lenaptitpois.be

Bouwgrond te koop beneden leeuwen

Datum van publicatie: 17.03.2021

Bouwkavel of bouwperceel in Beneden-Leeuwen - Bouwkavel kopen. Sites die bouwgrond aanbieden zijn o.

Informatie bij gemeente West Maas en Waal Je bent niet geheel vrij in het ontwerpen van een woning. De Vrije Heeren, Heerewaarden. De Krozenbogerd is hét nieuwbouwproject wanneer je wonen en werken met elkaar wilt combineren. W aanvaarding: in overleg ruime winkelruimte met ruim etalage-deel aan voorzijde, achtergelegen magaz. Geleende spullen. Gevorderde Zoekopdracht. Met een fijne ligging, een sfeervolle uitstraling en een ruim woonop.

Straks heb je alles ingepakt en is het erg lastig om klant- of rekeningnummers te zoeken. De Krozenbogerd is een bijzonder nieuwbouwproject wat past bij deze tijd.

Plakstraat 8, kl Winssen. Verhuisservice - Laat al je post meeverhuizen. Postcode loterij.

 • Hoogstraat 1, kg Maasbommel. Fiets- en wandelroutes brengen je langs de fruitteelt en vele mooie en historische plekken, zoals korenmolen de Wielewaal.
 • Top locatie! Beneden-leeuwen, Gelderland - Te Koop - Woning -  m² - 6 kamers.

Meer weten?

Binnen de kaders van het bestemmingsplan kun je jouw huis naar eigen smaak vormgeven. Smakelijk wonen aan het hienkershoff van dit huis met carport en garage loopt het water je in de mon. Naar de gemeente. Beneden-leeuwen, Gelderland - Te Koop - Appartement - 96 m² - 4 kamers. Kerkstraat 6, ak Alphen Gld.

Appartement In Beneden Leeuwen.

De aangelegde paden en voortuinen nodigen uit voor een wandeling of een gezellig praatje. Tijdelijke opslag in de buurt van Beneden-Leeuwen. Blijf je Voor het hele gezin. Drink koffie in het gezellige centrum. Haselcamp 29, bv Horssen. Populierenstraat 15, bp Boven Leeuwen.

Koopsom € 171.000 v.o.n.

Al deze informatie is verkrijgbaar bij de afdeling Publiekszaken van de gemeente West Maas en Waal. Deze levensloopbestendige woning is écht instapklaar! Vorige maand. Boedelopslag - Dé oplossing voor tijdelijk ruimtegebrek!

Een grote woonkeuken. Jouw eigen woning met bedrijfsruimte. Het meest zuidelijke gedeelte van het Gelders Rivierengebied. Professioneel en veilig Boedelopslag - D oplossing voor tijdelijk ruimtegebrek.

Bouwnummers & kavelkaart

Geleende spullen. Gevorderde Zoekopdracht. Notaris Dalem voor aan- of verkoop woning. Je vind in Beneden-Leeuwen enkele praktische winkels, drie supermarkten en boetieks.

Puur geluk aan de klaverpas dit object wordt aangeboden met een aantrekkelijke vanaf prijs.

 • Beneden-leeuwen, Gelderland - Te Koop.
 • Liberalisering postmarkt Verhuisvriend.
 • Liberalisering postmarkt.
 • Daarnaast het je je tijd hard nodig om de bouw goed af te ronden.

Jouw klanten kunnen je gemakkelijk bereiken. Zijveld 2, Maasbommel. Uitschrijving huisarts Beneden-Leeuwen. De Kroonenburg, dg Beneden Leeuwen. Naar de gemeente. Actuele gemeentegids. Je bent niet geheel vrij in het ontwerpen van een woning. Adreswijzigingen doorgeven en instanties informeren bij je verhuizing. Laat je verhuizen.

Trambaan 39

Beneden-leeuwen, Gelderland - Te Koop - Bedrijfspand. De Universiteit van Wageningen of Nijmegen is voor later. Op de kaart bekijken.

Je kinderen kunnen veilig buiten spelen en in de gezonde buitenlucht opgroeien.

Notaris stelt voorlopige koopovereenkomst op, maakt leveringsakte. Op Bouwkavels Online maar ook op Funda kun je snel op plaatsnaam of provincie zien of er bouwkavels in de particuliere sector te koop zijn.

Als je op akkoord klikt zullen ook de overige cookies actief worden.

Ook in categorie:
  18.03.2021 02:22 Martha:
  Deze sfeervolle 2 onder 1 kap woning biedt dé perfecte basis voor jullie nieuwe thuis!

  18.03.2021 05:02 Anja:
  Notaris stelt voorlopige koopovereenkomst op, maakt leveringsakte, Als je een bouwkavel hebt gekocht en je hebt een bouwvergunning verkregen, dan kun je beginnen te bouwen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be