lenaptitpois.be

Granny square sprei haken patroon

Datum van publicatie: 08.03.2021

Hoeveel bollen wol van gr. Een heel mooi patroon waar ik een bank deken van wil maken. Dank voor een reactie.

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes voor de webshop. Wil het aanschaffen maar dan moet het natuurlijk wel in een keer vanwege het verfbad. Compleet met uitgeschreven patroon en fotomateriaal. Een gehaakt deken met grote rozen. TIP: De lapjes kunnen een beetje hol en bol gaan staan, dus voor een mooi resultaat kun je ze het beste even kort strijken.

Vandaag voor het eerst een pannenlap gehaakt…..

Ik ga morgen koopzondag eens kijken voor een haaknaald en een bol garen…? Zie afbeelding. Het samenhaken van stokjes: Sla de draad 1 keer om de naald, steek de draad door het gat.

Ik heb hetzelfde probleem. Samenwerken Zakelijke klanten Adverteren.

Hoeveel garen heb je nodig als je een 1-persoons deken van granny squares wilt haken? Dat klopt inderdaad.

Handwerk weblogs

Ik werk het liefst met een diagram; heb je dat mss ook beschikbaar? Ik ben nog maar een beginner. Bij het aan elkaar haken leg je de squares met de verkeerde kant tegen elkaar en naai je ze aan elkaar met alleen de achterste lussen. Als je twee gelijke lappen van 16 vierkantjes hebt, kun je deze op dezelfde manier aan elkaar naaien tot een kussenhoes. Beide alleen door de achterste lussen.

Je kunt het deken ook in een andere kleur haken. Stap 8: De tweede rij van de granny square ­begint in een lossenboog op de hoek.

  • Dank alvast om de uitleg Liefs Chantal. Hoi Laura ik vind het een heel mooi patroon, wat heb je voor rand erom gehaakt?
  • Het lijkt van niet, maar andere, onduidelijkere patronen, noemen dit wel.

Het resultaat na de vierde toer. Wat een leuke site, maar wil zo graag een granny-kleed maken, leuk om te doen, granny square sprei haken patroon. Hoeveel bollen garen heb je nodig om een 2 persoons sprei te haken. Ik ben er mee bezig, daar dacht ik inderdaad al aan. Royal van de zeeman wou doen zoals jouw maar het lukte me niet. Hoi Jolanda. Ik wil al een tijd granny square haken en met lorkenbos stacaravan te koop basispatroon gaat het me zeker lukken.

Article content

Zo doe ik het altijd. Ben er meteen aan begonnen. Ik heb hem opgeslagen. Haak een dubb.

Bedankt voor jou prachtige patroon. Hoe je hem haakt kun oude bloedvlekken verwijderen vinden op haar site vinden.

Hoi Karin, ik haak niet erg strak en gebruik al haaknaald 6. Haak vervolgens in iedere steek 1 dubb? Een heel mooi patroon waar ik een bank deken van wil maken.

Eerst een tip

Mooi gehaakt sprei in een bijzondere steek. Stap 3: Maak drie lossen die tellen als het eerste stokje. Stop hier en ga verder met het volgende stokje.

Ik heb ook wel eens gezien dat je een stapel tegelijk kan blokken, die is makkelijk en je ziet. Haak 3 l en haak in het gat 2 stk, 2 l en weer 2 stk in het gat! Toevallig nog wat Royal zwart garen liggen. Er worden als het ware rondes gehaakt dus kun je na elke gewenste ronde van kleur wisselen.

Snap je. Als je net begint granny square sprei haken patroon haken raad ik je aan te beginnen met granny squa. Wauw… Dat was een hele klus.

Page content

Oké dank je wel. Haak dan nogmaals 5l en sluit de de toer met 1 hv. Dit is een patroon wat zich als het ware telkens herhaalt. Groetjes Yvonne Beantwoorden.

Dit is een patroon wat zich als het ware telkens herhaalt? Tip: Bij alle granny square patronen zie je dat je vaak in de gaten haakt in plaats van in de steek. Leuk Reageren.

Ook in categorie:
    11.03.2021 11:14 Willemijn:
    Als je aan het eind van de toer bent sluit je de toer met 1 hv in de eerste l van deze toer. Wat een superduidelijke uitleg.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be