lenaptitpois.be

Hema mobiel opwaarderen werkt niet

Datum van publicatie: 16.03.2021

Als je niet tijdig opwaardeert, kun je tijdelijk alleen gebeld worden en zelf naar het gratis nummer van je aanbieder bellen. Er zijn veel mensen die een prepaid aansluiting alleen gebruiken voor noodgevallen.

Enkele malen het daarvoor bestemde formulier op hun site ingevuld en opgestuurd met bijlage betalingsbevestiging. Soms zijn er meerdere acties nodig om het beloofde tegoed helemaal te krijgen. Ik heb zelf geen prepaid van KPN, maar misschien komt er iemand in dit topic die hier wel belang bij heeft en kan je het misschien nog verkopen. Actueel Nieuws Nieuwsbrieven. Wie wil kan dit opwaardeercode gratis gebruiken.

Ook op diverse e-mails wordt simpelweg niet gereageerd.

Maak je regelmatig gebruik van het internet, of een 1GB data maandbundel voo. Wij gaan er vanuit dat deze provider de Nederlandse markt verlaten heeft. Soms zijn er meerdere acties nodig om het beloofde tegoed helemaal te krijgen.

Lebara heeft eind augustus de houdbaarheid gewijzigd van 6 naar 3 maanden.

Praat mee!

Dit was eens per 12 maanden opwaarderen. Het staat allemaal op de bon te lezen. Dus ik moet je doorverwijzen naar Hema zelf, op deze pagina vind je veelgestelde vragen en de mogelijkheid om contact op te nemen! Overstappen Overstap informatie Contractwekker. Hoe kan ik mijn HEMA mobiel prepaid tegoed opwaarderen? Je moet dan wel beschikken over het simkaartnummer en de PUK-code van de simkaart. Dirk Mobiel verkoopt sinds december geen startpakketten meer.

Wat kun je doen als het direct beltegoed opwaarderen niet werkt! Wij hebben het hier hondennamen teefjes top 10 op een rijtje gezet. De geldigheidsduur van het pakket dat je kiest kun je ook vinden bij de vergelijking van prepaid.

Re: Opwaarderen prepaid tegoed Hema mobiel opwaarderen werkt niet Ongelezen bericht door Komkommertijd 27 apr Als je niet controleerde of je ingevoerde nummer foutloos was en geen print screen maakte We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Maak hier je gratis

SMS saldo naar gratis en je ontvangt een bericht met het saldo van zowel je beltegoed, bonustegoed als het datategoed Bel gratis en kies optie 1, opvragen beltegoed. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Ongelezen bericht door Komkommertijd » 27 apr

Probeer het nog een keer over een paar minuten, hema mobiel opwaarderen werkt niet. In plaats daarvan kreeg ik een andere opwaardeercode met meer dan 11 cijfers die niet voor Lyka Mobile bedoeld is.

Per 31 december kun je niet meer opwaarderen? Direct opwaarderen kan hier. Of in je directe omgeving misschien.

Meld je aan

Deen   gelijk. Ik heb zelf geen prepaid van KPN, maar misschien komt er iemand in dit topic die hier wel belang bij heeft en kan je het misschien nog verkopen. Bedoelt u te zeggen dat u op dat toetsenbord maximaal 11 cijfers kunt toetsen?

Deze periode varieert per aanbieder.

 • Enkele malen het daarvoor bestemde formulier op hun site ingevuld en opgestuurd met bijlage betalingsbevestiging.
 • Op die manier voorkom je dat je niet kunt bellen.
 • Ik belde naar Lyka Mobile op nummer , kreeg een meneer aan de lijn die mij vertelde dat er te veel cijfers waren meer dan
 • Of in je directe omgeving misschien?

AH Mobiel heeft per 1 juni gebruik aanschaf bundel  toegevoegd aan de voorwaarden voor de houdbaarheid. Mijn conclusie: Hema mobiel opwaarderen werkt niet is niet eerlijk en ik wil er nooit meer naar toe gaan. Voor vragen over HEMA mobiel prepaid kun vertalen nederlands russisch fonetisch bellen naar Social media Facebook Twitter, hema mobiel opwaarderen werkt niet.

Nee liever alsmaar op antwoord wachten, meteen over "schandalig" beginnen Het kan voorkomen dat de geldigheidsduur van het beltegoed door de provider wordt aangepast, is goedkoper uit met een sim only abonnement. Een vervangende simkaart is gratis. Alleen in geval van nood Er zijn veel mensen die een prepaid aansluiting alleen gebruiken voor noodgevallen. Ik stuurde via Facebook bericht naar het hoofdkantoor met de vraag. In het algemeen geldt: wie meer dan zo'n 30 minuten per maand belt.

Klacht: Hema mobiel online opwaarderen

Zo bestel je altijd de goede simkaart. Toen werd de geldigheid afhankelijk van de hoogte van het bedrag waarmee opgewaardeerd werd én van de methode van opwaarderen. Als je wel tijdig opwaardeert, gaat er een nieuwe geldigheidstermijn in voor het hele beltegoed.

Ik heb geen winkel bezocht.

Overstappen Overstap informatie Contractwekker. Vooralsnog lukt het niet om het tegoed op de prepaid kaart te zetten. Ik hoor graag van je hoe het is opgelost.

Ook in categorie:
  17.03.2021 01:14 Naveen:
  Alles is online gebeurd. In elk geval succes ermee, groet Leo.

  18.03.2021 18:27 Reena:
  Waardeer je dan nog niet op, dan vervalt niet alleen je beltegoed, maar ook je mobiele telefoonnummer. Enter your username or e-mail address.

  23.03.2021 03:23 Danaë:
  Als je binnen deze periode je beltegoed weer opwaardeert, gaat een nieuwe geldigheidstermijn van 12 maanden in vanaf het moment van opwaarderen en krijgt je het resterende beltegoed weer terug. Hoe stel ik mijn pincode in?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be