lenaptitpois.be

Beanie muts haken gratis patroon

Datum van publicatie: 03.03.2021

Mutsen haken Of je nu van een baret, een beanie of een reggae muts houdt hier vind je vast een leuk haakpatroon voor je nieuwe wintermuts. Workshops en haaklessen Tapestry haken Leuke haakboeken Blog Boekentip:.

Wil jij leren breien of haken? Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macramé, punchen, weven of kumihimo? Haakpatroontje voor beginners! Volgens Evelien is dit een super easy patroon voor wie snel een muts wil haken. Workshops en haaklessen Tapestry haken Leuke haakboeken Blog Boekentip:.

Gehaakte Muts Bron: G. Komt van All About Ami. Je vindt het patroon opde site van Rits in. Nu verder haken tot dat je de gewenste lengte hebt bereikt. Een gehaakt mutsje met een grote bloem. Patroon van: Jack's haakwerk. Een eventuele bad hair day is met een beanie ook direct opgelost.

Levertijd is momenteel werkdagen. Komt uit de MyMountain collectie van Schachenmayr. Op de website van Bit of Color kun je hem vinden!
  • Haakpatroon muts met klep Lekker stoere gehaakte muts met klep. Patroon van: Sascha.
  • Kun je downloaden in pdf formaat.

Mutsen haken

Lees onze blog en leer hoe je eenvoudig deze gave mutsen zelf haakt. Je kunt ze natuurlijk ook allemaal maken. Voor je vrienden en familie als kado.

Omtrek van het hoofd ca. Haakpatroon baard Is een muts alleen niet warm genoeg voor je, dan haak je er nog een lekkere warme baard bij natuurlijk!

Wij zijn trots op onze beoordeling van een 8. Gehaakte muts in ribbelsteek met een pompom. Gehaakte rode beanie muts? Haken voor Pasen. Patroon van: Jack's haakwerk? Haakpatroon beren muts Een grappige berenmuts met oortjes.

Haak je eigen beanie!

Wil je nog meer soorten mutsen maken? Geschreven door Maaike van Koert. Van prematuur tot tiener.

Haakpatroon meisjes baret Knutsel mam ontwierp dit patroon voor een baret voor een meisje van 15 en voor meisjes van 10 tot 12 jaar. Granny Squares haken. Gratis en in het Nederlands. Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macram, punchen. Leuk haakpatroon van Veritas.

Op de website van Bit of Color kun je hem vinden! Scoodie 20 haakpatronen voor scoodies in veel verschillende stijlen en kleuren.

Haakpatroon muts in ananassteek Een lekker hip gehaakt beetje slouchy mutsje om warm te blijven op de fiets. Onderdeel van GB Brouwer.

  • Deze muts wordt gehaakt met Myboshi garen.
  • Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer.
  • Hartjes haken.
  • Haakpatroontje voor beginners!

In Japan is dit mode-accessoire verder ontwikkeld. Onderdeel van GB Brouwer. Haakpatroon in het Nederlands. Gratis haakpatroon van Wolplein? Allemaal gehaakte monsters. Nederlands Nederlands English Deutsch! Nu verder haken tot dat je de gewenste lengte hebt bereikt. Grof gehaakt met gorve haakwol.

Boekentip:

Haakpatroon baard Is een muts alleen niet warm genoeg voor je, dan haak je er nog een lekkere warme baard bij natuurlijk! Patroon van: Drops Design. Individualiteit is het allerbelangrijkste bij deze stoere muts.

Haakwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en Belgi. Een eventuele bad hair day is met een beanie ook direct opgelost. Gratis haakpatroon in het Engels van Yarnspirations.

Ook in categorie:
    11.03.2021 04:33 Wandana:
    Wis filters Filter. Bekijk meer.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be