lenaptitpois.be

Goedkope treinkaartjes blokker

Datum van publicatie: 08.03.2021

Nightjet rijdt niet in november 28 okt Hierdoor wist ik heel vaak wel een geschikt treinkaartje te bemachtigen. Geldig bij alle vervoerders Het Blokker treinkaartje is geldig bij alle treinvervoerders, uitgezonderd Thalys.

Goedkope treinkaartjes i. Het NS e-ticket kunt u downloaden en uitprinten of op uw mobiele telefoon laden. Lees meer. Of ook tijdens de avondspits? Let wel: alleen in de trein, niet in de bus, tram- en metro.

NS Groepstickets Enkele reis. Goedkope treinkaartjes blokker Dal Vrij Dagkaart - treinkaartactie voorjaar 11 apr Blokker verkoopt weer goedkope treinkaartjes.

Ook deze keer werden de treinkaartjes weer met stapelkorting aangeboden. Veel gestelde vragen top 5. Volg een handmatig toegevoegde link.

Ben jij op zoek naar een goedkoop treinkaartje? Vorige Volgende.

Te koop via NS. Nightjet rijdt niet in november 28 okt NS heeft in lees meer …. NS Dagkaart acties. NWolf schreef:.

Zin om er weer eens een dagje er op uit te gaan met goedkope treinkaartjes blokker goedkoop treinkaartje. De periode waarin Blokker treinkaartjes worden aangeboden wordt vooraf niet bekend gemaakt. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per Enschede Hengelo Almelo hengelo kunnen de sprinters toeleveren dat is 5 of 10 min.

Steven schreef:?

Blokker dagkaart actie?

Treinkaartjes Spoordeelwinkel 2x Enkele reis. Daarbij geldt: het moment van inchecken is bepalend. Of ook tijdens de avondspits?

Daarbij geldt: het moment van inchecken is bepalend. De Intercity Direct is buiten de spits op de meeste tijden tijdelijk toeslagvrij, goedkope treinkaartjes blokker, tijdens de spits moet er worden bijbetaald.

Alleen NS Spoordeelwinkel  is goedkope treinkaartjes blokker kort weer voorzichtig begonnen met het aanbieden van goedkope treinkaartjes. Niet geldig tijdens de spits Het treinkaartje wordt geleverd op een wegwerpkaartje. Kruidvat treinkaartjes. Spoordeelwinkel hanteerde horizon mediabox kopen ziggo deze aanbieding een soort van stapelkorting:.

39 gedachten over “Blokker treinkaartje voor 2 personen: € 29”

En wanneer houdt dat verzilver en printgedoe er nou eens mee op? Kruidvat treinkaartjes actie. Check ons overzicht. Het ene is km en het andere maar

  • Deze actie is verlopen, niet meer geldig.
  • Twee van deze treinkaartjes zijn ideaal te gebruiken om op 2 verschillende dagen heen en terug te reizen.
  • De Blokker trein aanbieding is verkrijgbaar in winkels en online.
  • Theo schreef:.

Alleen NS Spoordeelwinkel  is sinds kort weer voorzichtig begonnen met het aanbieden van goedkope treinkaartjes. Nightjet rijdt niet in november 28 okt. Dit keer gaat het om een Goedkope treinkaartjes blokker Dagkaart voor twee lees meer …. Ook het NS Seizoensretour  is handig voor reizen in het weekend, goedkope treinkaartjes blokker.

Bij Blokker kun je weer terecht voor een goedkoop treinkaartje. Theo schreef:. Heeft die een apart kaartje nodig, of kan die gratis mee.

Naar welke treinkaartjes actie ben jij op zoek?

Wil je dat niet? Ook dit keer weer een NS dagretour met flesje water en een muffin in de smaken chocolade of vanille. Het heeft wel zijn voordeel als je het zo doet Bedankt voor je goede initiatief.

Ook houden we je graag op de hoogte met onze nieuwsbrief of Treinkaartjes-app. Daarnaast is zijn de kortingskaartjes goed te combineren met kinderen. Voordelig dagretourtje naar n van de geselecteerde steden incl.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be