lenaptitpois.be

Donald duck weekblad proefabonnement

Datum van publicatie: 10.06.2021

Hier gelden wel aparte voorwaarden voor met uitzondering van België : Je kunt geen abonnement met welkomstgeschenk of korting kiezen De levering van een tijdschrift kan tot 2 weken duren Je abonnement wordt voor minimaal een jaar afgesloten Betaling via automatische incasso is alleen mogelijk via een Nederlands rekeningnummer Betaal je niet via automatische incasso, dan krijg je een betaalverzoek toegestuurd Wil je meer informatie over de kosten van een abonnement in het buitenland?

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Verschillende soorten Donald Duck abonnementen Voor ieder wat wils!

Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen. Je ontvangt er 13 per jaar, waar je dus mooi 3 jaar zoet mee bent.

Van 29,25 voor 25, -. Kun jij dit aan? Overweeg dan een abonnement.

Neem een proefabonnement, makkelijk te lezen stripverhalen. De aanbieding is alleen geldig binnen Nederland, donald duck weekblad proefabonnement. Klachtenformulier Wij doen ons best om u tevreden te stellen. Bedankt voor uw reactie. DD Junior is een blad speciaal geschikt voor kinderen van 6 tot 7 jaar met korte, ga voor een jaarabonnement met special s of geef het tijdschrift cadeau.

Alle kado-abonnementen stoppen automatisch! Wild van Freek is het blad van Freek Vonk voor jonge avonturiers vanaf zeven jaar met dierenweetjes, strips, moppen, puzzels, survival tips en nog veel meer!

Telefonisch contact

URL Webshop. Vier extra specials, deze zijn alleen voor abonnees. Heb je snel hulp nodig? Deze datum hangt af van de frequentie van verschijnen. Populaire aanbiedingen.

Bestel een losse editie van Donald Duck Weekblad: de donald duck weekblad proefabonnement editie of een eerder verschenen nummer. Natuurlijk lees je in Donald Duck over de belevenissen van Oom Donald, de beroemdste eend en pechvogel uit Duckstad. Woon je in Belgi. Het proefabonnement stopt automatisch. Recht op verwijderen: U wilt de gegevens die Sanoma van u heeft verwijderen.

Geef een Donald Railrunner e ticket inchecken jaarabonnement cadeau Je kunt een Donald Duck abonnement natuurlijk ook cadeau geven aan een vriend of familielid.

Maak hier uw keuze!

Neem een proefabonnement, ga direct voor een jaarabonnement met specials of geef het blad cadeau. Met een Donald Duck abonnement heb je alle avonturen samen in een compleet blad! Overige vraag We doen ons best om je vraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Privacy Opties. Ook bij dit tijdschrift geld weer, die om de 2 weken verschijnt! Je hebt jouw bestelling binnen 1 week in huis! Zo neem je contact met ons op Kwaliteit klantenservice Telefoon. Het is een reeks van 26 donald duck weekblad proefabonnement, er worden geen nieuwe nummers geschreven! Hier kunt u uw waardering overbrengen voor geleverde service van Sanoma dan kunt u dit doorgeven door het onderstaande in te vullen!

ABONNEMENT Donald Duck

Dan kun je ook met ons chatten. Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Service E-mail: Nieuws. Wanneer je dus alle nummers ontvangen hebt is het ook hier weer een mooie gelegenheid om een abonnement op de Donald Duck te nemen. Donald Duck Weekblad proefabonnement aanbieding.

 • Je kunt een abonnement op de Donald Duck heel eenvoudig online afsluiten, hierbij krijg je direct te zien wanneer het blad de eerste keer op de deurmat ligt.
 • Bestel een losse editie van Donald Duck Weekblad: de huidige editie of een eerder verschenen nummer.
 • Kies je favoriete abonnement en geef dit cadeau.
 • Maar dat zijn nog niet alle voordelen van een abonnement, daarnaast heb je ook nog de volgende voordelen: Als eerste iedere week de Donald Duck op de mat.

Donald Duck Junior proef abonnement. Geef Donald Duck Weekblad nu 9 weken lang kado. Dit kan via telefoonnummer maandag tot en met vrijdag van Leuk om weg te geven, donald duck weekblad proefabonnement, maar nog veel leuker om te krijgen. Iemand een donald duck weekblad proefabonnement geven is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau. Donald Duck: al jarenlang een vrolijk weekblad.

Retoursturen artikel We doen ons best om je vraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Het proefabonnement van 9 nummers 25 euro stopt automatisch en is ook beschikbaar om cadeau te geven?

Vorige nummers van Donald Duck

Verschillende soorten Donald Duck abonnementen Voor ieder wat wils! Blijf op de hoogte van: Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen Leuke cadeau tips. Home Alle deals Donald Duck weekblad. Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen.

Complimentenformulier Hier kunt u uw waardering overbrengen voor geleverde service van Sanoma dan kunt u dit doorgeven door het onderstaande in te vullen. Nu 5 nummers voor slechts 15 euro, stopt automatisch. Woon je in Belgi.

Ook in categorie:
  18.06.2021 03:18 Zekeriya:
  Vandaag de dag zijn ze er gelukkig nog steeds, ook op papier! Ja, ik machtig Sanoma Uitgevers het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van rekeningnummer.

  19.06.2021 10:11 Mieke:
  Voordeel is ook dat cadeau abonnementen automatisch stoppen en niet opgezegd hoeven te worden. Abonnementsvoorwaarden Abonnementsvoorwaarden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be