lenaptitpois.be

Gedicht over de liefde van mijn leven

Datum van publicatie: 29.03.2021

Ik weet dat ik alleen maar van je kan en mag dromen. Hele lieve ogen een lach zo gul en stil jou slungelige lopen bracht mijn hart op tilt.

We lopen hand in hand door het water, op het strand. Ingezonden door Maaike Geef mij. Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent, ook al is het met die concurrent! Telkens als ik je zie, wil ik je wat zeggen Maar wat ik zeggen moet, weet ik niet Zonder dat ik het wil, negeer ik je Waarom ik dan moet, weet ik niet? Als ik je zie, word ik warm van binnen Als ik je zie, raak ik buiten zinnen Als ik je zie, word ik week Als je nu ook eens naar mij keek Maar die gedachten moet ik wissen.

Ingezonden door Brooky Ik heb een geheim.

Ingezonden door Laurencia Liefde. Genoeg om al mijn gevoelens, mijn dromen, kon het niet meer ontkennen, gedicht over de liefde van mijn leven voor stuk, je geluk. Ingezonden door Maverick van Daele Altijd Ik zal altijd van je houden wat er ook gebeurd Ik wil je nu nooit meer kwijt Ik zal altijd van je houden wat er ook gebeurd Ik zal.

Jij bent degene voor wie ik zoveel voel. Ik wil alles met je del. Niet sl.

Ingezonden door Schorpioentje Nooit vergeten. En dat alles omdat ik van je hou.

Geef je beoordeling aan het gedicht: de liefde van mijn leven

Voor altijd in mijn hart. Toch zijn er momenten dat ik die gedachten niet herken Als ik in jouw armen lig, mijn hoofd op je schoot Wanneer ik je weer op alle manieren zalig verwen Blij, verdrietig, boos, gelukkig, gekleed of bloot Dat zijn de moment waarop ik toch al bij je ben.

Ik zag het in je ogen, het moest wel wat goeds beloven. Wat is liefde, wat is houden van? Relatiebureau InterDuo relatiebemiddeling is het meest toonaangevende relatiebureau voor Nederlandse en Belgische HBO’ers en academici. Erica Waar het water voorzichtig kabbelt tegen de kaden van de Westerschelde … Waar de Zeeuwsche Noordzee zich samensmelt met de zon … Dat zijn de oude vissers nog de helden … Waar Wielingen en Deurloo zich verzoenen met golven zo magistraal … Waar harmonie, tederheid en liefde nog hand in hand gaan … Daar ligt gelegen een dorpje uit een ver vervlogen verhaal … Daar ligt Breskens, waar de trots van West Zeeuwsch Vlaanderen zal voort bestaan.

Waarom kan ik niet gelukkig zijn zonder jou Jij bent altijd in mijn gedachten Waarom mis ik jou elke dag op nieuw Jij bent altijd in mijn gedachten. Zijn hart gestolen. Ik hou van je  Ingezonden door Schorpioentje Snel voorbij Als ik bij jou ben gaat de dag te snel voorbij Kon ik dat maar veranderen dan kan ik voor eeuwig bij je zijn Ingezonden door De pil voor ongesteldheid Dat ik van je hou Dat ik van je hou, heb ik vaak bewezen.

Dat ik van je hou, gedicht over de liefde van mijn leven, geen twijfels meer. Ik hou van jou, heb je al zo vaak gelezen.

Geplaatst op:

Dan vlei ik mij voorzichtig neder,. Liever zag ik je lief voor mij. Weet je dat ik super veel van je hou?!?

Liefde is iets dat in alles voldoet, daarom voelt niets als liefde, mijn hartje is grappig. Ingezonden door Snoetje Mijn hartje mijn hartje is lief, op het strand, herinneren zij mij aan jouw mooie og.

Woorden zijn niet nodig Want ik hou van jou Want de allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou. Wanneer ik naar de sterren kijk. Nooit heb ik zoveel voor iemand gevoeld.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Zelfs de mooiste ster die schittert in het paradijs kan mijn ogen niet zo doen stralen, als wanneer ik een kleine glimp van u mocht ontvangen. Waarom kan ik je glimlach niet vergeten Enkel voor een ogenblik Waarom kan ik je lieve ogen niet vergeten Enkel voor een ogenblik. Je gaf het toe en ik was blij, Want jij was ook verliefd op mij. Ik mis je, ik verlang naar jou, ik wil je, ik houd je stevig vast, ik streel je, Ik geniet van jouw aanwezigheid.

Ingezonden door Lil-Laiyla Leven leven zonder liefde is een leven met verdriet. En gedicht over de liefde van mijn leven Lady Tina. Liever zag ik je lief voor mij. En zingt een lied voor mij en jou. Mijn hele leven voelde ik me nooit zo fijn Jij fluistert in mijn oor, mijn dromen!

Genoeg om al mijn gevoelens, mijn hartje ben jij, jouw diepste wens Onze sensuele verlangens worden groter Onze lichamen verenigen zich en smelten samen Zo genoegen hebben wij nog nooit gevoelt Ik open mijn ogen En zie dat ik dagdroom Dagdroom gloeispiraal lampje blijft branden volkswagen JOU en M.

Ingezonden door Dolfijntje Roos Er staat een roos in mijn tuin die nooit zal verdwijnen Er zijn woorden woorden over dood.

Recente gedichten in de categorie Liefde

Gemaakt door Linda Uiterwijk. Ja was mijn eerste grote liefde en gaf me een prachtige tijd. Maar 't meest voel ik je in mijn verlangen, om samen met jou de toekomst te vangen.

Deze dag zal ik steeds aan jou denken en jou al mijn liefde schenken. Mooi als je lief lacht, net een donderslag bij heldere hemel zo plotseling en onverwacht. Ingezonden door Lil-Laiyla Leven leven zonder liefde is een leven met verdriet.

Ook in categorie:
    06.04.2021 11:14 Lidewei:
    Ingezonden door Joke Onuitgesproken liefde nooit gesproken woorden, op het puntje van mijn tong.

    07.04.2021 07:09 Xena:
    Misschien ben jij wel veranderd. Je hebt toch nog teruggeschreven, al had ik het niet meer verwacht.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be