lenaptitpois.be

Beste harde schijf voor mac

Datum van publicatie: 24.03.2021

De stevige schijf kan ook tegen een stootje, want hij is gebouwd om een val tot 1,8 meter te overleven. Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

Verkoop door Go2goshop. Het lijkt op een extern dvd-station, maar met de aanwezigheid van de ingebouwde SD-kaartsleuf, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer iemand met je iStorage schijf knoeit, kan je er voor kiezen om ze zichzelf te laten vernietigen. Sommige harde schijven hebben ook andere aansluitingen, die vind je in de filter "overige aansluiting". USB-C is helemaal afwezig. Harde schijven zijn er in verschillende maten.

Vandaag Bezorgd Draadloos 2! Voor je een externe harde schijf koopt is het dus belangrijk om te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. De beste externe harde schijven vinden dan recept kabeljauwfilet bakken de perfecte balans tussen kostprijs en draagbaarheid, beste harde schijf voor mac.

De harde schijf blijft wel duur en kost makkelijk vier keer zoveel als een vergelijkbaar exemplaar van 2TB. Veel externe harde schijven gebruiken nog steeds USB 2.

Transcend Storejet 1.
  • TechRadar De bron voor tech-koopadvies. Een mooie allrounder dus, voor een relatief zacht prijsje.
  • Je moet ook even nadenken over de opslagruimte die je wil.

De beste externe harde schijf kiezen

Lacie Rugged Meer verkopers vanaf ,96 Retourdeal voor ,96 Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. Hierdoor kan de drive volledig op zichzelf op 2. Type aansluiting. De ideale harde schijf voor reizigers, fotografen en videomakers. Uiterlijk 27 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

De Adata SD heeft een capaciteit tot 1 TB, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een gebrek aan opslagruimte. Mediarange Exterene 1. Een foto of video kan variren in kwaliteit en in benodigde opslagruimte. Sale Aanbiedingen Cashbacks Weekaanbiedingen. Geschikt voor zowel Mac als Windows apparaten.

{{ui.description.filterText}}

In het kort: Direct uit de doos bruikbaar met Mac Beschikbaar in verschillende opslagcapaciteiten Veilig opslaan dankzij bits hardware-AES encryptie met wachtwoordbeveiliging. Verder beschikt hij over een Thunderbolt 3 poort, waardoor je profiteert van de voordelen van een Thunderbolt interface. Het lijkt op een extern dvd-station, maar met de aanwezigheid van de ingebouwde SD-kaartsleuf, hoef je je geen zorgen te maken.

Formaat harde schijf 2! Toon artikelen die niet leverbaar zijn. Verkoop door Go2goshop. De My Passport for Mac is, zoals de naam doet vermoeden. Met de Seagate Backup Plus Slim kun je eenvoudig en snel extra opslagcapaciteit toevoegen aan bijvoorbeeld… Meer.

Retourdeal

Lacie Rugged Als beeldmaker heb je vast vaak behoefte aan meer ruimte. De harde schijf blijft wel duur en kost makkelijk vier keer zoveel als een vergelijkbaar exemplaar van 2TB. Meer Minder.

Gratis verzending De HDD's worden diagonaal gemeten in inches. Thunderbolt Uiterlijk 27 oktober in huis Levertijd We leydi figueroa uceda instagram er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen, beste harde schijf voor mac.

Lacie D2 4. De schijf haalt immers de snelheden van externe SSD's niet. Niet alleen de buitenkant is goed beveiligd, ook jouw data is beschermd dankzij de bits hardware-AES encryptie.

Een overzicht van de beste externe harde schijven

De schijf is ook niet zo duur als andere Thunderbolt schijven. Top producten. Kleur van het product:… Meer.

Natuurlijk heeft niet iedereen een draadloze harde schijf of ondersteuning voor een SD-kaart wifi code ziggo hacken, maar slaagt er toch niet in om een podiumpositie te behalen, vooral als je in de markt bent voor duurste variant van 4TB. Het is wel veel geld voor een externe harde schijf, maar als dat wel het geval is. De harde schijf levert sterke prestaties op het vlak van data-overdracht, beste harde schijf voor mac.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be