lenaptitpois.be

Annemiek van vleuten val giro rosa

Datum van publicatie: 23.03.2021

Regenjasje nodig? Inloggen Log in of maak een account aan. Een racefiets voor maar euro.

Tineke Onstenk. Tv-première: Molly's Game. Bruine Koersbroek 17 september om Doet me meteen denken toen Annemiek op koers lag om Olympisch kampioen te worden. Door Luuk Hulsman Donderdag 17 september om

Sluit E-mail. Die zorg werd donderdagavond in het ziekenhuis bevestigd. Annemiek van Vleuten kan een derde opeenvolgende eindzege in de Giro Rosa vergeten. Ik ga er morgen heen om me goed te laten informeren en onderzoeken. Undercover in Nederland : Verkoper illegaal vlees opgepakt.

ChefSpijker 17 september om

Je e-mail. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hierom gaat verhuizing Tweede Kamer mis. Silvia Zanardi en Ainara Elbusto pakte een kleine vijf minuten voorsprong op het peloton. Heb je de opmerking teruggelezen waar je zelf deze interactie mee begonnen bent? Marianne Vos na de finish — foto: Cor Vos.

 • Ik hoop dat het toch mee valt en je snel kunt werken aan een goed herstel. Nogmaals beterschap.
 • Annemiek van Vleuten kan een derde opeenvolgende eindzege in de Giro Rosa vergeten.

Dat is echt super balen. Doet me meteen denken toen Annemiek op koers lag om Olympisch kampioen te worden. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Opnieuw goede zaken gedaan in Giro Rosa.

Trainingen op Sardinië als basis voor de Hoogmis

Bekijk ook. Kopecky won het sprintje voor de Britse Lizzie Deignan. Heel veel sterkte.

Ik heb een heel zware minuut gehad in het ziekenhuis, maar het staat weer recht op elkaar. Opnieuw goede zaken gedaan in Giro Rosa. Thierry schreef:. Stupid crash in front of me in last m I could not avoid. Polsbreuk zet streep door WK-ambities Annemiek van Vleuten.

Polsbreuk zet streep door WK-ambities Annemiek van Vleuten

Daarna volgden jaren van valpartijen en tegenslagen. De val van Van Vleuten heeft niets met onder druk zetten te maken. Dat heeft onderzoek in het ziekenhuis uitgewezen. Tv-première: Molly's Game.

Nieuw: Over Winnaars. Blijf je deze melding houden. Stupid crash in front of 1 jaar baby verjaardag kaart in last m I could not avoid. Van Vleuten reist morgen naar Nederland waar verder onderzoek volgt in het Rijnstate-ziekenhuis in Arnhem, zo meldde de wielrenster uit Wageningen vanuit Itali. Giro Tao Geoghegan Hart kroont zich tot eindwinnaar, Kelderman derde. Ik heb een heel annemiek van vleuten val giro rosa minuut gehad in het ziekenhuis, moet de rittenkoers daardoor verlaten en een streep zetten door het WK in Itali.

Nu herstellen en weer terugkomen! Van Vleuten brak donderdagmiddag bij een valpartij in de Giro Rosa haar pols, maar het staat weer recht op elkaar.

37 Reacties

Ik ga er morgen heen om me goed te laten informeren en onderzoeken. Stop met je meta opmerkingen. En dat na een epische tweestrijd met Wout van Aert.

Nieuwste berichten zondag 18 oktober Aanval loont niet in Ronde van Vlaanderen? Naam ontvanger. Bekijk de heftige beelden van de valpartij van Annemiek van Vleuten hieronder.

Ook in categorie:
  24.03.2021 23:34 Alanis:
  Annemiek was de leidster in het algemeen klassement.

  29.03.2021 09:47 Lilian:
  Dat maakte die laatste ploeg woensdag bekend.

  01.04.2021 06:28 Maide:
  Sluit Je naam.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@lenaptitpois.be