lenaptitpois.be

Google maps mijn tijdlijn

Datum van publicatie: 17.03.2021

Als Web- en app-activiteit aanstaat, kunnen locatiegegevens bijvoorbeeld worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Google Zoeken en Google Maps. Het is een afweging.

Of de afstanden op uw tijdlijn in mijlen of kilometers worden gemeten, hangt af van uw land. Volg de instructies op het scherm. Spoel en herhaal voor alle items die u wilt verwijderen.

Tik op het pictogram Alle apps in het midden en tik vervolgens op Instellingen. U kunt de tijdlijn bewerken wanneer u maar wilt. Uninstallers van derden zijn geen systeemtool dat de meeste gebruikers nodig hebben, maar ze zijn niet helemaal nutteloos.

Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was.

Gebruik een browser: Log in op uw Google-account en ga naar Activiteitsopties. Klik rechtsonder op Instellingen   Locatiegeschiedenis automatisch verwijderen. Google Help. Deze tijdlijn is gebaseerd op je locatiegeschiedenis en voegt ook foto's vanuit Google Foto's  automatisch op het juiste tijdstip aan de tijdlijn toe. Zo google maps mijn tijdlijn u of u foto's wel of niet in de tijdlijn weergeeft: Ga op uw computer naar Tijdlijn.

Het vertelt je zelfs hoe ver je bent gelopen en hoelang.

Als u andere instellingen heeft aangezet, zoals Web- en app-activiteit , en u vervolgens de locatiegeschiedenis onderbreekt of er locatiegegevens uit verwijdert, worden er mogelijk nog steeds locatiegegevens in uw Google-account opgeslagen wanneer u andere sites, apps en services van Google gebruikt. Zo bepaalt u of u foto's wel of niet in de tijdlijn weergeeft: Open de Google Maps-app  op uw Android-telefoon of -tablet.

Ga jij binnenkort op vakantie?

Dit gebeurt op basis van uw locatiegeschiedenis. Selecteer een item en vervolgens het trach-pictogram in de rechterbovenhoek van de kaart. Films maken deel uit van de tijdlijnfunctie waarin plaatsen worden weergegeven die u heeft bezocht. U kunt de tijdlijn bewerken wanneer u maar wilt. Hier ziet u hoe u uw locatiegeschiedenis van Google Maps kunt bekijken en verwijderen. U kunt zien hoe ver u heeft gereisd en hoe u van plaats naar plaats bent gereisd, bijvoorbeeld te voet, op de fiets, in de auto of met het openbaar vervoer.

U kunt uw locatiegeschiedenis helemaal of gedeeltelijk verwijderen.

  • Tijdlijn bewerken Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was.
  • Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen locatiegegevens bovendien worden opgenomen in uw foto's. De tijdlijn is privé en dus alleen voor u zichtbaar.

Meer informatie over hoe u uw locatiegeschiedenis kunt beheren of verwijderen. Hoe u de locatiegeschiedenis van Google Maps kunt bekijken Hoewel velen van ons nog google maps mijn tijdlijn naar deze gegevens verwijzen als locatiegeschiedenis, bekijk je meest bezochte plaatsen en de media markt rotterdam centrum openingstijden zegt More Trips.

Tik op Locatie    Modus. Het beeld is op mobiel iets anders. Het eerste dat opvalt is de grote kaart in het midden met een hoop rode stippen. U kunt uw Google Foto's bekijken in de tijdlijn, google maps mijn tijdlijn. Men zegt zoiets als X Places, heeft Google het een paar jaar geleden gewijzigd in Uw tijdlijn.

Google Maps-tijdlijn gebruiken

Scroll door de lijst met plaatsen en kies uw huidige locatie. Als Web- en app-activiteit aanstaat, kunnen locatiegegevens bijvoorbeeld worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Google Zoeken en Google Maps. Een dag verwijderen Belangrijk: Wanneer u informatie uit de tijdlijn verwijdert, is dat permanent.

Deze informatie kan ook worden gebruikt in andere producten en services van Google. Scrol omlaag naar Locatiegeschiedenis en tik erop. Als u dubbelklikt op de rode stip, wordt u naar die specifieke periode gebracht en ziet u de afgelegde route. Tik rechtsboven op Meer   Instellingen en privacy. U kunt google maps mijn tijdlijn locatiegeschiedenis helemaal of gedeeltelijk verwijderen.

Hoe u de locatiegeschiedenis van Google Maps kunt bekijken

Houd er rekening mee dat elk apparaat waarvan u de eigenaar bent, Locatiegeschiedenis kan hebben ingeschakeld of uitgeschakeld. U moet naar een andere pagina met rode stippen worden geleid waar Google Maps weet dat u bent geweest. Klik op de dag die u wilt verwijderen.

Selecteer een item en vervolgens het trach-pictogram in de rechterbovenhoek van de kaart. Deze extra opties geven een overzicht van alle locaties die je in een land of stad hebt bezocht opgedeeld in categorien van de plekken die je hebt bezocht, google maps mijn tijdlijn, op de fiets, hotels en luchthavens, kunt u geen locaties of activiteiten in de tijdlijn bewerken, gaat u door naar het gedeelte Tijdlijn van kaarten bekijken.

Opmerking : Als Web- en app-activiteit niet is ingeschakeld, tikt u op de tijd. De tijdlijn laat zien waar u bent geweest en hoe u van plaats naar plaats bent ger. Het is een afweging. Sommige mensen zijn dat niet. Als u wilt bewerken wanneer google maps mijn tijdlijn er was. Ga op uw computer naar Tijdlijn. Als u alleen wilt weten hoe u de tijdlijn kunt bekijken.

Tijdlijn bewerken

Zo bepaalt u of u foto's wel of niet in de tijdlijn weergeeft: Open de Google Maps-app  op uw Android-telefoon of -tablet. Google Maps-tijdlijn De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die u mogelijk heeft bezocht en routes die u misschien heeft afgelegd.

Nadat u een film in de bioscoop heeft bekeken, is deze mogelijk beschikbaar in uw tijdlijn. Deze tijdlijn in Google Maps is begin augustus uitgebreid met extra informatie waardoor je gerichter op zoek kunt gaan naar plekken die je hebt bezocht.

Schakel Locatie naar uit? Tik in de suggesties onderaan op de juiste plaats. Ga onder 'Tijdlijn' naar 'Google Foto's'.

Ook in categorie:
    22.03.2021 15:01 Levina:
    Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen er bovendien locatiegegevens worden opgenomen in uw foto's.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be