisch doorgegeven aan de leidinggevende van uw bezorger. Andere onderwerpen Wat wordt er gedaan met mijn bezorgklacht.

Ook in categorie:
  02.04.2021 17:53 Lindi:
  Op welke dag wordt de Autovisie bezorgd?

  08.04.2021 04:21 Joah:
  Dit jaar verschijnen ook weer 2 specials op 28 mei en 19 november. Ik kan mij niet aanmelden of inloggen, ik heb technische vragen g.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be