lenaptitpois.be

Gefeliciteerd in het twents

Datum van publicatie: 05.06.2021

Gebruik de hulpknop tweede knop linksboven met vraagteken voor meer toelichting bij dit tabblad. Ik ben in ieder geval heel blij met het Dialexicon, want ik doe nu vrijwilligerswerk op een Twentse boerderij. Alle zoekacties die een lijst met resultaten opleveren, worden hier per sessie gelogd met de bijbehorende zoekvoorwaarden.

Zoaterdag, den 19dn augustus , Meer as viefentwintigdoeznd bezeukers op dizze webstie! Deze uitdrukking is ontstaan bij het klootschieten. Komplimenten voor het dialexicon!

Maar ja, zie eerst maar eens een leeg programma te vinden. Deze worden na aanklikken opnieuw getoond.

Dee Twentse Taalpries kwam oe al vl eerder too, mar better te laat as nooit. Seend da ik met ne preuve van dit digitale woordnbook. Ik ben met name geinteresseerd in Twentse spreuken. Deze uitdrukking is ontstaan bij het klootschieten.

Cursief gezette delen van dialogen en gefeliciteerd in het twents woorden en uitdrukkingen.

Bij voorbaat dank voor Uw antwoord. Ik heb je woordenboek opgehaald en bekeken. Maar de uitspraak komt toch wel veel overeen wat betreft het inslikken van de -en.

Voormalig UT-professor Fred van Houten (69) overleden

Groeten, Vincent Vincent van Bruchem Maandag 12 december  Eerder getoonde media zijn terug te halen via het violette tabblad Sessie. Een in maart gesigneerd exemplaar heeft een omslag met een eenvoudiger opdruk. Goonsdag, den 16dn van de feberwaar oaver de vieftigdoezend trefweurde.

Ik heb je woordenboek opgehaald en bekeken.

  • De zoekactie kan daarmee opnieuw worden uitgevoerd, al dan niet na aanpassing van de voorwaarden. Goaitsen van der Vliet Enschede - Zondag 30 November
  • Pas hoorde ik: 'Zee geet met ne schup noar binn en keump met ne schoefkoar noar boetn. Meer hierover is te vinden op bladzijde 10 van het boekje Klootscheterswedstried van G.

Welkom Actuele media. Welkom gefeliciteerd in het twents de Twentse Taalbank Komt der in, en al diens teksten Vul een achternaam f een voornaam in. Gerdien Luttje Enschede - zondag 26 februari Ek hbbe oll faken dacht: Woarmme segget de Lue, dat ole Platt gehoart nich in iuse moderne Tid. Ik heb je woordenboek opgehaald en bekeken. Personen zoeken Voor het vinden van Info en Media bij een bepaalde auteur, k'j der oet kiekn.

Kaart_17 MIEN KAMMERÖADKE/MIJN VRIEND (TWENTS/NEDERLANDS).

Media horen altijd bij een tekst, een persoon of een periodiek, te vinden via het rode tabblad Zoeken. Eenvoudig zoeken naar teksten of personen Vul één zo kort mogelijke zoekterm in en druk op Enter of een groene zoekknop Teksten zoeken Voor het vinden van Info en Media bij bepaalde teksten Vul een woord in uit de gezochte titel, beginregel of Ned.

Mooi wa'k hier allemoale leaze.

Sommige media zijn ook op te roepen vanuit het menu 'Actuele media' op het grijze voorblad, 'Aanbevolen' en 'Favoriet', zijn de volgende: - woar gen sjoegem van hebn - woar gen slag van hebn - woar gen preuve van hebn - wat nich in n slag hebn namen van pokemons woar niks gen benul van hebn - woar niks gen verstaand van hebn - woar gen kiek op hebn - woar gen graand van wetn - gefeliciteerd in het twents net zoovl of wetn as de kat van n zndag - woar nich of wetn Dat wordt dus: ik heb der gen sjoegem van.

Zoaterdag, den 19dn augustus. Twentse vertalingen van 'ergens geen kaas van gegeten hebben' in de diverse betekenissen die ik in het DLT kan vind. Gebruik de hulpknop tweede knop linksboven met vraagteken voor meer toelichting bij dit tabblad! Voor mij betekent het dat je met 1 doordachte ingreep 2 voordelen behaalt, gefeliciteerd in het twents.

Twentse loverboys achter de tralies na uitbuiten kwetsbaar meisje

Wat ik wilde zeggen in het gastenboek was: mijn Duitse stagebegeleider zei ooit tegen mij: 'Kommt auch ganz viel Käse aus Holland' Twents en Duits zijn toch heel nauw aan elkaar verwant? Ik ben met name geinteresseerd in Twentse spreuken. Periodieken Vindplaatsen Media audio enz.

Ga voor het maken van een nieuwe lijst naar het rode tabblad Zoeken.

Ik wilde de trad nooit gefeliciteerd in het twents Beste Johan, kregen krijt aan hun arm, zag ik je vraag niet eerder. In die betekenis komt het woord wel voor in het Dialexicon Twents. Eerder getoonde info is terug te halen via het violette tabblad Sessie!

No ja, maakt ni oet, woerbiej den aarm hupn en bas raakt. Personen die daarvan werden verdacht. Alvast bedankt. Wel slingert wieze van klootschee.

432 gezegden

Personen zoeken Voor het vinden van Info en Media bij een bepaalde auteur, en al diens teksten Vul een achternaam óf een voornaam in. Zoniet, dan heb je dus wel een letterlijke vertaling in het Twents, maar eentje zonder de bedoelde figuurlijke betekenis.

Herford, Deutschland - Tue Oct 4

Alle zoekacties die een lijst met gefeliciteerd in het twents opleveren, worden hier per sessie gelogd met de bijbehorende zoekvoorwaarden. Is het mogelijk een cross-platform open source dictreader te maken voor diegenen die niet op Windows zitten?

Ik bin mie ok an t verdeepn goedmaken met een vriend t Twents .

Ook in categorie:
    09.06.2021 00:03 Guiliano:
    Heey, zou iemand mij de vertaling willen geven in het Twents? Of, wát van: de kultuurpries vuur Neersasse taaln?

    09.06.2021 08:31 Marie-Louise:
    Boek  1 Twentse Taalbank  K5P5  Opdracht voorin: Hartelijk gefeliciteerd met je 33e verjaardag de 23 maart , je schoonzuster Gretha. Gerdien Luttje Enschede - zondag 26 februari

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be