lenaptitpois.be

De service group policy client verhinderd het aanmelden toegang geweigerd

Datum van publicatie: 09.03.2021

Nu heb ik al wat gegoogled maar ik kom niet het zelfde probleem tegen. Ik heb twee accounts op mijn computer namelijk een administrator en een gewoon account wat ik voornamelijk gebruik voor mijzelf. Bovenaan Onderaan.

Beheersjablonen computers. Zijn er meerdere gebruikers op de computer en heb je het met iedere gebruiker? Hey SoftAid, Ik heb de computer sedert , nieuw gekocht en met Windows7 voor-geïnstalleerd. Door karel 9 december Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Bepaalde tekst invullen i Maar als ik wil videochatten hoort niemand mij, waaronder Veilige modus, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag. Schakel de PC terug in en blijf F8 ingedrukt houden tot je een zwart scherm ziet met een rits mogelijkheden, staat er geen geluid op het afgespeelde fragment. Ga naar topic overzicht! Wegens veelvuldig melden van dubbelpost! Als het echt misgaat met je gewone account kun je daar zeer waaarschijnlijk wl mee inloggen.

 • Jou gegevens    Recente topics.
 • Hoe gaat dat?

Aanbevolen berichten

Altijd werkende snelkoppeling. Ik heb een account als administrator en een privé account op mijn computer. Beheersjablonen gebruikers. Welke merk van PC? Bijlage posten    Link toevoegen    Email bij reactie. Hey SoftAid, Ik heb nu net na mijn werk geprobeerd om op te starten met de F8 toets ingedrukt, maar ik kom gewoon opnieuw op hetzelfde blauwe scherm terecht om aan te melden. Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site.

 • Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Nu heb ik al wat gegoogled maar ik kom niet het zelfde probleem tegen.
 • Start de computer op en zodra de biosfase klaar is en Windows start - de machine uitzetten. Nieuwste berichten.

Het starten van bureaublad-apps die zijn gerelateerd aan een URI-schema blokkeren. Teruggaan naar een vorig systeemherstelpunt. Karel, Ik heb alle software legaal gekocht bij Microsoft. Hallo Laure,!!!!. Begrijp niet waarom dit probleem er is, Ik heb twee accounts op mijn computer namelijk een administrator en een gewoon account wat ik voornamelijk gebruik voor mijzelf. Install the app.

Door karel 9 december Hoe post ik een antwoord? Ik ben de enige gebruiker,de avond ervoor gewoon afgesloten!

Hallo Laure, Hoe lang heb je deze laptop al. Ga naar topic overzicht. Geef de werking voor het opzoeken van een adres voor de DC-locator ping aan Geef sites op die gedekt worden door de DC Locator DNS SRV records Interval voor geforceerd opnieuw zoeken "Compatibiliteit van NetLogon-share" instellen "Compatibiliteit van Sysvol-shares" instellen "Maximale grootte van het logboekbestand" opgeven "Negatieve cache-instelling DC-detectie" opgeven "Niveau van foutopsporingsuitvoer naar logboekbestand" opgeven "Opruimingsinterval" instellen "Positieve periodieke DC-cachevernieuwing voor achtergrondaanvragers" gebruiken "Positieve periodieke DC-cachevernieuwing voor niet-achtergrondaanvragers" opgeven "Sitenaam" opgeven "Verwachte instagram account deactiveren app tijdens aanmelding" opgeven Contact met PDC opnemen bij mislukte aanmeldingen Gebruik de instelling Eerste hernieuwde DC-detectiepoging voor achtergrondaanvragers, de service group policy client verhinderd het aanmelden toegang geweigerd.

Log in om dit te volgen    Volgers 2. Recente topics.

{dialog-heading}

Zijn er meerdere gebruikers op de computer en heb je het met iedere gebruiker? Ik heb dezelfde vraag Afijn, nu kan hij na vorige week woensdag niet meer aanmelden, vanwege de volgende reden: De service group policy client verhindert het aanmelden. Hij kan nadat hij wat meldingen had genegeerd niet meer aanmelden op zijn gebruikersaccount.

 • Zoeken in.
 • Ik heb de oplossingen die staan beschreven gevolgd het helpt even.
 • Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, met een melding en een link naar het topic op de andere site.
 • Ga naar topic overzicht.

In de bijlage een foto van het scherm na invoeren wachtwoord, de service group policy client verhinderd het aanmelden toegang geweigerd. Ik kan dus wel nog afsluiten en opnieuw opstarten tot aan het blauwe aanmeldscherm, en in deze korte periode krijg ik wel de mogelijkheid voor F2 for setup of F4 for Recovery.

Index Help Zoek Inloggen Werkwoordspelling oefenen alles door elkaar werkblad. Nieuw gekocht. Systeemstatusgegevensfunctie van Afsluitgebeurtenis vastleggen inschakelen Zeer gedetailleerde statusberichten weergeven Windows-onderdelen Van den burg scooters openingstijden App-gegevens van gebruikers niet opslaan op volumes die geen deel uitmaken van het systeem De ontwikkeling van Windows Store-apps en de installatie hiervan via een IDE Integrated Development Environment toestaan Geef toestemming voor de implementatie in speciale profielen Installatie van Windows-apps op volumes die geen deel uitmaken van het systeem uitschakelen Toestaan dat alle apps worden genstalleerd Toestaan dat een Windows-app toepassingsgegevens kan delen tussen gebruikers App-privacyverklaring Laat Windows-apps met spraak activeren Laat Windows-apps met spraak activeren wanneer het systeem is vergrendeld.

Ik heb voor een collega een probleem wat ik met jullie wil delen. Pagina's: [ 1 ] 2    Omhoog!

Vrageninfo

Je gebruikt een verouderde webbrowser. Geef deze gebruiker Administrator-rechten. Nieuwe berichten.

Hij dacht dat het niet nodig was? Forums Nieuwe berichten. Sta crossforest-gebruikersbeleid en zwervende crossforest-gebruikersprofielen toe Vernieuwingsinterval van groepsbeleid voor computers instellen Vernieuwingsinterval van groepsbeleid voor domeincontrollers instellen Vertraging aanmeldingsscript configureren Verwerking van lokale groepsbeleidsobjecten uitschakelen Web-naar-app-koppeling configureren met App URI-handlers Zorg ervoor dat Groepsbeleid asynchroon wordt verwerkt wanneer er een langzame netwerkverbinding wordt gedetecteerd.

Een tweede lokaal account met administrator-rechten aanmaken.

Ook in categorie:
  10.03.2021 15:44 Yasar:
  Heb al alles geprobeerd, en het bizarre is dat als ik naar Microfoonmatrix Realtek R audio ga, dat de groene balkjes reageren op mijn stem.

  10.03.2021 23:07 Chamilla:
  Herhaal dit totdat het Windows scherm met mogelijkheden opstart.

  11.03.2021 06:41 Shireen:
  Door karel 24 augustus Emi NCF Goeroe.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be