lenaptitpois.be

Kleine zwarte kevers in huis

Datum van publicatie: 21.03.2021

Zoeken naar:. Volgende Naaktslakken in huis bestrijden. Onze website gebruikt de Google AdWords Remarketing service om te adverteren op websites van derden inclusief Google gericht op gebruikers die onze website eerder hebben bezocht.

Wij zijn nu bereikbaar! Meelworm: wormachtige larfjes die groter worden en bij een lengte van ongeveer 4 cm gaan verpoppen en daarna een kever worden. Larve: tot 12 mm lang. Van sommige kevers zijn het juist de larven die veel schade veroorzaken. Zijn ze al naar binnen, zie ze dan weer direct uit huis te krijgen.

Normaal gezien één generatie per jaar, maar de ontwikkeling kan tot drie jaar duren. Ontwikkeling 3 - 4 maanden bij 20 - 25°C.

De ogen staan verder uit elkaar van de onderkant gezien dan bij Tribolium castaneum Kastanjebruine rijstmeelkever! En dat is toch wel een beetje eng. Dat is niet voor niks, want de volksgezondheid is mogelijk in gevaar. Ontwikkeling Elk wijfje legt in de lente zo'n - eitjes, afzonderlijk of in pakketjes. Bestrijden Alle kleine zwarte kevers in huis artikelen Bladluizen bestrijden Bedwantsen bestrijden Buxusmot of buxusrups bestrijden Dennenprocessierups bestrijden Dopluis bestrijden Eikenprocessierups bestrijden Fruitvliegjes bestrijden 16 tips om fruitvliegjes te bestrijden Houtworm of huiszwam bestrijden Luizen bestrijden in rozen Mieren bestrijden Motten bestrijden Naaktslakken bestrijden Ratten bestrijden Slakken bestrijden Slakken: Uitroeien of gedogen.

Ik gratis tarot dagkaart leggen wat research gedaan en ik vermoed dat het om kevers gaat.

Getande graankever.
 • Reply to  Haelewyn.
 • Het kan zijn dat deze slechts bij de deur of bij een plek zijn waar u geen last van ze heeft, maar in de meeste gevallen zullen ze door de gehele living en misschien zelfs in de slaapkamer zijn. Een van de eenvoudigste manieren om kevers te bestrijden in huis is door ervoor te zorgen dat alle voedselproducten verpakt zijn en het liefst in een koele en geventileerde omgeving staan.

Tuinadvies > Dieren

Donkerbruine voorvleugels, elk met drie of vier zwarte vlekken. Berg voorraden voedsel goed op zodat nieuwe aantasting niet meer mogelijk is. Pop: gevormd in de laatste larvehuid.

Wanneer u dit op een nette en diervriendelijke manier wilt doen dna kan u dit probduct gebruiken. Mocht dit niet lukken dan kan u de hulp inschakelen van een expert van Praesy.

 • Abonneren op. De larven van houtkevers vreten hout, dat klinkt logisch.
 • Komen vaak binnen via vogelnesten. Super snelle en professionele hulp!

Plaats 4: De boommier Lasius brunneus De boommier komt vooral voor in loofbossen, waar ze nesten maken in het hout en onder de schors van zieke of kwijnende bomen. Gelukkig voor deze mensen zijn stofluizen niet schadelijk en leven ze van schimmeltjes die groeien op vochtige plekken. Tekst op kerstkaart voor zieke larven boren zich in harde materialen zoals hout om zich te verpoppen.

Leefwijze Eten zelden andere voedingsmiddelen dan bloem, kleine zwarte kevers in huis. Vervolgens verpopt hij zich en uit de pop komt later de volwassen kever!

Keverplaag in huis

Vaak worden boktorren uit nathout, zoals de veranderlijke boktor Phymatodes testaceus die met open haardhout wordt binnengehaald, verward met de huisboktor. Je kan tapijtkevers in jouw woning voorkomen of bestrijden door het huis regelmatig schoon te maken, het tapijt goed te stofzuigen, kledij op hoge temperatuur te wassen of zelfs in te vriezen.

Komt op koelere plaatsen voor dan de rijstmeelkeversoorten. Lees hier alles over kevers.

Loading results Wat kun je zelf doen tegen kevers in huis. Onze Tuinagenda Iedere maand gratis tuintips. Log in en reageer met je Facebook account, kleine zwarte kevers in huis. En dat is toch wel een beetje eng.

Deze website maakt gebruik van cookies. Vennink had de oorzaak in een mum van tijd gevonden.

Neem direct contact op. Ontwikkeling Het vrouwtje legt tot eitjes in los graan, apart of in groepjes. Deze site gebruikt functionele cookies om uw ervaring te verbeteren. Tropische cacaomot. Dat vereist nader onderzoek.

 • De meeste grondstoffen en levensmiddelen doen hun watertanden.
 • Meelwormen en meeltorren zijn bestand tegen onze koude winters en de warme zomers.
 • Meer weten?
 • Beneden de 18°C staat de ontwikkeling stil.

Leefwijze De larve kan aanzienlijke afstanden afleggen voordat ze zich verpopt. Deel deze pagina. De deskundige medewerker van de fa. Wonen in een zijdeachtig kokertje. Ontdek de eet- en leefgewoonten van deze knabbelaar of kijk welke schade voorraadinsecten kunnen aanrichten als u geen kleine zwarte kevers in huis onderneemt. In veel gevallen drukken de bewoners hen plat zodra ze hen zien. Hij weet wat hij doet en helpt je gegarandeerd van de kevers af.

Rijstklander en Graanklander

Door droogstoken en ventileren zullen ze op den duur weer verdwijnen. Lijkt op het eerste gezicht op een spin. Leefwijze Eet vooral noten, gedroogd fruit en graangewassen maïs.

Ook vaak te vinden op houten pallets. De volwassen dieren eten niet. Lees hier alles over kevers.

Ook in categorie:
  22.03.2021 23:38 Abir:
  Voedsel van meelworm en meeltor Meeltorren en meelwormen houden van plantaardig voedsel. Bij het kleine diertje zijn beide dekschilden aan elkaar gegroeid waardoor hij niet kan vliegen.

  30.03.2021 21:52 Foppe:
  Uiterlijk Volwassen dier: 4 - 6 mm lang. Heb je kleine kinderen of huisdieren thuis?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be