lenaptitpois.be

Google play store is gestopt samsung j3

Datum van publicatie: 01.04.2021

Windows 10 Oktober Update is nu te downloaden. Deze stappen kunnen helpen als het volgende aan de hand is: U kunt geen apps of games downloaden of installeren vanuit de Google Play Store. Ook ik heb de updates van Google Play Store verwijderd, zoals aangegeven, en inderdaad de snelkoppeling werkt weer naar behoren.

Google Play. Ik heb een samsung telefoon. Waardeloos dat Google zelf hier geen oplossing voor geeft…. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Het opnieuw downloaden en installeren van de Google Play Store kan in dat geval helpen om de problemen op te lossen. Opmerking: Als u uw account verwijdert, wordt bepaalde informatie van uw apparaat verwijderd.

Als de tijd niet goed ingesteld staat dan kan dit voor problemen zorgen in de Play Store.

De melding komt ervoor als er een conflict in de software is waardoor de Play Store app niet meer naar behoren werkt, google play store is gestopt samsung j3. Verwijder eerst uw account: Open de app Instellingen op uw Androi d-telefoon of -tablet.

Kijk eens naar het volgende filmpje. Bijvoorbeeld antisemitische inho. Loopt de Google Play Store vast of opent hij niet meer.

Volg deze stappen:. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets.

Welke artiest is dit ook alweer? Product: Spam. Uw antwoord.

Uw antwoord

Tik op Accounts Account toevoegen Google. Smartphones en tablets: terugblik op en vooruitblik op Tik op Menu. Het was gewoon de chermbeveiliging.. Hi wjanv ,   kun je proberen via Google Play Store te zoeken naar Google en vervolgens op verwijderen te tikken. Deze informatie kan voor onnodige problemen zorgen bij het opstarten van de Play Store. Wil je net die gave game installeren, crasht je Google Play Store.

  • Je moet dan swipen om je schermpie weer te kunnen zien… Pff dat was alles….
  • Zorg ervoor dat je daarom je inloggegevens bij de hand hebt zodat je weer eenvoudig kunt inloggen. Zorg ervoor dat u een back-up heeft gemaakt van belangrijke gegevens voordat u deze stappen doorloopt.

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. WhatsApp op Android beveiligen met vingerafdruk: zo werkt het. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet. Welke artiest is dit ook alweer. Anouk says:.

Léandro werkte aan OxygenOS 11: "Ik waarschuwde voor grote gelijkenissen met Samsung" [Exclusief]

Dit is hoe je het doet:. Cornelis says:. Reactie op: E-mail toevoegen en instellen op je Android

Google Play Store gestopt. Hij werkt weer en dit zonder tussenkomst van de kleinkinderen, Bedankt voor het meedenk. Problemen met de Google Play Store app kunnen mogelijk opgelost worden door je Google account te verwijderen uit je smartphone.

Controleren of de Play Store helemaal up to date is. Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp.

Op de hoogte blijven

Als u nog steeds niet kunt downloaden nadat u het cachegeheugen en de gegevens van de Play Store heeft gewist, start u het apparaat opnieuw op. Google Play opnieuw installeren werkt niet. Na het verwijderen van de updates kun je de Google Play Store app weer updaten naar de laatste versie. Tik op Opslag of Opslag en cache Cache wissen.

Hiermee wordt uw Google-account van uw apparaat verwijderd en vervolgens opnieuw toegevoegd. Waar ligt het aan en hoe is het probleem ontstaan. Bedoelde u:. Eddy Benoot says:. App October 19. Als de instelling nog niet op automatisch staat vink de instelling dan aan. Junus en Beppie Luhukay says:.

Check uw dataverbinding

Niet gek dus dat die Google Play Service is gestopt. Laatste nieuws. Google Play Store gestopt? Het kan echter gebeuren dat om de één of andere reden een update niet goed gegaan is waardoor je geen verbinding meer kunt maken.

Windows 10 Oktober Update is nu te downloaden. Piet says:. Vul hier uw vraag voor het forum in. Veel dank voor de uitgebreide toelichting en de systematische opbouw van de oplosmogelijkheden.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be